{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Seychellerne

Rejser til Seychellerne | KILROY
Rejser til Seychellerne | KILROY

Rejser til Seychellerne - Et eventyrligt paradis

Nordøst for Madagascar, i det varme Indiske Ocean, finder du bountyøerne i Seychellerne. Det er hér, at du virkelig får mulighed for at koble og leve det søde strandliv. Seychellerne består af mere end 100 små øer med et fantastisk marine- og dyreliv. Døs hen under en kokospalme, tag på eventyr i junglen, se de enorme mango- og banantræer. De fleste af øerne er ubeboede, og eftersom landet kontrollerer antallet af besøgende på øerne, har de formået at holde mange af øerne helt uspolerede.

Skriv til os og hør mere! 

Victoria: Hovedstaden på Seychellerne

Den største ø på Seychellerne hedder Mahé, og her finder du også hovedstaden Victoria, der huser de fleste af Seychellernes indbyggere. Når du bevæger dig udenfor Victoria, finder du ikke rigtig andre byer, nærmere landsbyer. Vi anbefaler desuden virkelig, at du besøger den utroligt smukke strand på Beau Vallon Bay, inden du fortsætter rejsen ud til de andre paradisøer.

Mad på Seychellerne

Seychellerne har været under kontrol af flere lande igennem tiderne, og det gør det nemmere at forstå, hvorfor maden på Seychellerne er som det er. Der er masser af krydderier, og maden har indflydelse fra hele verden f.eks. fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk ligesom det indiske køkken kan opleves på Seychellerne. Hvis du bliver tørstig, skal du prøve den lokale øl Seybrew, og hvis du vil have noget lidt stærkere skal du prøve den mørke Takamaka Rom, en lokal specialitet.

Adventure og aktiviteter på Seychellerne

Det bedste du kan gøre på Seychellerne er at slappe af på stranden, slikke sol og bare nyde det krystalklare hav. Der er en masse ubeskriveligt smukke strande, du kan udforske, og til dem der er friske på lidt større udfordringer, er der flere cool aktiviteter både over og under vandet som snorkling, dykning og surfing. Faktisk samarbejder vi med et virkelig cool frivilligprojekt, hvor du som en del af dine daglige arbejdsopgaver skal dykke.

En af de vildeste ting du kommer til at opleve på din rejse til Seychellerne, er "Coco-de-Mer"-palmen med dens store dobbeltnødder, som kan veje helt op til mellem 15 og 30 kg. Palmerne kan kun findes på Island of Praslin, og en rejse til nationalparken, Valle de Mai, er at foretrække, hvis du vil opleve dem. Valle de Mai er på UNESCO's verdensarvsliste. Når du besøger Island of Praslin, skal du også besøge de VILDT smukke strande, Grand Anse og Petit Anse, på den østlige side af øen.

Marinenationalparken, St. Anne, er også et besøg værd, dog kan du kun komme dertil med båd fra Mahé.

Generelt om Seychellerne

Du skal planlægge din rejse til Seychellerne i god tid, da antallet af besøgende til øerne bliver reguleret af regeringen. Seychellerne er kendt for at være en meget eksklusiv destination, specielt fordi der fortsat er meget uberørt. Dette viser sig også i priserne, som er i den høje ende - hvorfor mange backpackere rejser til Seychellerne som en del af en større rundrejse.

Det bedste tidspunkt at besøge Seychellerne på, afhænger af, hvad du gerne vil. De måneder du skal undgå er oktober til februar, eftersom vejret kan være ustadigt i disse måneder. Resten af året er vejret rigtig godt.  Hvis du vil dykke i Seychellerne, er det bedste tidspunkt fra september til november - og igen i marts og april. Surfingsæsonen i Seychellerne er rigtig god mellem maj og oktober.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.