Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Indonesien

Rejser til Indonesien | Backpacking i Indonesien | KILROY
Rejser til Indonesien | Backpacking i Indonesien | KILROY

Rejser til Indonesien - 18.000 øer i et ø-paradis!

Udforsk Indonesiens mange fantastiske sider! Du kommer til at opleve en krydret og kaotisk blanding af forskellige kulturer og ikke mindst tusindvis af uspolerede øer med smukke naturscenerier, der står i kø for at overgå hinanden. Du får vidunderlige sandstrande, vilde vulkaner, vældige regnskove og meget, meget mere. Du kan også kaste dig ud i blandt andet surfing eller dykning - der er udfordringer for alle niveauer.

Skriv til os og hør mere!

Indonesiens mange øer og seværdigheder

Indonesien er et land af øer - ikke mindre end 18.108 af slagsen. Et antal der gør Indonesien til én af verdens største ø-grupper. Størstedelen af området er stadig uudforsket, og "kun" 6.000 af disse øer er beboede, så du har rig mulighed for oplevelser ”off the beaten track”.

Kulturelt er landet ikke mindre fascinerende. Her lever omkring 320 forskellige etniske grupper, og der tales 700 forskellige sprog. Den store mangfoldighed af kulturer er grunden til, at her altid er så mange spændende festivaler og helligdage, eksempelvis torajaernes begravelsesfejring i det centrale Sulawesi, påskeparaden på Larantuka Island og ikke at forglemme det balinesiske nytår. Husk dog også, at disse mange fantastiske festivaller nemlig i høj grad påvirker mulighederne for offentlig transport og overnatning - og ikke mindst priserne på disse.

Indonesien byder på masser af eventyr og utallige spændende steder at se og ting der skal opleves. Bali er den mest velkendte destination, men besøg også Kelimutu-søerne der ligger i vulkankratere nær byen Moni, tag på jungletrek i regnskoven på Lombok, dyk i det krystalklare vand ved Sumatra og oplev vildnisset på Kalimantan!

Rejser til Java & Jakarta

Java er Indonesiens mest befolkede ø. Her er alt fra aktive vulkaner til historiske monumenter med mere end 1.000 år på bagen. Landets hovedstad Jakarta ligger her på Java, og er en spændende og pulserende by, der sprudler af liv,  ikke mindst på de mange markeder og i de hektiske gader. Man bør både besøge det enorme sultanpalads, Kraton, og ligeledes mystiske Borobodur, et gammelt gigantisk buddhistisk tempelområde på UNESCO's verdensarvsliste.

Dykning i Indonesien

Det Indonesiske øhav byder på kæmpe områder med koralrev og et sprudlende liv under havoverfladen, og du har gode chancer for at se hajer, skildpadder, horder af farverige fisk og selvfølgelig de smukkeste koraller i dybet. Et godt eksempel er omkring Sulawesi, hvor man bl.a. har mulighed for at dykke ved skribsvrag ud for byen Makassar og opleve imponerende vægge af koraller ved Bunaken National Marine Park.

Naturoplevelser i Indonesien

På landjorden er der lige så fantastiske oplevelser at hente. Man kan klatre Mt. Merapi på Java, eller trekke i de smukke omgivelser i dalene omkring vulkanen Bromo. I eksotiske Lore Lindu National Park lever mange indfødte stammer, og en vandretur her kan bl.a. føre dig til de varme kilder i Kadidia og et fantastisk vandfald. Er du heldig oplever du også noget af stedets rige dyreliv, f.eks. kæmpe sommerfugle og massevis af eksotiske fugle. De gigantiske Komodo-varaner er ligeledes unikke for Indonesien, og kan findes på øen af samme navn, Komodo.

Steder du bør se i Indonesien

Indonesien er et land, vi anbefaler, at du tager dig god tid i. Der er SÅ mange fede steder at opleve. Bali, Borneo, Lombok, Gili-øerne og selvfølgelig pulserende Jakarta på Java-øen. Sumatra og Sulawesi er også værd at lægge vejen forbi.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.