{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Zimbabwe

Rejser til Zimbabwe | Oplevelser i Victoria Falls | KILROY
Rejser til Zimbabwe | Oplevelser i Victoria Falls | KILROY

Rejser til Zimbabwe - vandfald og vild natur

Rejser du til Zimbabwe vil du opleve en utrolig spændende og meget interessant del af Afrika. Zimbabwe byder blandt meget andet på en imødekommende befolkning, et rigt dyreliv i særklasse og en gudesmuk natur med det ekstremt smukke vandfald Victoria Falls.

 

Skriv til os og hør mere! 

 

Zimbabwe grænser til Sydafrika, Botswana, Zambia og Mozambique, og er med sin beliggenhed et oplagt stop på en længere rejse i denne sydlige del af Afrika. På trods af sin størrelse byder Zimbabwe på store seværdigheder og spændende oplevelser, og gør sig derfor også godt som rejsemål i sig selv.


Victoria Falls


En af disse store seværdigheder og et absolut must-see, er Victoria Falls ved Zambezi River på grænsen til Zambia. Det er voldsomme, brusende og imponerende vandfald med et fascinerende dyreliv lige i nærheden. Store flokke af flodheste og krokodiller lever i den øvre del af Zambezi River, og også elefanter, buffaloer og antiloper kan ofte ses drikke fra floden.

Vandfaldet der er 108 meter højt og breder sig over 1.7 km, er i bredden det største enkelte vandfald i verden. Disen der dannes ved vandfaldet ligger i luften helt op til 400 meter over faldene og kan ses mange kilometer væk. Oplev vandfaldende på helt tæt hold ved at tage på en tur, hvor man går på en gangbro under faldende – det er en enestående oplevelse.


Nationalparker i Zimbabwe


Victoria Falls ligger i nationalparken af samme navn, og er blot en af otte fremragende nationalparker i Zimbabwe. Den største er Hwange National Park, hvor dyrelivet er helt fænomenalt med sjældne dyrearter, du næppe finder alle steder. Parken er blandt andet hjemsted for 105 pattedyrsarter og samtidig det eneste sted, hvor man finder større mængder af brune hyæner og antilope-arten gemsbok. Derudover er Hwange National Park også hjemsted for en af de største grupper af den næsten uddøde vilde, afrikanske hund.

 

Zimbabwes befolkning

 

Der er gode chancer for, at en rejse gennem Zimbabwe vil give dig flere smil fra fremmede, end du har oplevet noget andet sted. En relativt stor del af befolkningen lever af at lave og sælge utrolig smukt håndarbejde i træ, så hvis du skal have en ægte souvenir med hjem fra din rejse til Zimbabwe kan det anbefales at købe et unikt stykke håndarbejde med hjem.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.