{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Zambia | Backpacking i Zambia | KILROY
Rejser til Zambia | Backpacking i Zambia | KILROY

Rejser til Zambia - Afrikas uslebne diamant

Zambia er et fantastisk land, hvis du er sulten efter at opleve det ægte Afrika uden for meget vestlig indflydelse. Zambia er en usleben diamant og landet byder på alt, hvad du drømmer om i form af naturoplevelser, dyreliv og adventure. Det er særligt den vilde og utæmmede Zambezi River, der er værd at opleve på din rejse til Zambia. Ikke mindst fordi du her finder et af verdens mest spektakulære vandfald på grænsen til Zimbabwe: det 128 meter høje verdensberømte Victoria Falls. Hele området omkring disse smukke vandfald tilbyder afrikansk adventure og magi.

Skriv til os og hør mere! 

Zambia – i hjertet af det sydlige Afrika 

Zambia ligger i det sydlige Afrika øst for Angola, det sydlige Tanzania og Den Demokratiske Republik Congo. Syd for landet ligger Botswana og Zimbabwe og til øst grænser Zambia op til Malawi og Mozambique. Zambia ligger i den grad i hjertet af det sydlige Afrika.

Befolkningen i Zambia er generelt venlig og imødekommende, og kommer du uden for de store byer, kan du godt regne med, at der venter dig store og unikke oplevelser. Zambias landskab varierer en del, og du vil finde både regnskov, savanne og græsområder i landet. Der er en masse nationalparker i Zambia, med South Lwangwa, Kafue og Lower Zambezi som de mest populære.

Safari og dyreliv i Zambia: Elefanter og tigerfisk 

Zambia er det ideelle land i Afrika at tage på safari i. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil opleve landet! Du kan gøre det til fods, på hesteryg, i en kano eller lastbil! Tager du på rundrejse i Zambia får du mulighed for at komme helt tæt på både giraffer og hyæner. Er du heldig, så kan du måske også en se flodhest eller en gruppe elefanter krydse en af de store floder, som også huser sjældne fuglearter og fisk - fx Hydrocynus Vittatus, også kendt som tigerfisken. 

Derudover byder Zambia også på unikke aktiviteter og adrenalinoplevelser. Særligt i byen Livingstone i den sydlige del af landet, hvor du kan prøve ekstremsport såsom rafting, trekking og bungeejump i smukke og vilde omgivelser.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.