{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Namibia

namibia-elephant-dust-etosha-national-park-cover
namibia-himba-woman-tribe-sidebar

Rejser til Namibia - enestående natur

Når du rejser til Namibia, rejser du til et land i det sydvestlige hjørne af Afrika, der på flere måder er noget ganske specielt. Landet rummer bl.a. to imponerende ørkener - Den Namibiske Ørken ved landets Atlanterhavskyst og den berømte Kalahari-ørken mod øst. Herudover finder man store naturrigdomme som diamanter, kobber, sølv og guld.

Skriv til os og hør mere!

Namibias attraktioner

I Namibia har man gode muligheder for at kombinere natur- og kulturoplevelser på rejsen. Besøg for eksempel Himba- og San-stammerne og oplev, hvordan disse stammer lever i dag mere eller mindre præcis som de har levet i årtusinder. Og ja, så er dette også landet, hvor du kan opleve den afrikanske savannes dyreliv på tæt hold. Især Etosha National Park er et fantastisk sted at se løver, elefanter, næsehorn, flodheste, hyæner, sjakaler, vildsvin, gazeller og meget mere. Men også den subtropiske Waterberg Plateau Park er et godt sted at spotte hvide næsehorn, den afrikanske bøffel, giraffer, antiloper, geparder og leoparder. Ja, Namibia er fuld af fantastiske dyreoplevelser, og en rejse hertil er næsten med garanti ensbetydende med et par uforglemmelige 'kodak moments'.

Safari i Namibia

Det er selvfølgelig helt oplagt at opleve dette vilde dyreliv på en safari. Vi har udvalgt de bedste safarirejser i Namibia, som du kan booke her hos os med det samme. Og hvad enten man booker sin safariher eller under sin rejse i Namibia, er der mange forskellige typer at vælge imellem - eksempelvis morgen-safari, nat-safari eller måske en trekking-safari (hvis du tør!). Eksempelvis Namib-Naukluft National Park byder på muligheden for at opleve landets fascinerende natur om natten.

The Skeleton Coast og Cape Cross Bays

Noget ganske specielt i Namibia er The Skeleton Coast, hvor ørkenen møder havet. Dette område er kendt for de blegede hval- og sælknogler, der ligger spredt rundt omkring på stranden. Man kan sågar også se elefantskeletter og skibsvrag her.

Et andet sted på kysten, ved Cape Cross Bays, finder man en række gode sandstrande, et perfekt sted at slappe af før eller efter man prøver kræfter med nogle af de mere eller mindre halsbrækkende adrenalinkick, Namibia også byder på.

Himmel, sand og hav

Ja, en rejse til Namibia er ikke helt det samme, hvis man for eksempel ikke har prøvet skydiving, sandboarding, en firehjulstrækker-tur gennem de kæmpe sanddynger, landet er så rigt på, eller en oplevelse på havets blå og ikke mindst under det med snorkel eller dykkerflaske. Namibia er fuld af muligheder for den eventyrlystne rejsende, og det er bl.a. derfor, vi så varmt kan anbefale landet - her er en perfekt blanding af billedskøn natur, dyreliv og muligheder for at prøve noget hårrejsende.

Fish River Canyon: Verdens næststørste kløft

Og vi er slet ikke færdige: du skal da også se den fantastiske Fish River Canyon, verdens næststørste kløft, kun overgået af Grand Canyon i USA. Et imponerende stykke natur, der er 160 km lang, op til 27 km bred og næsten 550 meter dyb. Et dybt fascinerende sted, der fortjener masser af opmærksomhed. Bedst set fra de offentlige udsigtspunkter ved campingområdet Hobas, 70 km nord for de populære Ai-Ais-kilder.

Windhoek og Swakopmund

Namibias to største byer har begge masser af charme og skønhed. I hovedstaden Windhoek finder man masser af smukke, historiske bygninger, gode butikker og hyggelige barer og restauranter. Det hele er kombineret med de lyde, farver og dufte (og et særligt tempo), der kendetegner en både moderne og traditionel afrikansk storby.

Også Swakopmund er et besøg værd. Her mødes ny og gammel kultur, turister og lokale under svajende palmer og hyggelige parker.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.