{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

En båd i havet, der ligger til ved en sandbanke, Zanzibar, Afrika
En båd på havet ud fra Zanzibars kyst, Afrika

Rejser til Zanzibar – En bid af paradis

Drømmer du om at rejse til Zanzibar? Ingen problem! Du kan sagtens rejse billigt til Zanzibars hvide strande med fly. Her får du fede dykkeroplevelser blandt de smukke koralrev og hvide bounty-strande med palmer, der er som taget ud af en drøm. Vælger du at rejse til Zanzibar, venter der dig en afslappende atmosfære, spændende historisk kultur og uforlignelige madoplevelser.

Dette solfyldte paradis befinder sig, naturligvis, på UNESCO’s verdensarvsliste. Tag ud og besøg én af de mange forskellige krydderi-farme om dagen, slap af på stranden, og nyd lækre cocktails om aftenen på en af Zanzibars mange charmerende barer.

Skriv til os og hør mere!

Rejs til Zanzibar - Det smukke øhav i Det Indiske Ocean

Zanzibar er en øgruppe i Det Indiske Ocean ud for Tanzania, beliggende godt 25 og 50 km fra kysten. Hovedøen Zanzibar, hvis rigtige navn er Unguja, er klart den mest kendte og besøgte, efterfulgt af Pemba. En rejse til Zanzibar er en rejse til et ægte paradis med fantastiske palmestrande og et enestående dyreliv under havoverfladen og er derfor en oplagt dykker-destination. Zanzibar har desuden en lang tradition for dyrkning af krydderier, som kanel, safran, muskat og peber.

Stenbyen på Zanzibar

Hovedbyen på Zanzibar hedder Zanzibar City, og her er det især den gamle bydel, Stone Town, der er et kæmpe highlights. Her kan du for alvor mærke øens historie og fortid med de arabiske handlende og alle levnene fra de forskellige kulturer og traditioner, der har formet øen gennem tiderne. Zanzibar er influeret af både den britiske, den portugisiske, den persiske samt ikke mindst den arabiske kultur.

Stone Town er på UNESCO's verdensarvsliste, og det er ikke uden grund. Du fornemmer nok hvorfor, når du stifter bekendtskab med øens fascinerende smalle gader, smukke moskéer, arabiske fort og unikke stemningsindtryk på de mange markeder. Især Zanzibars madmarked er værd at udforske. Prøv f.eks. Forodhani Gardens, hvor du kan prøve uimodståelig calamari (friturestegte blæksprutter) og hvis du er til det søde, bør du prøve deres sukkerrørs-juice, som er super sødt, men også super lækkert.

Strandene på Zanzibar

En rejse til Zanzibar er lig med muligheden for at ligge ved nogle af Afrikas mest fantastiske strande. Ja faktisk er det primært strandene, der er Zanzibars store attraktion. På nordvestsiden er det især Kendwa Beach, der er god og populær. Her finder du masser af barer og restauranter langs stranden.

Ellers er der østpå masser af lækre hvide sandstrande, og ved den lille naboø Mnemba finder du virkelig nogle gode dykkersteder med rig mulighed for at spotte skildpadder, tusindvis af tropiske fisk og revhajer.

Zanzibars skjulte skatte

Vi kan også varmt anbefale et besøg på naboøen, Pemba, hvor du oplever en endnu mere afslappet atmosfære (er det overhovedet muligt?) og flere udfordrende dykkersteder end omkring Zanzibar. Du bør også kigge forbi Jozani Forest for at spotte de truede Red Colobus-aber, der holder til i disse omgivelser.

Hvornår skal man rejse til Zanzibar?

Med undtagelse af måske april og maj, er Zanzibar et fantastisk sted at besøge hele året rundt. Det er det egentlig også i disse to måneder, men der kan det regne en del. Ellers er de to mest populære perioder juli til september og december til februar. Vejret er varmt og stabilt omkring de 30 grader hele året på Zanzibar, så hvis lidt regn ikke skræmmer dig væk, er det en year-round destination!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.