{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Shanghai | Fly til Shanghai | KILROY
Rejser til Shanghai | Fly til Shanghai | KILROY

Rejser til Shanghai - Kinas kæmpe

En rejse til Shanghai er en kæmpe oplevelse! Byen er både enormt stor og ekstremt fascinerende, og selvom den er utrolig moderne og nærmest futuristisk, er det ikke svært at finde masser af stemning fra det gamle Kina. Faktisk er Shanghai i den grad et mix af det moderne og det traditionelle Kina, og er er den by i Kina der ligner vesten mest. En tur til Shanghai er en rejse ind i en futuristisk verdens-metropolis. Shanghai er uden tvivl en af de fedeste byer i Asien, så et godt råd til alle backpackere er at inkludere Shanghai som en del af en længerevarende rejse rundt i Asien.

Skriv til os og hør mere!

Område i Shanghai: Pudong

Shanghai er opdelt i to dele; Pudong og Puxi. I 1990 var Pudong et underudviklet område mest bestående af rismarker, men i dag er området pulserende og livligt med tårnhøje skyskrabere. En af verdens største bygninger, Jin Mao Tower, Asiens største stormagasin og det kendte tv-tårn der hviler 3 fødder samt et gigantisk akvarium, findes alt sammen i Pudong bydelen. Du bliver helt svimmel af at kigge op på de gigantiske skyskrabere, og intet kan forberede dig på fornemmelsen, når du kigger ned fra toppen af en af disse høje bygninger.

Områder i Shanghai: Puxi Puxi og Waitan

Puxi Puxi bydelen er mere varieret i forhold til stil og arkitektur; forestil dig hele spektret fra kolonistil til supermoderne. På flodbredden som skiller Pudong og Puxi ligger Waitan (også kaldet "The Bund"). Det er her det virkelig sker - "The Bund" er en lang bred boulevard, der er fyldt med eksklusive butikker, restauranter, barer og natklubber samt internationale bygninger og banker. Arkitekturen er virkelig imponerende og kan prale med en blanding af barok, romantisk og gotisk stil. Tidlig morgen i Huangpuy Park ved siden af "The Bund" kan du se de ældre Shanghai-borgere lave Tai Chi og Qigong - en stærk kontrast til nætterne, hvor The Bund bliver lyst op med alverdens neonfarver på bygninger og på gaden. Andre must sees på dit besøg i Shanghai, er at gå rundt i "Folkets Park", lokalt kaldet Yuyang (Yu Garden); en vidunderlig 400 år gammel have med mange smukke traditionelle huse og bygninger – en fantastisk oplevelse. Også den buddhistiske kultur og arkitektur er meget synlig i Shanghai.

Shopping i Shanghai

Shanghais store udvalg af butikker, forretninger og markeder vil ikke skuffe dig. Der er sågar en risiko for, at det vil gøre selv de mest erfarne shopaholics trætte! De klassiske shoppingområder er Nanjiung Road og Huahi Road. Her kan det gøre lidt ondt på pengepungen, så kig også forbi "French Concession" med de små gader, hvor du med garanti kan finde masser af fantastiske ting og sager. Taikan Road er også et godt alternativ med hyggelige og interessante butikker. Shanghai har masser af markeder, så sørg for at dit "krejler-gen" er i topform ved anskomsten til Shanghai.

Party i Shanghai - Shanghai for festaberne

Nattelivet i Shanghai er meget varieret og der er så meget at vælge imellem: Laidback jazzbarer, uhøjtidelige pubber og barer samt vibrerende klubber, hvor du kan danse til de små timer. Listen er lang og der er helt sikkert noget for enhver smag og ethvert humør.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.