{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sydafrika

Lokale på ladet af en bil, som smiler og er glade, Sydafrika
To antiloper, som står tæt på hinanden på savannen i Sydafrika

Rejser til Sydafrika - alt i ét land

Din rejse til Sydafrika kunne lyde sådan her: Lej en bil, og kør ad 'Garden Route' langs kysten forbi fiskerlandsbyen Hermanus, hvor du det meste af året kan være heldig at se hvaler. I Simonstown ved Boulder's Beach stopper du for at se store kolonier af pingviner. Gå på opdagelse i de spændende Cango Caves ved Knysna og Oudtshoorn. Fra Port Elizabeth tager du på dagstur til de såkaldte townships - for eksempel i den historisk interessante Red Location Township. I den nordøstlige del af landet må du selvfølgelig ikke gå glip af den storslåede Krüger National Park, hvor du kan tage på safari og sove i telt på savannen! Sydafrika byder på SÅ mange muligheder.

Skriv til os og hør mere!


Hvad skal du opleve på din rejse til Sydafrika?

Der er utallige ting at se og opleve på din rejse til Sydafrika. Noget af det som gør Sydafrika til noget helt specielt, er dets alsidighed og selvfølgelig fantastiske safari oplevelser. Krüger National Park er ofte ret undervurderet og mange turister vælger at tage til andre lande i det sydlige Afrika, for at se "The Big 5", men det kan du også være heldig at opleve i Sydafrika! Læs med nedenfor og opdag nogle af de highlights som Sydafrika har at byde på.

Cape Town & Table Mountain

For alle der rejser til Sydafrikas hovedstad Cape Town, er den enestående udsigt fra toppen af byens berømte Table Mountain et must. Er du historisk interesseret, så læg vejen forbi Robben Island, hvor du kan få et spændende indblik i landets dramatiske fortid. Og så er der selvfølgelig Cape Point, hvor Det Indiske Ocean møder Atlanterhavet – altså Sydafrikas skagensspids med fyrtårn og det hele.

Durban & The Wild Coast

På sydkysten i Kwazulu-Natal provinsen ligger Sydafrikas ferieby nummer 1, Durban. Byen er dog temmelig turistet, så det kan måske betale sig at søge længere sydpå på kysten. Durban skal dog besøges alene for sin fantastiske mad, og især det indiske køkken er fremragende her. The Wild Coast er god hvis, du vil på spændende vandreture, og ellers kan det varmt anbefales at rejse nordpå fra Cintsa til de traditionelle Xhosa-landsbyer.

Trekking i Sydafrika

Mellem Durban og Johannesburg finder du et fantastisk vandrested: The Drakensberg Mountains. Denne region har gode vandrestier, klatresteder og muligheder for at ride på hest i den friske bjergluft. Her finder du også Afrikas højeste vandfald, Thukela Falls!

Lær at surfe i Sydafrika

På din rejse til Sydafrika, vil du finde ud af, at landet tilbyder nogle af de bedste surfingsteder i verden. Her er også noget for begyndere, eksempelvis muligheden for at tage privat surfundervisning i den lille by Plettenberg Bay. Her kan du også tage på vandring til Robberg Peninsula, et spændende naturreservat, hvor du vil høre de brølende søløver på stranden og nyde de smukke udsigter.

Dykning i Sydafrika

Er du modig? Ved Dyer Island kan du komme på en særlig 'cage-diving' (hvor man er i sikkerhed i et bur), og på denne måde komme helt tæt på de farlige hvidhajer, der færdes i havet her. Ellers er Sodwana Bay cirka fire timer fra Durban et mekka for dykkere. Denne bugt er en del af et maritimt reservat, Greater St. Lucia Wetland Park, der er beskyttet i særlig grad i kraft af dets placering på UNESCO's verdensarvsliste. Her kan du se farverige fisk, skildpadder, hvalhajer og delfiner.

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Sydafrika er et fantastisk land på alle måder, men der er også stor forskel på rig og fattig, og der er mange borgere der har brug for hjælp. Der er mange fantastiske frivillige projekter i Sydafrika, hvor du kan komme ned og hjælpe børn og unge, dyr og naturen. Vi oplever, at det for mange der rejser til Sydafrika, er populært at kombinere den reelle rejse med nogle uger som frivillig. 

Vinsmagning i Sydafrika

Sydafrikanske vine er fantastiske og de koster ingenting. Tag til vinsmagning på de smukke vinfarme. Der er virkeligt mange. Bare husk at du ikke selv skal køre bilen. Prøv for eksempel Groot Constantia, den ældste i landet, Paarl, Stellenbosh, Hartenberg Wine Estate, Spice Route, Fairview og Franschhoek - for blot at nævne nogle få.

Bungyjump i Sydafrika

På The Garden Route finder du også Bloukrans River. Ved denne flod har du den ultimative mulighed for eventyr: verdens længste bungyjump - Der er garanti for en nervepirrende oplevelse for livet!

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.