{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Malaysia

Rejser til Malaysia | Backpackning i Malaysia | KILROY
Rejser til Malaysia | Backpackning i Malaysia | KILROY

Rejser til Malaysia - smukt og eksotisk

En rejse til Malaysia vil give dig lidt - eller meget - af det hele. En topmoderne hovedstad, vidunderlige strande, afsides landsbyer, fantastisk dyreliv og en spændende befolkning. På en rejse til Malaysia vil du opleve et af de asiatiske lande, der minder mest om den vestlige del af verden, både når det gælder sprog og livsstil. Store dele af befolkningen taler glimrende engelsk, da Malaysia tidligere var under engelsk herredømme i en længere periode. Malaysias tropiske klima sikrer dig konstante temperaturer mellem 20 og 30 grader.

Skriv til os og hør mere!

Smag på Malaysia

Selv om Malaysia har en vis forkærlighed for den vestlige livsstil, har landet så sandelig - og heldigvis for det - også sine egne særlige og unikke kendetegn. Et eksempel på noget du hverken kan eller må misse på din rejse til Malaysia, er det enestående køkken og de berømte Malay Chicken Satay, som er krydrede kyllingestykker på spyd med peanutsauce! Prøv også den friske drink 'Lemon Tea Bing', og hvis du er rigtig modig, skal du smage delikatessen Durian. De lokale elsker denne frugt, men den er faktisk forbudt i mange private bygninger pga. dens kraftige lugt.

Kuala Lumpur

Hovedstaden Kuala Lumpur fremstår som en vældigt moderne og travl metropol. Modsat resten af Malaysia, hvor hovedparten af befolkningen er malayer, er der en overvægt af kinesere i Kuala Lumpur. Byens popularitet blandt rejsende og backpackere er støt stigende, og den tilbyder en varieret palet af spændende kultur og seværdigheder. Du vil støde på massevis af templer, eksotiske markeder og historiske museer. Derudover tilbyder Kuala Lumpur masser af luksus til en billig penge - her ligger nogle af verdens billigste fem-stjernede hoteller i området "Golden Triangle" side om side med fashionable natklubber og indkøbscentre.

Oplevelser i Malaysia

Når du rejser rundt i Malaysia, er det oplagt at tage fra Kuala Lumpur til Perhentian Islands, to øer med endeløse strande, krystalklart vand og pragtfulde koralrev, der bare venter på at blive udforsket.

Husk også at lægge vejen forbi den malaysiske del af Borneo, hvor man også finder fantastiske strande, majestætiske vulkaner og bjerge, tropiske regnskove, orangutanger og mange andre fascinerende dyr.

Øen Penang er bedårende med frodig jungle, hyggelige farme og små fiskerbyer. Hovedbyen her hedder Georgetown, og det er hér, de fleste turister ankommer til, når de skal udforske Penang. Vær forberedt på at møde et af de iøjnefaldende levn fra den engelske kolonitid: flokke af engelske gentlemen med blege ben og tennissokker i sandalerne! Du må ikke gå glip af svævebanen til Penang Hill, et bjerg med fantatisk udsigt over hele øen. Nyd en lokal frokost her i en af restauranterne på toppen, inden du begiver dig af sted til Kek Lok Si, landets største buddhistiske tempel.

Rejsen rundt i Malaysia

Der er så meget at komme efter i Malaysia, hvilket gør det ideelt for backpackere og folk på rundrejse. Infrastrukturen er generelt i god forfatning og busserne er et velfungerende transportmiddel, der samtidig er billige og komfortable. Også togene er ganske fornuftige i Malaysia. De er både effektive og ret moderne. Med tog kan du transportere dig til de fleste afkroge i landet, ligesom du på denne måde også kan rejse ind i Thailand nordpå eller Singapore sydpå.

Steder du bør opleve i Malaysia

Malaysia er et land med mange ansigter. Der er det pulserende storbyliv i Kuala Lumpur, der både giver dig det autentiske og det mere opstillede Malaysia. Og så er der selvfølgelig det ikoniske trekkingparadis Cameron Highlands, smukke Perhentian Islands og den unikke malaysiske del af Borneo. 

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.