Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Nepal | Backpacking i Nepal | KILROY

Rejser til Nepal - himmelske Himalaya og episk trekking

Nepal er et land med utrolige naturscenerier og kulturelle skatte. En rejse til Nepal kan være meget overvældende men uforglemmelig. Backpacking i Nepal er oplagt, og især trekking er populært. Landet har i bogstavelig forstand mange højdepunkter; her finder du verdens højeste bjerg, Mount Everest, plus syv andre af verdens ti højeste bjerge klemt inde mellem de store nabolande Kina og Indien.

Skriv til os og hør mere om Nepal!

En rejse til Nepals hovedstad: Kathmandu

Kathmandu er landets travle hovedstad og knudepunktet for backpackere og trekkere fra hele verden. Det er her, såvel de store ekspeditioner som mange af de kortere vandreture har sit udgangspunkt. I byens "baghave", Kathmandu Valley, finder man masser af interessante historiske og hellige steder. Tjek i øvrigt denne video om Douwe, der jagter sin passion; skateboardkulturen i Kathmandu.

På den ene side af Kathmandu finder man også de kendte Himalaya base camps, som er udgangspunkter for ekspeditioner til Mount Everest og andre af regionens store bjerge. Især det berømte Annapurna base camp trek er spændende, og campen har en meget smuk beliggenhed. Det er én af de ting, man virkelig skal opleve og ikke læse om.

Seværdigheder i Nepal - et spirituelt strejf

En rejse til Nepal byder på masser af seværdigheder, og et meget karakteristisk element er Buddhismens rolige tilstedeværelse. Lad turen gå til Bodh Gaya, det berømte sted, hvor Buddha efter sigende opnåede sin berømte oplysning gennem meditation. Stedet er verdensberømt og templet Mahabodhi er simpelthen fantastisk. I området kan man også besøge Buddhist University of Nalanda med 10.000 buddhist-studerende. 

Ellers kan du besøge Bodnath i Kathmandu, som er landet største 'stupa', en slags spir på et buddhistisk tempel. Her kommer mange tibetanske pilgrimme og rejsende for at opleve den særlige spirituelle stemning. Også Dakshinkali-templet er et interessant religiøst sted, det er værd at besøge, når du rejser til Nepal. Her løber blodet fra dyre-ofringer hver lørdag og under den årlige Dansai Festival i oktober, og selv om det kan lyde makabert, er det en lokal tradition, der betyder noget for lokalbefolkningen.

Rejsen til Pokhara

Rejsen rundt i Nepal bør også gå forbi den lille hyggelige by, Pokhara, med den skønne beliggenhed ved en sø. Pokhara tiltrækker mange backpackere og eventyrere på vej til trekking- og raftingture. Og det er der en god grund til, for herfra er der en vidunderlig udsigt til de storslåede bjergtoppe i Himalaya.

Natur- og dyreliv på din rejse til Nepal

Et spændende vildt område med rigt dyreliv er Royal Chitwan National Park. Man kan komme på jeep-safari og spotte områdets specielle et-hornede asiatiske næsehorn. Og er man virkelig heldig, ser man måske en tiger eller en leopard. 

Et besøg i Koshi Tappu Wildlife Reserve er også turen værd. Denne ret uberørte nationalpark er et af de bedste steder i landet at spotte de dyr, der lever på disse kanter såsom bøfler, rådyr, krokodiller og delfiner. Også mange fuglearter flokkes hertil i stort tal. En rejse til Nepal byder i det hele taget på fantastiske dyreoplevelser på grund af landets temperaturer og variationen i klimaet. 

Trekking på din rejse i Nepal

I Nepal finder du nogle af verdens bedste trekkingruter. Mange af vandreturene foregår i mellem 1.000 og 3.000 meters højde, enkelte kommer op over 5.000 meters højde. Tre regioner skiller sig ud med særligt gode trekking muligheder: Annapurna, Everest og Langtang/Gosainkunda/Helambu-området - nogle af disse områder tilbyder muligheder for vandring helt op til 30 dage. Før et sådant eventyr bør man tjekke eventuelle krav om tilladelser, vejrforhold og andre sikkerhedsmæssige forhold, ligesom man skal være opmærksom på hvilke krav ruterne stiller til ens fysiske form. Nogle treks kan være relativt hårde. 

Aktiviteter når du rejser til Nepal

Udover den åbenlyse mulighed for at trekke på din rejse til Nepal, så er kanoture på Rapti River i Royal Chitwan National Park en anden virkelig anbefalelsesværdig aktivitet. Du kan selvfølgelig også nøjes med noget mere mageligt og vælge en flyvetur over Himalaya med Mountain Flights fra lufthavnen i Kathmandu. Udsigten på sådan en tur er overvældende smuk, og du slipper for at være fysisk aktiv.

Hvor er Nepal?

Nepal er beliggende mellem Kina og Indien, og er omringet af de majestætiske Himalaya-bjerge. 

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.