{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Phuket i Thailand | KILROY
Rejser til Phuket i Thailand | KILROY

Rejser til Phuket - Begyndelsen på Thailands ø-paradis

I Phuket kan du svømme i klart vand, nyde strandlivet under et palmetræ eller udforske en ø med templer og rigt dyreliv. Phuket er den største ø i Thailand og en af de mest populære rejsemål i Sydøstasien. Hvis du bliver træt af at dovne den på de smukke strande i skyggen af palmetræer, er der masser at lave i Phuket. Udforsk øen, besøg en sommerfuglefarm og et akvarium, eller prøv lykken med dybhavsfiskeri - måske vil du fange en gigantisk tunfisk. Afslut dagen med et i sandhed romantisk øjebik på Phukets sydligste punkt, Cape Promthep, hvor du kan nyde en spektakulær solnedgang.

Skriv til os og hør mere!

Mad og drikke i Phuket

Når det kommer til kulinariske oplevelser i Phuket er der noget for enhver smag. Mange af verdens regioner er repræsenteret af restauranter, men glem ikke at prøve den autentiske Thai mad. Spørg de lokale efter deres favoritsteder. 

Shopping i Phuket

Du kan købe næsten alt i Phuket, men eftersom det er et populært turistmekka vil du ikke finde de meget billige handler, som du ellers kan i resten af Thailand. Husk at besøge nogle af de lokale markeder - de er levende og farverige. Thalangs market i centrum af Phuket er et væld af farver og dufte fra mange forskellige frugter og grøntsager.

Klima i Phuket

Klimaet i Phuket er tropisk med en gennemsnitlig dagstemperatur på omkring 33 grader, og det er altid meget fugtigt. Regntiden i Phuket ligger mellem maj og oktober, også kendt som sommer monsunen. Den mest behagelige tid i Phuket for europæiske rejsende og backpackere er fra december til februar.

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.