Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Cambodja

Rejser til Cambodja | KILROY
Rejser til Cambodja | KILROY

Rejser til Cambodja - templer, strande og fantastisk mad

Cambodja er et unikt rejsemål i Asien, der alene er et besøg værd for sine enestående tempelruiner Angkor Wat. Heldigvis har Cambodja også mange andre seværdigheder at byde på og du vil få masser af point på oplevelseskontoen. Cambodja emmer af kultur, og ud over Angkor Wat, finder du mange andre smukke templer i landet. Derudover frister Cambodja med smukke tropestrande, skøn natur og fantastisk mad. Og masser af fred og ro. Rejser til Cambodja er perfekt til den eventyrlystne backerpacker.

Skriv til os og hør mere! 

Starten på rejsen i Cambodja

Mange starter rejsen i Cambodjas hovedstad Phnom Penh, en by der vokser i et hastigt tempo. Også infrastrukturen i Cambodja udvikler sig til det bedre for backpackere, men samtidig bærer landet stadig tydeligt præg af landets blodige og dramatiske fortid og historie - Det ses f.eks. ved monumentet Killing Fields of Choeung Ek, et monument bygget til ære for de dræbte under Khmer Rouge-diktaturet, der ligger en kort køretur uden for Phnom Penh. 

Cambodjas templer

Her findes også flere spændende templer, der på cambodiansk hedder 'wat': Ounalom, Wat Phnom og Wat Moha Montrei, for bare at nævne et par stykker. Du bør også besøge Silver Pagoda, et pompøst tempelkompleks fra Khmer-æraen fra det 9. til 13. århundrede bygget i sølv, diamanter og krystaller. Gennem Phnom Penh løber Mekong-floden, og her er et konstant liv, og det er værd at slå sig ned på en af de hyggelige caféer i området, og betragte livet i området. Cambodja var under fransk indflydelse i den sidste del af 1800-tallet, og bærer derfor præg af franske fornemmelser.

Angkor Wat - Cambodjas topattraktion

Fra Phnom Penh kan man krydse søen Tom Le Sap til Siam Reap, som er udgangspunktet, hvorfra du kommer til Cambodjas største attraktion: Angkor Wat.

Man kan simpelthen ikke rejse til Cambodja uden at besøge disse imponerende tempelruiner, der blev bygget i det 12. århundrede og er lige så fantastiske at gå på opdagelse i, som de er berømte. Her får man en helt unik indsigt i landets kulturhistorie, en indsigt der er nødvendig for at forstå landet også som det er i dag.

Cambodjas strande: Sihanoukville og Bamboo Island

Noget af det bedste ved at rejse i Cambodja er, at landet på en perfekt måde rummer kombinationen af kulturhistoriske højdepunkter og dét, som mange backpackere også søger; smukke tropestrande. De bedste strande ligger lidt uden for byerne, og det er oplagt at gøre som alle andre backpackere: leje en knallert og i eget tempo finde den strand, der passer én bedst.

Frivilligt arbejde i Cambodja

Drømmer du om at udføre frivilligt arbejde under din rejse i Cambodja? Så læs mere om vores mange muligheder for frivilligt arbejde i Cambodja.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.