{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Myanmar

Rejser til Myanmar | Backpacking i Myanmar | KILROY
Rejser til Myanmar | Backpacking i Myanmar | KILROY

Rejser til Myanmar - en skjult perle i Asien!

Myanmar, også kendt som Burma, ligger i det sydøstlige Asien, og grænser til Thailand, Kina, Laos, Indien og Bangladesh. Landet har fantastisk natur med en lang og smuk kystlinje, bjergfyldte regioner og frodige ris marker og plateauer. Du vil møde overvældende smukke og storslåede templer og paladser, fascinerende gamle byer, venlige og gæstfrie mennesker, billige og smagfulde oplevelser, både med mad og beværtning! Når din søgen efter eventyr bringer dig til Myanmar, vil du få en uforglemmelig oplevelse.

Skriv til os og hør mere!

Maden i Myanmar

Der er skønne og forskellige smagsoplevelser at komme efter i det burmesiske køkken. Ris fra de storslåede rismarker er hovedingrediensen i de fleste madretter i Burma (Myanmar), men der spises også brød og nudler. Retterne er ofte suppleret med rejer, fisk, svinekød eller fårekød. "Mohinga" bliver af nogle betragtet som værende Myanmars nationalret. Suppen er baseret på malle og serveres med nudler og er lige til at slupre i sig!

Aung San Suu Kyi i centrum for burmesisk historie

Myanmar har tidligere været en britisk koloni, men har været uafhængig siden 1947. I 1991 vandt Aung San Suu Kyi Nobels fredspris efter en overbevisende sejr i landets parlamentsvalg. Sejren blev dog ikke anerkendt af den millitære regering, og Aung San Suu Kyi blev placeret under husarrest. Siden da har hun gennem årene været inde og ude af sin husarrest. Hendes isolation lader til at være slut, og siden maj 2012 har Aung San Suu Kyi været medlem af det burmesiske parlament.

Det bedste tidspunkt at rejse til Myanmar

Klimaet i Myanmar er varmt og fugtigt med en gennemsnitstemperatur på over 30 grader. Det regner det meste af tiden fra juni til august. Det bedste tidspunkt at besøge Myanmar er i den tørre sæson, som begynder i oktober og varer frem til slutningen af februar. Landets rismarker er frodige og ligner grønne tæpper i oktober, lige efter regntiden.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.