Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Asien

Rejser til Asien | Backpacking i Asien | KILROY
Rejser til Asien | Backpacking i Asien | KILROY

Rejser til Asien - Den perfekte sabbatårsdestination

På en rejse til Asien vil du stifte bekendtskab med det største af Jordens syv kontinenter! Når du rejser til Asien, vil du opleve et kontinent, der har det hele: uberørte tropiske strande, spændende religioner og kulturer, og frodige jungler. Der findes kæmpemæssige, myldrende og topmoderne storbyer som Hong Kong, Singapore, Tokyo og Bangkok, fyldt med spraglede og vibrerende sanseindtryk. Du er kommet til en helt anden verden, men kan på forunderlig vis stadig genkende mange af storbyens facetter hjemmefra. Det er på én gang helt fremmed og helt bekendt.

Skriv til os og hør mere! 

Populære rejsemål i Asien

En rejse til det gamle Asien

På den anden side er Asien også små, afsides landsbyer hvor livet leves som for hundrede år siden, og de sjældent eller aldrig får besøg af folk udefra -  steder, hvor lokalbefolkningen vil være nysgerrige, hvis du lægger vejen forbi.

Her er et fascinerende udvalg af farvestrålende og spændende markeder, religiøse samlingspunkter og imponerende bygningsværker. Du kan opleve buddhistiske templer i Indonesien, Nepal og Thailand, Taj Mahal i Indien og Den Kinesiske Mur. 

De mange naturvidundere på din rejse i Asien

En rejse til Asien kan byde på mange forskellige naturoplevelser. Kridhvide paradisstrandene i Thailand, Filippinerne, Vietnam og Indonesien. Regnskovene på Borneo, i det nordlige Thailand, i Cambodja og Laos. Ørkenerne i det nordlige Indien, Pakistan og Iran, sletterne i Mongoliet og Kina, og selvfølgelig den majestætiske Himalaya-bjergkæde i Nepal, Indien, Kina, Bhutan, Tibet og Pakistan. 

På en rejse til Asien, kan du kan også opleve de ubeskriveligt store floder som Indiens Ganges og Kinas Yangtze. Og husk de legendariske vulkaner i Indonesien, Japan og Filippinerne. Der er det naturlige dyreliv med orangutanger, tigre, elefanter, næsehorn og meget mere, og der er både mulighed for at indfri drømme om dykning og udforskning af livet under havoverfladen.

Backpacking i Asien

Asien er utrolig populær blandt backpackere. Langt de fleste førstegangs-backpackere vælger Asien som deres første rejsemål. Dels fordi der er et lækkert klima og dels fordi det er billigt. Når du backpacker i Asien, så kommer du meget langt for pengene, og det er ikke nødvendigt at have sparet lige så meget op, som når du eksempelvis rejser rundt i USA eller Australien. Backpacking i Asien er utrolig budgetvenligt og derfor en oplagt sabbatårsdestination.

Rundrejser i Asien

Hvis du er usikker på at rejse af sted på egen hånd, så kan du rejse billigt af sted til Asien, og hoppe med på en af vores oplevelsesture, hvor du får alle de hemmelige tips og tricks fra en lokalkendt guide. Derudover kommer du til at møde andre unge rejsende, som også er på jagt efter store eventyr - og nogle af dele dem med.

Rejser med tog i Asien

Det kan også være en stor oplevelse at rejse i tog i Asien. I Japan er et togpas den nemmeste rejseform, ligesom at togene i Indien er det vigtigste transportmiddel. Hvis du rejser med tog, får du derfor unikke oplevelser med lokalbefolkningen. 

Har du mod på et større tog-eventyr, kan du også overveje at rejse med den Transsibiriske Jernbane fra Skt. Petersborg gennem Rusland til f.eks. Beijing i Kina eller andre steder i Asien.

Overnatning i Asien

Det er som altid en rigtig god idé at booke de første par nætter i den by du ankommer i som første stop på din rejse til Asien. Det kalder vi ankomstpakker. Så undgår du de besværligheder der er forbundet med at lede efter et sted, når du ankommer træt og udmattet efter en lang flyrejse. 

Frivilligt arbejde i Asien

Kunne du tænke dig at arbejde på frivilligprojekter under din rejse i Asien, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning i et hav af frivillige projekter flere steder i Asien. Du kan både arbejde med samfund, børn & unge, dyr eller natur.

Steder du bør se i Asien

Asien byder på mange forskellige destinationer, og hvis vi skal fremhæve et par, må det være historiske Japan, det eksotiske Sydøstasien, bountyparadiset Maldiverne, eller det frodige Sri Lanka, Bali og Filippinerne. Uanset hvad du er til, er der noget for enhver smag i Asien.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseberetninger
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.