Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Mexico City | Backpacking Mexico City | KILROY

Mexico City

Mexico City bliver ofte omtalt som verdens største by! Dens kaos og virvar er i sig selv fascinerende, men samtidig rummer den massevis af muligheder for at gå på opdagelse i byens og landets spændende kultur og historie. Ydermere har byen alle de fordele og fornøjelser, man kan forlange af en storby: dejlige haver og parker, storslåede pladser og torve, gode shoppingmuligheder, markeder og meget, meget mere. Prøv fx at hænge ud med de lokale i den dejlige Chapultepec-park (verdens største bypark) - her får man et perfekt indtryk af Mexico City-borgerne og deres levevis.

Skriv til os og hør mere!

Højdepunkter i Mexico City

Det er svært at kede sig i en af verdens største byer. Her findes et utal af kirker, katedraler, museer og flotte og farverige arkitektoniske perler. Plaza Zócalo er smuk og hyggelig, og rundt om den finder man en række af byens store attraktioner. Bl.a. Templo Mayor, der absolut er et besøg værd, selv om den oftest er fyldt med turister. Endnu mere velbevaret og imponerende er Palacio Nacional og Cathedral Metropolitano, og hvis det er kunst du er efter, er et besøg i kvartererne Coyoácan eller San Ángel. Besøg også Plaza del Danson, hvor unge og ældre i fornem mundering danser side om side. Hold dig ikke tilbage - find dit bedste tøj frem og ud på 'dansegulvet' med dig!

Chapultepec-parken

Et utal af lokale samles i denne park, som kan prale af at være verdens største bypark. Her kan man få et godt indblik i landets historie, der går helt tilbage til det fjerde århundrede, takket være de syv museer, der ligger her. Ellers er parken attraktiv dels på grund af dens størrelse og mange grønne områder, dels på grund det liv og den underholdende mangfoldighed, man finder her. Her er optrædener af aztekiske dansere og musikere, caféer, boder og sågar en hel tivolipark - man kan bruge dagevis her.

Oldtidskulturer

I og omkring Mexico City findes mange fascinerende stykker kulturarv fra forskellige oldtidskulturer. Kun en times kørsel fra byen findes oldtidsbyen Teotihuacán med sine store og flotte pyramider. Tag en gåtur mellem de hellige ruiner og bevæg tankerne hen på hvordan guder blev tilbedt og rituelle ofringer blev udført i dette spændende område. Og glem ikke kameraet, for det er virkelig flot. Se vores unikke rundrejser i Mexico.

Fodbold i Mexico City

Mexico City er hjemsted for et par fodboldklubber i den bedste nationale liga. Det er et must at opleve en kamp mellem de to lokale klubber, Club América og Atlante - også selv om man ikke er fodboldfan. Atmosfæren på Estadio Azteca, et af verdens største stadioner med plads til over 110.000 mennesker, er overvældende. Som mange andre steder i denne del af verden er fodbold en lidenskab her, og det er ikke svært at blive revet med.

Omkring Mexico City

Byen er dog næsten altid indhyllet i smog, hvilket kan gøre det anstrengende at udforske den til fods - desuden er den beliggende 2240 meter over havets overflade, hvilket er ensbetydende med at luften er en del tyndere her. Hvis du får brug for en paue, vil du finde området rundt om Mexico City mere fredeligt og attraktivt. Byen Valle de Bravo, bygget i kolonistil, ligger på en bakketop i nærheden af en stor sø og tilbyder rolige omgivelser. Dens brostensbelagte gader og omliggende fyrretræsskove gør dette sted helt specielt. Hvis du er mere til Mexicos historiske fortid, er kultur i højsædet i byerne Querétaro og San Miguel de Allende, som begge er et besøg værd!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.