{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

ella-sri-lanka-countryside-cover
sri-lanka-elephants-river-sidebar

Rejser til Colombo - krydderier, templer og markeder

Colombo er Sri Lankas hovedstad, den eksotiske og fascinerende ø syd for Indien. Hvis du leder efter byliv og asiatisk storbyliv så er Colombo din destination. Her kan du finde et stort udvalg af restauranter, et vibrerende gadeliv og masser af butikker til dem der har en svaghed overfor shopping. Colombo er en god base for ekskursioner rundt i Sri Lanka, her kan man vænne sig til den specielle og kaotiske atmosfære og livsstil der er så typisk for denne del af Asien.

Skriv til os og hør mere!

Colombos vigtige havn

Colombo ligger på Sri Lankas vestkyst og har en enorm havn. Hvis du tager ned til havnen og ser ud over vandet, vil du spotte store skibe sejle ind og ud dagligt. En stor del af Sri Lankas import og export foregår her i den hektiske havn i Colombo. Og Colombo er på mange måder en rigtig vigtig handelsby.

The Fort – Colombos epicenter

Syd for havnen ligger Colombos centrum, The Fort. The Fort har Sri Lankas regering og mange af øens internationale hoteller og Præsidentens hus og have, hvor det blomstrer året rundt pga. det fugtige og tropiske klima.

The Pettah - shopping i Colombo

Øst for havnen ligger The Pettah distriktet med de mange gader og alléer der er fyldt med alle slags godter fx. farverigt tøj, antikviteter fra kolonitiden, guldsmykker, krydderier, frugt, tørret fisk og sko. Her er alt hvad du behøver hvad end det er til hverdag eller souvenirs du skal have med hjem. Hvis du er god til at prutte om prisen, kan du nemt lave en god deal, eller hvis du er ringe til det, får du en turist-pris. Det kan gå begge veje.

Den vigtigste gade når det kommer til shopping og sightseeing i Colombo er Sea Street, som ligger i den nordøstlige del af Pettah. Gaden har det hele: prominente guldsmede, farverige templer og alt der i mellem. Gaden er et must-see når du rejser til Colombo. 

Sightseeing i Colombo

Du skal besøge buddhist templet Gangaramaya der ligger tæt på Lake Biera og har sit eget bibliotek og mseum, for ikke at nævne den stor samling af gaver som templet har fået af besøgende igennem årene. Hvis du vil på større rundrejser i Sri Lanka, anbefaler vi at du ser vores mange oplevelser i Sri Lanka. Vores rejsekonsulenter hjælper dig med din rejse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.