{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser og fly til Seoul | Seværdigheder i Seoul | KILROY
Rejser og fly til Seoul | Seværdigheder i Seoul | KILROY

Rejser til Seoul - Sydkoreas sjælfulde hovedstad

Seoul er hovedstaden i Sydkorea og en af det østlige Asiens største byer. Her bor mere end 10 millioner mennesker, og byen er på mange måder et typisk eksempel på en storby. Her er gadebilledet altid hektisk og pulserende, og den asiatiske kultur er synlig på alle niveauer. Det værd at give sig selv tid til at komme lidt ind under huden på denne specielle by for at få et ordentligt indtryk af den. Seoul er nemlig et godt eksempel på, at nogle byer først for alvor lader sig værdsætte, når man lærer dem lidt at kende og oplever byen indefra gennem lokalbefolkningens øjne.

Skriv til os og hør mere!

Sug Seoul til dig

When in Seoul: Gør som de lokale og gå en tur ned til Han River, floden der løber gennem dele af Seoul. Floden er byens åndehul, og et perfekt sted at slappe af fra byens stress og jag. Sæt dig ned blandt lokale, tag skoene af og dyp dine ophedede fødder i det kølige vand, mens du ser på mennesker og suger Seouls stemning til dig.

Når du har fået tilstrækkelig ro i sindet, kan du jo udfordre sanserne lidt igen og tage en slentretur gennem Seouls underholdningsdistrikt, hvor du blandt andet finder markedet Namdaemun med masser af mennesker på jagt efter den bedste handel inden for tøj, typiske koreanske souvenirs og meget mere. Du kan også lade dig fortabe blandt menneskemasserne i gader, der er fulde af rygende grill-restauranter, fascinerende tehuse, saunaer, gadeboder med meterhøje stakke af dvd'er og meget andet. Når mørket sænker sig over Seoul, er det som om byen for alvor åbner sig og byder den rejsende inden for i hvad der kan forekomme at være en helt anden verden.

Højdepunkter i Seoul og omegn

Et absolut must på rejsen til Seoul er det storslåede Gyeongbokgung Palace, der også bare kaldes Gyeongbak Palace. Navnet betyder 'Palace Greatly Blessed By Heaven', og det forstår man egentlig godt. Giv dig god tid til at gå rundt og nyde dette specielle sted, og også til at sidde ned i de vidunderlige haver, der ligger på stedet.

En anden og ligeså interessant udflugt er til den såkaldte "Korean Demilitarized Zone". Det er det område, der adskiller Sydkorea fra Nordkorea. Her kan man få et udmærket indtryk af det berømte kolde forhold mellem de to lande, og så kan du lære mere om Korea-krigen. Stedet er under skarp bevogtning på begge sider, og du kan mærke, at begge parter har et anstrengt forhold til naboen på den anden side.

Seoul - en non-stop storby

På en rejse til Seoul er det svært ikke at opleve, hvor pulserende og livlig denne enorme by er. Det gælder selvfølgelig også i høj grad nattelivet. Prøv bare at gå en tur på Itaewon, og du vil se, hvad vi mener! Her får man i høj grad en smag på det ægte, unge og vilde Seoul. Det vilde Seoul finder du også i fest-områderne Hongdae og Gangnam (som du sikkert kender dansen til). Glem heller ikke at gå en tur gennem Seouls egen "Soho", nemlig kvarteret Samcheongdong. Denne del af Seoul er ret anderledes end resten af byen, for her er husene mindre, gaderne smallere og stemningen mere intim end i de fleste andre dele af byen. Tæt ved The Royal Palace finder man en række udmærkede gallerier, modebutikker og caféer.

Også hvad restauranter angår er Seoul levende og åben 24 timer i døgnet. Det er selvfølgelig koreansk og til dels japansk mad, der er det store nummer her, men faktisk finder man næsten alle tænkelige internationale køkkener. En virkelig cool oplevelse er at spise i restauranten i toppen af N'Seoul Tower. Husk at vælge en aften, hvor vejret er klart - så tør vi godt love en uforglemmelig oplevelse! Og ja, også maden er glimrende her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.