{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Serengeti | Safari i Tanzania | KILROY
Rejser til Serengeti | Safari i Tanzania | KILROY

Serengeti

En safari på Serengetis savanner kan meget vel blive en af dit livs mest spektakulære og uforglemmelige dyreoplevelser. Denne del af Tanzania er et af Afrikas vigtigste hotspots for dyreliv, og du vil i denne kæmpe nationalpark og på dens smukke savanner, opleve dyreliv, du kun tør drømme om. Kør gennem denne vidtstrakte park og få en smagsprøve på den særlige stemning der råder her blandt hundreder af græssende flokdyr. Lad dig rive med af spændingen når en flok løver nedlægger en zebra, og oplev fascinationen ved en flok elefanter, der krydser vejen lige for næsen af dig!

Skriv til os og hør mere!

Serengeti - Som en drøm

Forestil dig følgende: Det er en tidlig morgen, og du bliver vækket af lyden af en fløjtende skare af en ubestemmelig fugleart, du aldrig har hørt før. Du stiger ud af teltet og ser, at solen netop er stået op ude i horisonten. Du går ud og forbi det udbrændte lejrbål fra aftenen før, der minder dig om den stjerneklare nat i ildens skær med nattens dyrelyde i baggrunden. På den anden side af bålpladsen ser du ud over savannens endeløse sletter, og snart hviler dine øjne på en flok antiloper og giraffer, der nyder dagens første måltid græs i den tidlige morgensol. Og så er det du kommer i tanke om det: den drøm du havde i nat, om aber og hyæner der skræppede om kap og havde 'en fest' uden for dit telt. Eller var det nu også en drøm …?

Gå ikke glip af…

… gnuernes årlige migration. Her er tale om et helt usædvanligt og enestående syn. Forestil dig 2 ½ million gnuer, der fylder savannen så langt dine øjne kan se! Det sker hvert år når gnuerne migrerer her fra Serengeti til det friske græs i Kenyas Masai Mara National Park - en tur der undervejs kræver forcering af River Mara, hvor savannens farligste rovdyr, såsom alligatorer, løver og leoparder, der ligger i kø for at få sig et 'billigt' måltid. Det er simpelthen naturen i sin reneste og vildeste form!

Dette drama finder kun sted, når dyrene har udtømt græsningsarealerne på den ene side af floden, så de er nødt til at søge over mod den anden. Normalt når gnuerne Masai Mara i juli eller august og starter turen tilbage til Tanzania og Serengeti i oktober. Det kan varmt anbefales at planlægge sin rejse med dette i baghovedet - tro os, græssletterne i Serengeti er smukke i sig selv, men når de er fyldt med 2 ½ million gnuer er der altså tale om noget helt og aldeles enestående.

Safari på mange måder

Selvfølgelig vil du se en masse af de store dyr, savannens faste beboere: zebraer, løver, leoparder, giraffer, elefanter o.s.v. Men der findes mange måder at opleve dem på. Ja, mulighederne for safari er mange i Serengeti, men er penge ikke noget større problem, kan det stærkt anbefales at tage en flyvetur i luftballon over disse storslåede landskaber. På denne måde får man det helt rigtige indtryk af savannen og dens storhed, og gør man det mens gnuerne er i gang med deres migration, er der ikke meget i denne verden der overgår dette syn.

En anden mulighed for at opleve dyrene på nært hold er at booke en hytte der ligger i nærheden af et af dyrenes drikkesteder. På denne måde kan man, efter en dags safariudflugt i området, sætte sig ned på verandaen om aftenen og nyde et godt måltid mad og en kold tår at drikke, mens de vilde dyr samles få meter fra én for også at slukke tørsten - og måske også for at fange sig et friskt måltid mad.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.