Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Belgrade Steet

Rejser til Beograd

Forestil dig biler efter biler parkeret uden for fancy caféer fyldt med mennesker dressed to impress, og nye gæster der baner sig vej ind i bestræbelserne på at få sig en siddeplads. Hvis du vælger at bruge en aften ude i Beograd, vil du højest sandsynligt finde vej til Strahinjica Bana, én af gaderne i centrum med den højeste koncentration af barer og caféer. De lokale kalder området for Silicon Dolina (Silicon Valley), hvilket i denne kontekst refererer til mange lokales begejstring for plastikkirurgi.  

I 1990'erne blomstrede området op som Beograds favoritområde for nyrige, men der er i dag et noget mere varieret udvalg af pubs end tidligere. Området kan i øvrigt også anbefales om dagen, hvor der er en lidt mere afslappet atmosfære, end når mørket falder på.

Jeg vil vide mere om rejser til Beograd!

Beograd tilbyder et af de bedste natteliv i Sydøsteuropa og de mange barer og natklubber er spredt over hele byen. Du må ikke misse Beton Hala ved floden Sava, hvor gamle lagerbygninger er blevet transformeret til restauranter, jazzklubber og barer. Et stenkast herfra finder du Dorcols industriområde, der er kendetegnet ved gamle autoværksteder, gamle garager og byggepladser, men samtidig er blevet et populært sted for unge entreprenører at åbne blandt andet hippe ukonventionelle spisesteder. 

Beograd er især en lækker destination om foråret og sommeren, og byen har en fin strand et par kilometer fra byens centrum, der giver mulighed for at dukkert, når den varme og tørre sommer starter. Så husk at tage badetøj med.

Balkanmode

Hvis du ved, hvor du skal lede, vil du få mange positive overraskelser i Beograd. I et nedslidt gammel indkøbscenter fra 1980'erne, har unge kreative modedesignere skabt et af Beograds mest interessante shoppingområder. The Belgrade Design District er beliggende bag den store, smukke plads, Trg Republic, og huser omkring 30 af Serbiens mest trendy designere. Her kan du få alt fra håndlavede sofaer, lingerie, tøj og sko til både mænd og kvinder. Du finder ikke et bedre sted, hvis du vil opleve sydøsteuropæisk mode.

Korstog og kirker

Beograd har også en del mere klassiske attraktioner. Byens historie strækker sig mere end 7.000 år tilbage, hvilket gør Serbiens hovedstad til en af de ældste bosættelser i Europa. Mange gamle bygninger har dog været udfordret af korstog og dramatiske begivenheder. Eksempelvis blev byen tungt bombet under 2. Verdenskrig. 

Det gamle fort Kalemegdan troner dog stadig den dag i dag højt over byen. Den inflydelsesrige ortodokse kirke har mange smukke bygninger spredt ud over Serbien og i Beograd må du ikke gå glip af Sveti Sava, der er verdens største (dog endnu ikke færdiggjorte) ortodokse kirke. Den har været under konstruktion siden 1935.

Det er nemt at komme rundt i byen til fods eller med enten bus eller sporvogn. Alt er heldigvis billigt, inklusiv taxature.

Du er nødt til at...

Smage: Pljeskavica
Se: Kalemegdan Fortress
Prøve: En bådtur på Sava og Danube River
Opleve: Belgrade Design District

Vis mig Beograd

Serbiens hovedstad byder på mange spændende seværdigheder.

Brug for inspiration?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ture og aktiviteter i Beograd

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.