{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Sydney | Backpacking i Sydney | KILROY
Rejser til Sydney | Backpacking i Sydney | KILROY

Rejser til Sydney - En af verdens smukkeste byer

Australiens mest berømte og spektakulære storby, Sydney, er det perfekte udgangspunkt for en rejse rundt i Australien med masser af seværdigheder og gode, billige overnatningsmuligheder. Det er ikke så underligt, at Sydney er en populær by for backpackere og andre rejsende. Den fortjener alle superlativerne, for den er i sandhed skøn og spektakulær. Byen er et mekka og samlingssted for backpackere, og er velsignet af en vidunderlig beliggenhed ved havet.

Skriv til os og hør mere!

Sydneys seværdigheder

Sydney charmerer med sin kulturelle mangfoldighed, tolerante atmosfære og store udvalg af aktivitetsmuligheder. Her er masser af hyggelige og atmosfærefyldte kvarterer, og skyskraberne, der giver byen sin smukke skyline. Det verdensberømte Sydney Opera House og den nærliggende Harbour Bridge er storslået og imponerende, og den smukke havnefront er fuld af liv og god stemning. Har man lyst til at krydre disse smukke attraktioner med et pift eventyr og adrenalin, bør man ikke holde sig tilbage for at deltage på en af de underholdende ture, hvor man "bestiger" toppen af Harbour Bridge - det er med hjertet i halsen og heldigvis belønnet med en fantastisk udsigt. 

Storbypuls

Sydney er først og fremmest en flot og elegant storby og sammen med Melbourne den mest fashionable og moderne i Australien. Byens skønhed bliver hurtigt åbenbar for enhver, og det bedste man kan gøre er at lade sig forføre og drive rundt i byens gader for at suge stemningen og storbyånden til sig. Samtidig giver det denne storby et ekstra pif, at man flere steder kan se de tre k'er, kænguruen, koalaen og kookaburraen (Australiens nationalfugl), rundt omkring i byens haver og parker.

Shopping i Sydney

For europæere byder Sydney på god shopping især hvad angår tøj, og især australske surfmærker som Quiksilver og Billabong. Også nattelivet er udmærket, prøv fx Oxford Street og King's Cross - sidstnævnte er også, hvor du finder en masse billige hostels, restauranter og barer. Gider du ikke bo i dette sprælske 'inferno', er der også billige hostels i Sydney ved Bondi Beach og i bydelen Darlinghurst.

Pusterum fra Sydneys puls

Det bedste tip til lidt anderledes adspredelse når man får nok af byens puls, er at bruge tre kvarter i toget til byens 'baghave', Royal National Park - her kan du nyde smuk natur i fred og ro, og hvorfor ikke hoppe i bølgerne på en af de uspolerede og smukke strande, der ligger i nationalparken?

En times kørsel fra byen, de smukke Blue Mountains, der er et must for alle besøgende i Sydney. I dette område, der har status af nationalpark, vil du højst sandsynligt også spotte en kænguru eller to.

Sydneys strande

Sydneys strande fortjener særlig opmærksomhed: Bondi Beach er den mest berømte, bred og smuk som den er. Her er altid masser af soldyrkere, surfere og store bølger, og det hyggelige beboelsesområde lige ud til stranden giver området en helt særlig stemning. Og ja, hvorfor ikke lære at surfe her? En anden meget populær Sydney-strand er Manly Beach, der ligger en kort bådtur fra Sydney Harbour. Området ved Manly Beach er mere afslappet og tilbagelænet, modsat de sol-olierede kroppe og tjekkede looks ved Bondi Beach.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.