{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

En båd i havet, der ligger til ved en sandbanke, Zanzibar, Afrika
En båd på havet ud fra Zanzibars kyst, Afrika

Rejser til Zanzibar – En bid af paradis

Drømmer du om at rejse til Zanzibar? Intet problem! Du kan sagtens få skræddersyet billige rejser til Zanzibar og opleve de mange hvide strande med fly. Her får du fede dykkeroplevelser blandt de smukke koralrev og ngole af verdens smukkeste kridhvide sandstrande med palmer, der er som taget ud af en drøm. Vælger du at rejse til Zanzibar, venter der dig en afslappende atmosfære, interessant historisk kultur og uforlignelige madoplevelser. Når du rejser til Zanzibar får du tropisk klima, spændende oplevelser, strande med krystalklart vand, afslapning og mange steder byder på gode muligheder for snorkling. På Zanzibar finder du også gamle bydele, hvor du kan dykke ned i Zanzibars historie og ikke mindst et tropisk klima der er hjsemsted for nogle verdens mest sjældne aber.

Dette solfyldte paradis befinder sig, naturligvis, på UNESCO’s verdensarvsliste. Tag ud og besøg én af de mange krydderiplantager om dagen, slap af på stranden, og nyd lækre cocktails om aftenen på en af Zanzibars mange charmerende barer. I nogles øjne er Zanzibar måske bare en lille ø beliggende ud fra Tanzanias fastland, men du får med garanti nogle af dit livs bedste oplevelser, når du rejser til Zanzibar!

Skriv til os og hør mere!

Rejs til Zanzibar - Det smukke øhav i Det Indiske Ocean

Zanzibar er en øgruppe i Det Indiske Ocean ud for Tanzania, beliggende godt 25 og 50 km fra kysten. Hovedøen Zanzibar, hvis rigtige navn er Unguja, er klart den mest kendte og besøgte, efterfulgt af Pemba Island. En rejse til Zanzibar er en rejse til et ægte paradis med fantastiske palmestrande og et enestående dyreliv under havoverfladen og er derfor en oplagt dykker-destination. Zanzibar er også kendt som "The Spice Island", da de har en lang tradition for dyrkning af krydderier, som kanel, safran, muskat og peber, der alle er en vigtig handelsvare for hele Zanzibar.

HVAD LAVER MAN PÅ ZANZIBAR?

Måske sidder du allerede og tænker nu, hvad kan jeg overhovedet lave på Zanzibar? Er det alt sammen afslapning på de kridhvide sandstrande eller byder øen på noget mere? Helt oplagt er det selvfølgelig at nævne de gode muligheder for dykning og snorkling, hvor du kommer helt tæt på det fantastiske havliv. På Zanzibar finder du også regnskov, gamle bydele med skæve gader, krydderiplantager og masser af fede shopping muligheder - og fik vi nævnt alle de lækre madoplevelser, du kan få på Zanzibar? En Zanzibar-pizza er altid et hit eller måske står menuen på friskfanget grillet fisk? Der er helt sikkert noget for enhver på Zanzibar, uanset om du er en foodie, adventure rejsende eller bare gerne vil på en ferie med afslapning på et af øens populære hoteller. Læs videre, hvis du gerne vil høre mere om øens mange forskellige highlights.

STONE TOWN - STENBYEN PÅ ZANZIBAR

Hovedbyen på Zanzibar hedder Zanzibar City, og her er det især den gamle bydel, Stone Town, der er et kæmpe highlight og er uden tvivl et besøg værd. Her kan du for alvor mærke Zanzibars historie og fortid med de arabiske handlende og alle levnene fra de forskellige kulturer og traditioner fra øens storhedstid, der har formet øen gennem tiderne. Zanzibar er influeret af både den britiske, den portugisiske, den persiske samt ikke mindst den arabiske kultur. Her finder du mange spændende udflugter, når du går rundt i de snævre gader og sanselige basarer i den gamle bydel.

Stone Town er på UNESCO's verdensarvsliste, og det er ikke uden grund. Du fornemmer nok hvorfor, når du stifter bekendtskab med de fascinerende smalle gader og snævre gyder på øen, smukke moskéer, arabiske fort, spændende kultur og unikke stemningsindtryk på de mange markeder. Især Zanzibars madmarked er værd at udforske. Prøv f.eks. Forodhani Gardens i Stone Town, hvor du kan prøve uimodståelig calamari (friturestegte blæksprutter) og hvis du er til det søde, bør du prøve deres sukkerrørs-juice, som er super sødt, men også super lækkert.

STRANDENE PÅ ZANZIBAR

En rejse til Zanzibar er lig med muligheden for at ligge ved nogle af Afrikas mest fantastiske strande. På øen er det faktisk primært de kridhvide strande, svajende palmer og azurblåt hav, der er Zanzibars store attraktion. På nordkysten finder du nogle af Afrikas bedste strande, og på nordvestsiden er det især Kendwa Beach, der er god og populær. På denne side af øen finder du masser af barer og restauranter langs stranden.

På østkysten får du også masser af lækre hvide sandstrande, og ved den lille naboø Mnemba finder du virkelig nogle gode dykkersteder med rig mulighed for at spotte skildpadder, tusindvis af tropiske fisk og revhajer i havet. Husk at medbringe badesko når du rejser til Zanzibar, da stranden på øen nogle gange godt kan være lidt stenet.

ZANZIBARS SKJULTE SKATTE

Havet omkring Zanzibar byder på fantastiske oplevelser og da der er flere hundrede at vælge i mellem, er der rig mulighed for afslapning blandt de høje kokospalmer. Vi kan også varmt anbefale et besøg på naboøen, Pemba Island, hvis du gerne vil på en mere afsendnu mere afslappende ferie (er det overhovedet muligt?), her er der også masser af dejlig strand, rolige omgivelser, snorkling og flere udfordrende dykkersteder end omkring Zanzibar. Du bør også kigge forbi Jozani Forest for at opleve mere af det eksotiske Zanzibar - her kan du her spotte de truede Red Colobus-aber, der holder til i disse omgivelser.

På Zanzibar får du altså lidt mere end bare en eksotisk badeferie. Vi sender dig ikke på en standard all inclusive ferie på et af øens mange hoteller, i stedet får du fantastiske minder for livet, unikke oplevelser og less ordinary rejser.

HOTELLER PÅ ZANZIBAR

Der er et bred udvalg af hoteller på Zanzibar, og generelt er de fleste indkvarteringssteder af ret høj kvalitet. Det er helt op til dig, hvordan du vil bo. Bare husk, at dit valg af indkvartering også rykker i dig budget. Er du mest til resort hotel med alt inklusiv eller hyggelige charmerende hostels? Mulighederne er mange, men fælles for dem alle er, at du til hver en tid er i nærheden af de smukkeste strande, azurblåt hav og spændende kultur.

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for indkvartering der passer bedst til dig, dine behov og budget, kan du række ud til os og få vores bedste anbefalinger. Vi har nøje udvalgt de bedste steder at bo baseret på vores egne erfaringer, så du kan være sikker på at få den mest fantastiske rejse til Zanzibar.

HVORNÅR SKAL MAN REJSE TIL ZANZIBAR?

Med undtagelse af måske april og maj, er Zanzibar et fantastisk sted at besøge hele året rundt. Det er det egentlig også i disse to måneder, men der kan det regne en del, selvom det selvfølgelig også kan være en fordel at rejse på dette tidspunkt. Ellers er de to mest populære perioder juli til september og december til februar, og det er også på disse tidspunkter (og især omkring sommerferien), de fleste rejser til Zanzibar. Vejret er varmt og stabilt omkring de 30 grader hele året på Zanzibar, så hvis lidt regn ikke skræmmer dig væk, er det en year-round destination!

Afrika er selvfølgelig et stort land, så måske sidder du og tænker, at det er lidt uoverskueligt at rejse så langt. Det tager lidt over 16 timer at rejse til Zanzibar fra København, men du behøver jo ikke nødvendigvis at tage direkte til Zanzibar. Din rejse til Zanzibar kan nemlig også kombineres med et stop i Tanzania, som bestemt også er et besøg værd og er kun en kort flyvetur på ca. 1 time og 20 minutter væk fra Arusha-området. Zanzibar ligger nemlig ud for Tanzanias kyst, som er en del af det afrikanske fastland - og her finder du også massevis af spændende udflugter, oplevelser og afslapning. Brug for hjælp til at planlægge din rejse til Tanzania og Zanzibar? Skriv til os, så hjælper vi dig afsted.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.