{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Indien

Rejser til Indien | Rundrejse i Indien | KILROY
Rejser til Indien | Rundrejse i Indien | KILROY

Rejser til Indien - Det ultimative sansebombardement

I Indien eksisterer gammelt og nyt side om side i et utroligt mix af sanseindtryk lige fra de mindre privilegerede kvarterer, til skyskraberne, fra gadens vrimmel af dyr og mennesker til de travle markeder. Alt sammen og meget mere finder du i dette land. Rejser til Indien byder på så mange højdepunkter, smuk natur og fantastiske kulturelle oplevelser, at det halve kunne være nok. 

Ved du allerede, at du gerne vil besøge Indien, så lad os hjælpe dig med at planlægge rejsen.

Jeg vil vide mere om rejser til Indien


Indiens store og små højdepunkter

Først og fremmest er der det fortryllende og fænomenale bygningsværk, Taj Mahal, i byen Agra nær hovedstaden Delhi - et af verdens vidundere, der majestætisk troner foran Yamuna-floden. Blandt landets øvrige top-seværdigheder skal nævnes de frodige flodbreder og laguner ved Kerala Backwaters på Indiens sydvestlige kyst, de ufattelige Maharaja Paladser i Rajasthan, Sikhernes hellige Golden Temple i Amritsar, Goas strande og hippiemarkedet i Ajuna. Ikke at forglemme et andet marked: kamelmarkedet i den hellige by Pushkar midt i Rajasthans ørken. Oplev også den tibetanske kultur i Dharmsala, hvor Dalai Lama lever i eksil, ligbrændingerne i Varanasi ved den hellige flod Ganges eller tigersafari i en af landets storslåede nationalparker, f.eks. Ranthambore.

Hvis du rejser til Indien, kan det også varmt anbefales at lægge vejen forbi Hubli, der har et festligt natteliv, eller man kan opleve Hindu-forårsfestivalen Holi, der også er kendt som Festival of Colors eller Colors of India, og i øvrigt er en enestående oplevelse. 

De store byer: Mumbai, Delhi, Kolkata og Chennai

Indien er rig på meget, ikke mindst mennesker og store, afsindig store, utrolige byer, som du MÅ opleve. En af verdens største byer, Mumbai (Bombay), ligger på landets vestkyst, men også hovedstaden Delhi i nord, Kolkata (Calcutta) i øst og Chennai (Madras) i sydøst bør nævnes. Indien har rigtig mange millionbyer - også nogle du sikkert aldrig har hørt om, og de er alle dybt fascinerende med deres kaotiske og farverige gadeliv.

Rundrejser med tog i Indien

Når du rejser til Indien, vil du finde ud af, at det kan være en oplevelse i sig selv at skulle købe en togbillet. Ikke desto mindre er togrejser i Indien et kæmpe og uforglemmelige indtryk. Landets togsystem forgrener sig over det meste af landet, og fungerer fint, selvom de fleste toge er overfyldte og kører langsomt (bl.a. fordi de stopper ret ofte). Billetpriserne varierer alt efter togets hastighed, om det er et dag- eller nattog, billetklasse osv. Der findes et specielt turistkontor i Delhi, der har specialiseret sig i at sælge togbilletter til turister, men vær forberedt på, at også dette kan tage timevis.

Overnatning i Indien

Under din rejse til Indien vil du støde på masser af billige hoteller, og flere af dem har ensuite faciliteter i værelser med plads til 2-3 personer for mellem 50 og 200 kr. pr. nat. Skulle man trænge til lidt mere luksus, vil du opdage, at også ret luksuriøse hoteller har overkommelige priser. Book dine første nætter (eller flere) hos os – det vi kalder en ankomstpakke - så bliver din første tid i dette kaotiske land noget nemmere at overskue.

Det indiske køkken

Det indiske køkken er helt i særklasse, og kan man lide asiatisk mad, er man kommet i himlen. Det er stærkt, krydret, farverigt, spændende og alt muligt andet - det eneste det ikke er, er kedeligt. Pas dog lidt på (især med gadeboder) da hygiejnen ikke er lige god alle steder! 

Frivilligt arbejde i Indien

Ønsker du at gøre en forskel på din rejse til Indien, kan vi hjælpe dig med at tage del i frivilligt arbejde i Indien på en række forskellige projekter. Det vil blive en oplevelse du aldrig glemmer.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.