{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Flybilletter til Asien

Asien er, som kontinent, et af de mest populære rejsemål for både backpackere og ferie rejsende, og det er der mange grunde til. En af grundene er, at det er billigt at flyve til Asien og det er billigt at leve i Asien. Man kan leve godt på et backpackerbudget!

Hvordan får jeg fingrene i billige flybilletter til Asien?

Vores rejsekonsulenter kan naturligvis hjælpe dig med at booke din flybillet til smukke Asien. Du er også altid velkommen til at booke din billige rejse online ved hjælp af vores bookingsystem forneden. Hvis du efterspørger en mere detaljeret rejse rundt i Asien og evt. andre kontinenter, anbefaler vi at du kontakter en rejsekonsulent da der er mange fordele ved at booke rejsen samlet, fremfor at sammensætte strækningerne selv. Derudover kan vores rejsekonsulenter give dig tilbud på hotel og oplevelser i Asien samt gode råd til de(t) land(e) du vil besøge.

Psst...! Det kan være billigere at flyve tirsdag eller onsdag. Prøv desuden at bruge vores funktion +/-3 dage under menuen 'lavpriskalender', for at finde de billigste billetter (denne feature er kun tilgængelig fra en computer eller laptop og ikke fra mobil).

Hvordan flyver man til Asien?

Man kan flyve direkte til Asien fra Danmark fx til Bangkok, Tokyo eller Singapore, men der er også mange der vælger at lave et stop-over i fx. Qatar, Istanbul eller Dubai på vej mod eventyr i Østen. Dette giver mulighed for at udforske endnu en destination på vej mod Asiens mystik. Vi kan hjælpe dig med at booke de mere komplicerede ruter, så du er sikker på at der bliver taget højde for tidsforskel, antal dage du vil rejse og sammensætningen af fly. Der er stort set altid mulighed for at få billige rejser til Asien.

Hvor stor er tidsforskellen?

Der er typisk 6, 7 eller 8 timers tidsforskel i Asien VS i Danmark. Dette afhænger af hvor i Asien man flyver til samt om det er sommer- eller vintertid. 

Skal jeg have visum for at rejse til Asien?

Hvis du er i besiddelse af et dansk pas, kan du rejse til langt de fleste lande i Asien uden et visum. Dog er der nogle lande som kræver at du ansøger om visum inden afrejse dvs. du skal kontakte ambassaden i Danmark i god tid inden afrejse. Af eksempler på lande i Asien hvor du skal søge om visum inden afrejse er der: Indien, Bhutan, Nepal, Myanmar og Kina. 
Dette kan dog ændre sig ofte, så det anbefales altid at undersøge dette i god tid.

Hvor lang tid tager det at flyve til Asien?

Fra København tager det cirka:

  • Bangkok: 10-11 timer
  • Singapore: 12 timer
  • Tokyo: 10-11 timer
  • Kuala Lumpur: 14-15 timer (med mellemlanding) 

Hvad er ellers godt at vide?

  • Husk at skrive det nøjagtige navn som det står i dit pas - det er dyrt at lave fejl!
  • Husk nok tid hvis du skal skifte fly.
  • Husk at vælge de rigtige datoer hvis du skal med flere fly og hvis ankomst og afgang er på den ene og den anden side af døgnet.

Ellers skal du blot nyde din flyvning til Asien og glæde dig! 

 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.