{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Laos | Backpacking i Laos | KILROY
Rejser til Laos | Backpacking i Laos | KILROY

Rejser til Laos - Asiens åndehul

Laos er et af de mest uspolerede og indbydende steder i Asien, og er enhver eventyrlysten backpackers drøm. Landet rummer en særlig autencitet, overdådig natur, skønne seværdigheder, smukke vandfald og bjerge samt unikke landsbyer med en fantastisk gæstfrihed. Hop på et cruise på den berømte Mekong River, en vandring mellem templer i den historiske hovedstaden Vientiane eller spis overdådig frokost ved flodbredden i Luang Prabang.

Skriv til os og hør mere!

Laos’ rolige tempo

En rejse til Laos er ensbetydende med masser af unikke oplevelser i dette specielle asiatiske land, der fortjener mere opmærksomhed end det har fået indtil nu. Lige meget hvor I landet du rejser, vil du opleve, at tingene foregår i det samme, lave og behagelige tempo, og at landet er dejligt rent og uberørt. Laos er virkelig et åndehul.

Som blommen i et sydøstasiatisk æg

Laos ligger i en meget attraktiv del af Sydøstasien mellem Myanmar, Kina, Vietnam, Cambodia og Thailand. De fleste af landets indbyggere lever i Mekong Valley, hvor bl.a. hovedstaden Vientiane ligger. Og ud over skøn natur i stor stil byder landet også på en spændende kultur og en meget venlig og gæstfri befolkning, som igennem sin historiske indflydelse taler både fransk og engelsk.

Laos: Et rejsemål med en ny åbenhed

Efter at have været isoleret i mange år har Laos efter årtusindeskiftet åbnet dørene for turister i stigende grad, og der er i dag mange indgange til landet. For den eventyrlystne backpacker, der er træt af de gængse rejsemål, er Laos simpelthen perfekt. Den stigende interesse for landets mange smukke seværdigheder, vil helt sikkert betyde endnu flere rejsende i fremtiden.

Fra hovedstaden Vientiane ned ad Mekong River

Hovedstaden Vientiane er både ganske livlig og tilpas tilbagelænet og hyggelig. Byen ligger ved den berømte Mekong River, og mange rejsende får lyst til at rejse fra byen igen med flodbåd for at få den autentiske oplevelse af livet i denne del af Asien. Denne rejseform er også en god måde at møde andre rejsende på, og endda have god tid til at lære dem at kende i. Samtidig giver den adgang til en række oplagte stop og seværdigheder på vejen - for eksempel den specielle og charmerende landsby Pakbeng og den gamle hovedstad Luang Prabang. Undervejs kan du nyde udsigten til det indbydende landskab med smukke grønne bakketoppe og bjerge, der hist og her bliver afbrudt af en idyllisk fiskerlandsby. Det er på sådan en tur, Laos vil vinde dit hjerte.

Luang Prabang

På din rejse i Laos må du ikke snyde dig selv for et besøg i den historiske by Luang Prabang, der ligger hvor floderne Mekong og Nam Khan løber sammen. Her i Luang Prabang ses den franske indflydelse tydeligt - byen er næsten som en miniudgave af Frankrig. Her er franske restauranter, croissanter, franske oste og en fransktalende befolkning, alt sammen i smukke, tropiske omgivelser.

Rejsen til Van Vieng

Rejsen i Laos kan også meget vel tage dig forbi Van Vieng. Van Vieng kaldes også backpackernes hovedstad, fordi den byder på en lang række aktiviteter og underholdningsmuligheder for rejsende. Byen ligger ikke langt fra Cambodias grænse. Her finder man også et af Asiens største vandfald, Li Phi, et smukt vandfald er omgivet af en smuk frodighed og en række særprægede, uregelmæssige bjerge. Lej en cykel eller tag på vandretur til de særprægede limstenshuler.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.