{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Maldiverne

En af Maldivernes mange smukke sandstrande med små private hytter set fra oven
Det krystalklare blå hav, som omgiver Maldiverne set fra oven

Rejser til Maldiverne - det perfekte paradis

Lad os bare sige det, som det er. En rejse til Maldiverne er en rejse til et ægte paradis. Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean, og er uden tvivl på mange rejsendes bucket liste - og af god grund! I Maldiverne finder du de lækreste kridhvide sandstrande med svajende palmer, turkisblåt hav, tropisk klima året rundt(!) og turkise laguner med fantastisk snorkling. Rejs til Maldiverne for at opleve et liv under havoverfladen, som du ikke finder mange andre steder, en ekstremt imødekommende lokal befolkning og de lækreste madoplevelser. Hvad venter du på?

Skriv til os og hør mere!

Maldiverne - et land der snart forsvinder?

Maldiverne er i sandhed et af de lande, man bør besøge, inden det er for sent. Det er et af verdens lavest beliggende lande, og derfor stærkt påvirket af klimaforandringerne. Ligesom andre lavtliggende ø-nationer, i især Det Indiske Ocean og Stillehavet, risikerer Maldiverne desværre inden for en overskuelig fremtid at forsvinde i havet. Dermed sagt er det med at rejse til Maldiverne, mens muligheden for at opleve landets natur, krystalklare vand og afslappende ferie stemning stadig er der!

Udforsk Maldivernes mange øer

Maldiverne består af et utal af øer – over 1.000! Det er dog blot cirka 200 af dem, der er beboet, og sikkert kun nogle få af dem, du vil stifte nærmere bekendtskab med på en rejse til denne smukke ø-nation i Det Indiske Ocean. Maldiverne byder på noget nær paradis med sine pragtfulde og autentiske guest houses (det ægte Maldiverne), og muligheden for at nyde landet ombord på en båd, hvis man er til den slags!

Vi anbefaler at tage til øen Thulusdhoo, hvis du er rejst til Maldiverne for at dykke. Her er der rigtig mange muligheder for begynder dykning og for at tage sit padi-certifikat. Det er også en af de få øer i Maldiverne, hvor man kan surfe! Du kan med fordel kombinere dit ophold på Thulusdhoo med et par dage på øen Dhiffushi, hvor man også kan både dykke og opleve de mange farvestrålende fisk. En anden ø vi kan anbefale for den mere erfarne dykker er Fulidhoo, hvor man kan tage ud og prøve channel dives og drift dives. Ved Fulidhoo er der lidt flere hajer og en del større marine dyr såsom eagle rays, som er et helt spektakulært syn under havet overflade.

Verdens bedste fiskeretter på Maldiverne?

Når du rejser til Maldiverne, kan du både til frokost og aften smovse dig i, hvad der må være blandt verdens bedste fiskeretter. Maldiverne er omgivet af hav med masser af farverige fisk, så det er ikke så underligt, at der også er en overflod af lækre friske spisefisk. Det hjælper selvfølgelig også, at de lokale kan finde ud af at kreere lækre retter af naturens friske råvarer. Der er rigtig mange gode restauranter, hvor man både kan få lov at smage på det arabiske, indiske og orientalske køkken blandt de fleste retter som man får serveret på Maldiverne.

Aktiviteter du ikke må gå glip af på din rejse til Maldiverne

Brug dagen på at dykke eller snorkle til solen går ned. Her er nok at vælge imellem, når det kommer til strande, koraller og tropiske fisk i alle regnbuens farver. Det bliver ikke mere eksotisk end at tage sit dykkercertifikat på en rejse til Maldiverne.

Ellers kan du overveje et yoga-retreat i omgivelser som du ikke finder andre steder. Din undervisning foregår i det kridhvide og varme sand på en ægte bounty-ø omringet af det smukkeste turkisblå hav, der bare kalder på en efter-yoga-dukkert. What's not to like?

Du kan selvfølgelig også bare finde den nærmeste hængekøje og drikke tropiske drinks med parasoller i, eller kokosmælk direkte fra kokosnødden.

Malé - Maldivernes hovedstad

Er det seværdigheder du er ude efter, så skal du overveje en tur til hovedstaden Malé, der ligger på Maldivernes største ø. Det er faktisk de færreste turister, der sætter sine fødder på denne ø, da de fleste tager et vandfly eller en speedbåd direkte fra lufthavnen ud til en af de mange resort-øer, når de rejser til Maldiverne.

Ønsker du dog at besøge Malé, kan du bl.a. bruge tiden på at besøge den gamle basar og fiskemarkedet, som både er fuld af fisk og lokale handlende. Oplev også den 400 år gamle Huskuru Miskiiy, der er byens imponerende moské. Malé og det meste af Maldiverne er islamisk, og selve byens skyline er da også præget af kuplen på The Islamic Centre, der både rummer moské, bibliotek, konferencerum og meget mere.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne?

Den bedste tid at rejse til Maldiverne er fra december til maj i tørretiden, hvor temperaturen er enormt behagelig og det ikke regner særlig meget. Når det er sagt, så er det lækre ved Maldiverne (og det der bl.a. gør det til det perfekte rejsemål), at det ligger tæt ved ækvator og derfor har en super behagelig temperatur mellem ca. 28-31 grader året rundt, dog med varierende nedbør.

Hvornår er det billigst at rejse til Maldiverne?

For at spare på rejsebudgettet kan vi anbefale at rejse til Maldiverne i regnsæsonen, hvor der på de fleste øer er færre turister. For selvom det er regnsæson, kan du som udgangspunkt altid regne med ca. 6-8 timers solskin dagligt, og nedbøren kommer typisk som tropiske regnskyld - og ikke som vi kender det herhjemme med flere timers uafbrudt regn. Hvis du rejser til Maldiverne for at dykke eller snorkle skal du dog være opmærksom på at sigtbarheden i vandet ikke er lige så god på denne tid af året som i tørresæsonen, men tilgengæld kommer der flere revhajer som man kan være heldig at se.

Oplev fantastiske Maldiverne

Maldiverne er et skønt land beliggende i det Indiske Ocean. Her finder du krystalklart vand, smukke kridhvide strande og en afslappet livsstil. Hvis du er på jagt efter ægte bounty-stemning, er en rejse til Maldiverne noget for dig!

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.