{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Asien

Rejser til Asien | Backpacking i Asien | KILROY
Rejser til Asien | Backpacking i Asien | KILROY

Rejser til Asien - Den perfekte sabbatårsdestination

På en rejse til Asien vil du stifte bekendtskab med det største af Jordens syv kontinenter! Når du rejser til Asien, vil du opleve et kontinent, der har det hele: uberørte kridhvide strande, spændende religioner og kulturer, og frodige jungler. Du kan tage på ø hop til Koh Tao, Koh Samui, Koh Lanta, Phu Quoc og Koh Chang. Der findes kæmpemæssige, myldrende og topmoderne storbyer som Hong Kong, Singapore, Tokyo, Kuala Lumpur, Ho Chi Minh City og Bangkok, fyldt med spraglede og vibrerende sanseindtryk. Du er kommet til en helt anden verden, men kan på forunderlig vis stadig genkende mange af storbyens facetter hjemmefra. Det er på én gang helt fremmed og helt bekendt. Uanset hvad du drømmer om, er der garanti for at opleve storslået natur, gæstfrie mennesker og spændende udflugter, når du rejser til Asien.

Skriv til os og hør mere! 

Populære rejsemål i Asien

EN REJSE TIL DET GAMLE ASIEN

På den anden side er Asien også små, afsides landsbyer hvor livet leves som for hundrede år siden, og de sjældent eller aldrig får besøg af folk udefra -  steder, hvor lokalbefolkningen vil være nysgerrige, hvis du lægger vejen forbi og du vil opleve spændende kulturmøder.

Her er et fascinerende udvalg af farvestrålende og spændende markeder, kultur, religiøse samlingspunkter og imponerende bygningsværker. Du kan opleve buddhistiske templer i Indonesien, Nepal og Thailand, Taj Mahal i Indien og Den Kinesiske Mur. 

DE MANGE NATURVIDUNDERE PÅ DIN REJSE

En rejse til Asien kan byde på mange forskellige naturoplevelser. Kridhvide smukke strande i Thailand, Filippinerne, Vietnam og Indonesien. Regnskovene og smuk natur på Borneo, i det nordlige Thailand, i Cambodja og Laos. Ørkenerne i det nordlige Indien, Pakistan og Iran, sletterne i Mongoliet og Kina, og selvfølgelig den majestætiske Himalaya-bjergkæde i Nepal, Indien, Kina, Bhutan, Tibet og Pakistan. 

På en rejse til Asien, kan du kan også opleve de ubeskriveligt store floder som Indiens Ganges og Kinas Yangtze. Og husk de legendariske vulkaner i Indonesien, Japan og Filippinerne. Der er det naturlige dyreliv med orangutanger, tigre, elefanter, næsehorn og meget mere, og der er både mulighed for at indfri drømme om dykning og udforskning af livet under havoverfladen.

BACKPACKING I ASIEN

Asien er utrolig populær blandt backpackere. Langt de fleste førstegangs-backpackere vælger Asien som deres første rejsemål. Dels fordi der er et lækkert klima og dels fordi det er billigt. Når du backpacker i Asien, så kommer du meget langt for pengene, og det er ikke nødvendigt at have sparet lige så meget op, som når du eksempelvis rejser rundt i USA eller Australien. Backpacking i Asien er utrolig budgetvenligt og derfor en oplagt sabbatårsdestination.

RUNDREJSER I ASIEN

Hvis du er usikker på at rejse af sted på egen hånd, så kan du rejse billigt af sted til Asien, og hoppe med på en af vores oplevelsesture, hvor du får alle de hemmelige tips og tricks fra en lokalkendt guide. Derudover kommer du til at møde andre unge rejsende, som også er på jagt efter store eventyr - og nogle af dele dem med.

REJSER MED TOG I ASIEN

Det kan også være en stor oplevelse at rejse i tog i Asien. I Japan er et togpas den nemmeste rejseform, ligesom at togene i Indien er det vigtigste transportmiddel. Hvis du rejser med tog, får du derfor unikke oplevelser med lokalbefolkningen. 

Har du mod på et større tog-eventyr, kan du også overveje at rejse med den Transsibiriske Jernbane fra Skt. Petersborg gennem Rusland til f.eks. Beijing i Kina eller andre steder i Asien.

OVERNATNING I ASIEN

Det er som altid en rigtig god idé at booke de første par nætter i den by du ankommer i som første stop på din rejse til Asien. Det kalder vi ankomstpakker. Så undgår du de besværligheder der er forbundet med at lede efter et sted, når du ankommer træt og udmattet efter en lang flyrejse. 

FRIVILLIGT ARBEJDE I ASIEN

Kunne du tænke dig at arbejde på frivilligprojekter under din rejse i Asien, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning i et hav af frivillige projekter flere steder i Asien. Du kan både arbejde med samfund, børn & unge, dyr eller natur.

STEDER DU BØR SE I ASIEN

Asien byder på mange forskellige destinationer, og hvis vi skal fremhæve et par, må det være historiske Japan, det eksotiske Sydøstasien, bountyparadiset Maldiverne, eller det frodige Sri Lanka som ligger i det Indiske Ocean, Bali og Filippinerne. Uanset hvad du er til, er der noget for enhver smag i Asien.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseberetninger
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.