{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Uganda | Backpacking i Afrika | KILROY
Rejser til Uganda | Backpacking i Afrika | KILROY

Rejser til Uganda - bjerggorillaer og træ-klatrende løver

I Uganda venter det store eventyr på dig. Blandt højdepunkterne her er de berømte bjerggorillaer, løver i træerne, rafting på Nilens kilde, mystiske landsbyer i de disede regnskove, rygende vulkaner og en masse smilende ansigter! Uganda ligger i det østlige Afrika og er omringet af Kenya, Tanzania, Sudan, Rwanda og Den Demokratiske Republik Congo. Det betyder, at landet ikke har nogen kystlinje, men til gengæld grænser det op til Afrikas største sø, Lake Victoria.

Skriv til os og hør mere! 

Det venlige Uganda

Når du rejser i Uganda vil du ikke kunne undgå at bemærke, at folk her er meget stolte, ekstremt venlige og smilende. Alene venligheden og de mange store smil du møder overalt i Uganda, er nok til at gøre en rejsen hertil alle pengene værd.

Entebbe og Kampala

Hvis du rejser til Uganda med fly, vil du højst sandsynligt lande i byen Entebbe ved Lake Victoria. Her finder du fantastisk smukke haver, der er perfekte for fuglespottere og ornitologer af alle slags, samt den altid imponerende udsigt over Lake Victoria er blandt højdepunkterne her. En time herfra ligger hovedstaden Kampala, landets største by, der altid syder af liv. Byen er hektisk og kaotisk, men enormt spændende og interessant at udforske.

Ugandas vilde sider: chimpanser og træ-klatrende løver

En rejse til Uganda vil højst sandsynligt bringe dig forbi en eller flere af landets ti nationalparker. Mange af disse tilbyder en god blanding af safari og smukke landskaber. Landets mest besøgte dyrelivsreservat er Queen Elizabeth National Park i det vestlige Uganda. Denne park er kendt for sit storartede dyreliv, men i særdeleshed for sine træ-klatrende løver, som man ikke finder andre steder end her. Det er altså et syn, du ikke må snyde dig selv for på rejsen til Uganda. Ud over løver byder Uganda også på chimpanser, som du kan se i Kibale National Park.

Ugandas symbol: Gorillaer i disen

Den måske allerstørste oplevelse på din rejse i Uganda vil med stor sandsynlighed være landets berømte - og truede - bjerggorillaer, der lever i landets ofte disede højlandsregnskove. Der findes efterhånden kun omtrent 700 eksemplarer af disse fantastiske dyr, som kun findes i Uganda, Rwanda og DR Congo. I Uganda kan man finde dem i to nationalparker: Bwindi Impenetrable National Park og Mgahinga Gorilla National Park. At se bjerggorillaerne er et absolut must på rejsen i Uganda, og oplevelsen af at sidde ansigt til ansigt med disse fænomenale dyr efter timers vandring gennem den tætte jungle er ubeskrivelig.

En perle i det sydvestlige Uganda: Kisoro

Rejs videre til det sydvestlige Uganda, 9-10 timers kørsel fra Kampala. Her finder du den lille by Kisoro, der er alle rejseudfordringerne værd. Vejen hertil er lang, men undervejs har du udsigt til de smukkeste landskaber: majestætiske bjerge, søer, jungle og bambusskov. Fantastisk! På det sidste stykke ned mod Kisoro åbner landskabet sig under dig, og i disse store åbner vidder i 'trekantsområdet' mellem Uganda, Rwanda og DR Congo er det vulkanen Virunga, der dominerer landskaberne. 

Rafting i Uganda

Der mangler heller ikke action- og eventyrmuligheder i Uganda. Rafting er en vild aktivitet i Uganda, og stedet at gøre det er Jinja, hvor man kan rafte på Nilens udspring – et stykke flod, der er rangeret som en kategori 5, hvilket er det højeste. Så det siger sig selv, at dette er et fortræffeligt raftingsted.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.