{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Cambodja

Rejser til Cambodja | KILROY
Rejser til Cambodja | KILROY

Rejser til Cambodja - templer, strande og fantastisk mad

Cambodja er et unikt rejsemål i Asien, der alene er et besøg værd for sine enestående tempelruiner Angkor Wat. Heldigvis har Cambodja også mange andre seværdigheder at byde på og du vil få masser af point på oplevelseskontoen. Cambodja emmer af kultur, og ud over Angkor Wat, finder du mange andre smukke templer i landet, når du rejser til Cambodja. Derudover frister Cambodja med smukke tropestrande, skøn natur og fantastisk mad. Og masser af fred og ro. Rejser til Cambodja er perfekt til den eventyrlystne backerpacker.

Skriv til os og hør mere! 


Starten på rejsen i Cambodja

Mange starter rejsen i Cambodjas hovedstad Phnom Penh, en by der vokser i et hastigt tempo. Også infrastrukturen i Cambodja udvikler sig til det bedre for backpackere, men samtidig bærer landet stadig tydeligt præg af landets blodige og dramatiske fortid og historie - Det ses f.eks. ved monumentet Killing Fields of Choeung Ek, et monument bygget til ære for de dræbte under Khmer Rouge-diktaturet, der ligger en kort køretur uden for Phnom Penh. 

Cambodjas templer

Her findes også flere spændende templer, der på cambodiansk hedder 'wat': Ounalom, Wat Phnom og Wat Moha Montrei, for bare at nævne et par stykker. Under din rejse til Cambodja bør du virkelig også besøge Silver Pagoda, et pompøst tempelkompleks fra Khmer-æraen fra det 9. til 13. århundrede bygget i sølv, diamanter og krystaller. Gennem Phnom Penh løber Mekong-floden, og her er et konstant liv, og det er værd at slå sig ned på en af de hyggelige caféer i området, og betragte livet i området. Cambodja var under fransk indflydelse i den sidste del af 1800-tallet, og bærer derfor præg af franske fornemmelser.

Angkor Wat - Cambodjas topattraktion

Fra Phnom Penh kan man krydse søen Tom Le Sap til Siam Reap, som er udgangspunktet, hvorfra du kommer til Cambodjas største attraktion: Angkor Wat.

Man kan simpelthen ikke rejse til Cambodja uden at besøge disse imponerende tempelruiner, der blev bygget i det 12. århundrede og er lige så fantastiske at gå på opdagelse i, som de er berømte. Her får man en helt unik indsigt i landets kulturhistorie, en indsigt der er nødvendig for at forstå landet også som det er i dag.

Cambodjas strande: Sihanoukville og Bamboo Island

Noget af det bedste ved at rejse i Cambodja er, at landet på en perfekt måde rummer kombinationen af kulturhistoriske højdepunkter og dét, som mange backpackere også søger; smukke tropestrande. De bedste strande ligger lidt uden for byerne, og det er oplagt at gøre som alle andre backpackere: leje en knallert og i eget tempo finde den strand, der passer én bedst.

Vil du arbejde som frivillig i Cambodja?

Drømmer du om at udføre frivilligt arbejde under din rejse i Cambodja? Så læs mere om vores mange muligheder for frivilligt arbejde i Cambodja.

Brug for inspiration til rejsen i Cambodja?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.