{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Thailand

Rejser til Thailand | Backpacking i Thailand | KILROY
Rejser til Thailand | Backpacking i Thailand | KILROY

Rejser til Thailand – Sydøstasiens navle og backpackermekka

Fra Chiang Mai i nord til Koh Lanta, Koh Phi Phi, Koh Samui og alle de andre øer i syd. En rundrejse som backpacker til Thailand giver dig det hele; lækre strande, fantastisk vejr, spændende klippehuler, enestående dykkermuligheder på de flotte koralrev, eventyrlig regnskov, spændende dyreliv, templer, fascinerende kulturoplevelser, ekstremt lækre madoplevelser og en venlig og imødekommende befolkning. Der er god grund til, at Thailand bliver kaldt 'The land of smiles'.

Skriv til os og hør mere!

Det thailandske køkken

Selvfølgelig fortjener den thailandske mad særlig opmærksomhed, og den er i sig selv en af de store oplevelser i Thailand. Udbuddet er ekstremt varieret, krydderierne himmelske og priserne ofte i bund. Ofte finder du de største madoplevelser i de mange gadekøkkener. Her venter dig lækre og spændende smagsoplevelser for helt ned til 5 kroner!

Oplevelser i Thailand

Thailand byder på uendelige oplevelser, og underholdningen og stemningen er især i top i forbindelse med de intense thaiboksekampe, der bliver arrangeret over alt i Thailand, og som man helt afgjort bør opleve. Trænger man selv til at prøve sine talenter af på en mere fredelig måde, kan det anbefales at tage et kursus i den thailandske kogekunst, og når tempoet skal helt ned, er det bare at finde en af de mange massagebrikse og få en behagelig omgang thaimassage. Din krop vil elske det. Hvis du drømmer om at dykke i Thailand, kan vi hælpe dig med både dykkercertifikater og dykkerture flere steder i Thailand. Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Tao, Koh Lipe og Khao Lak for blot at nævne et par stykker.

Shopping i Thailand

Der er god shopping at komme efter på gader og stræder. Det er her, de bedste handler kan gøres, især hvis du er på jagt efter thaisilke, håndværk og guldsmykker. Det er kutyme at prutte om prisen. Husk også at dyrke de mange spændende markeder - her kan man hænge ud i dagevis. Natmarkedet i Chiang Mai er eksempelvis gigantisk, og kræver at man tager sig god tid. Mange benytter desuden lejligheden til at få skræddersyet tøj til en overkommelig pris undervejs på rejsen i Thailand.

Frivilligt arbejde i Thailand

Frivilligt arbejde er guld værd for dem du hjælper. Du får både en oplevelse for livet og erfaring, som du kan skrive på CV'et. Du kan bl.a. hjælpe elefanter, der tidligere har været i fangenskab, med at komme tilbage i naturen. Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige frivillige arbejde for dig blandt vores mange muligheder.

Praktisk om at rejse rundt i Thailand

Noget af det bedste ved Thailand er priserne! Et måltid mad på en restaurant koster i gennemsnit cirka 15 kroner, overnatning per nat cirka 30 kroner og opefter, afhængig af standarden, naturligvis. Det er også meget billigt at flyve indenrigs i Thailand, især hvis du booker på nettet. Også busserne er billige, og selv om de fleste busser har både toiletter og aircondition, kan det for den ekstra komforts skyld anbefales at vælge en af de såkaldte V.I.P.-busser. Husk altid at forhandle prisen på en tur med tuk-tuk (de uundgåelige taxi-knallerter) før afgang, og tjek altid at taxameteret er sat til, når du kører med taxi.

Hvornår er det bedste at rejse til Thailand?

Thailand er stort og varieret, så vejret svinger fra sted til sted og med regntiden som en vigtig faktor. Her er nogle vigtige rettesnore:

Det vestlige Thailand: Regntid fra maj-november, anbefalet rejsetid december-april.

Det østlige Thailand: Regntid fra september-november, anbefalet rejsetid juli-september.

Det nordlige Thailand: Regntid fra juli-september, anbefalet rejsetid november-april.

Steder du bør se i Thailand

Thailand har SÅ mange fede steder, der bør være på din bucketlist, at det er svært blot at nævne nogle. Men Bangkok, Chiang Mai, Koh Lanta, Phuket, Koh Samui, Koh Tao, Koh Pha Ngan, Krabi og Phi Phi-øerne er alle oplagte rejsemål. Og så er der alle de andre steder i landet, der i lige så høj grad er et besøg værd.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.