Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Hong Kong | Kultur og ferie i Hong Kong | KILROY

Rejser til Hong Kong - Asiatisk metropol

Hong Kongs Main Island er det billede, de fleste har af Hong Kong, og et uundgåeligt bekendtskab på en rejse til denne del af Asien. I denne storbyjungle vil du hurtigt genkende berømte skyskrabere som World Trade Center (ja, sådan et har de også her) og Bank of China. Går du op til Victoria Peak (man kan også tage "The Peak Tram"), vil du blive belønnet med en panoramisk udsigt af de helt sjældne. Herfra tager Hong Kong sig virkelig stor og smuk ud. Især om aftenen, når det virker som om byen ånder sin vibrerende stemning ud mod dig som et oplyst tæppe, er denne udsigt virkelig fantastisk. 

Skriv til os og hør mere!

Kowloon

Kowloon er den del af Hong Kong, der ligger på fastlandet. For shopping-elskere er dette paradis. Udover de mange barer, restauranter, hoteller, natklubber og butikker er her også nogle markeder, det er værd at besøge. Det er her, man bør erhverve sig en skræddersyet habit i topkvalitet til noget der minder om en virkelig latterlig lav pris.  Endelig er der de mange museer og historiske steder, der også gør denne del af byen interessant for kulturfans.

Vandreture i Hong Kong

Man skulle måske ikke tro det, men Hong Kong er faktisk et glimrende sted at tage på vandretur. Flere spændende vandrestier har sin begyndelse lige uden for byen, den længste er ikke mindre end 100 km lang. En vandretur her vil bringe dig gennem frodige skove, i nærheden af eksotiske fugle og idylliske strande. Flere steder ved strandene kan man leje surfboards og kaste sig ud i de fristende bølger.

Spillemekkaet Macau

Lidt vest for Hong Kong finder man byen Macau, et lille stykke Middelhavsstemning midt i Asien, og en rejse til Hong Kong bør helt klart også gå forbi dette fascinerende sted. Med båd er der kun en time til Asiens gambling-hovedstad Macau, der med sin hyggelige og lidt rustikke atmosfære er et rart alternativ til virvaret i Hong Kong. Macau, som er en tidligere portugisisk koloni, rummer en afslappet og dejlig stemning og er fyldt med velbevarede historiske monumenter.

Hong Kong og resten af Asien

Hong Kong er en vibrerende og livlig by med masser af seværdigheder. Husk dog på, at når du rejser ind i det øvrige Kina herfra, rejser du samtidig ind i en helt anden verden. Pludselig er der ingen der taler engelsk, gaderne er med ét ikke velordnede men i stedet ét stort kaos, ingredienserne i den mad du får serveret er ikke længere helt så genkendelige - og sådan kunne man blive ved. Men det er netop det spændende ved at fortsætte Asien-færden efter den spændende og samtidig mere "trygge" forsmag, som Hong Kong tilbyder.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.