{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Australien

Rejser til Australian | Backpacking i Australien | KILROY
Rejser til Australian | Backpacking i Australien | KILROY

Rejser til Australien - en verden af muligheder for backpackere

Australien er med god grund en af verdens mest populære destinationer! De enorme landevejsstrækninger på den australske østkyst mellem Sydney i syd og Cairns i nord kaldes 'the backpackers highway' og vi forstå godt hvorfor Australien at rejser til landet Down Under er sådan en magnet: strandene er fantastiske og især for dig der vil surfe, er en rejse til Australien helt oplagt.

Skriv til os og hør mere!


BACKPACKING I AUSTRALIEN

Hvis du drømmer om at rejse rundt i Australien som backpacker, så er du ikke den eneste. Landet er et af verdens mest populære rejsemål for backpackere, og det skyldes i høj grad den nemme infrastruktur og de mange forskellige oplevelser som du kan få. Der naturligvis også den helt unikke vibe, du typisk forbinder med Australien.

Mange af de solbeskinnede byer langs kysten oser af en blanding af laid-back-charme og vibrerende natteliv er hvad mange tiltrækkes af, når de overvejer at rejse til Australien. Og så naturen er gudesmuk - ikke mindst nordpå, i staten Queensland, hvor tropisk klima og regnskoven møder koralrevet Great Barrier Reef.

REJSEN RUNDT I AUSTRALIEN

En god måde at rejse rundt i Australien på er med et buspas. Et buspas i Australien giver dig mulighed for at hoppe af og på, dér hvor du har lyst, og giver dig dermed maksimal fleksibilitet for få penge. Der findes mange forskellige slags buspas i Australien, så hvis du er i tvivl om hvilket, du skal købe, så læs mere her.

LEJ EN AUTOCAMPER I AUSTRALIEN

Nogle kalder det kør selv ferie, vi foretrækker road trip. Med en campervan eller autocamper i Australien har du dit hjem med på farten. Så kan du sove og lave mad i bilen, mens du nyder friheden og Australiens storslåede natur. En ferie i autocamper er den ultimative måde at rejse i Australien på, og du kan køre lige nøjagtig derhen du vil - når du vil. Et oplagt road trip er langs Australiens østkyst eller langs Great Ocean Road fra Melbourne til Adelaide i South Australia. Det er den perfekte måde at opleve Australien.

Der findes masser af forskellige modeller, og du kan vælge den, der passer bedst til dig behov. Læs mere om autocampere i Australien her. 

DYKKE OG SEJLE I AUSTRALIEN

Hvad hav og koralrev angår, er der ikke mange steder i verden, der overgår rejser til Whitsunday Islands og livet under overfladen på verdens største koralrev. Dykning i Great Barrier Reef er en helt unik oplevelse på din rejse til Australien. Sejlads i Whitsundays og dykning i Australien er bestemt i kategorien 'must do's'.

REJSER TIL KAKADU NATIONAL PARK OG AYERS ROCK

En rejse på Australiens østkyst er fortryllende, men vi anbefaler også at du rejser de mange kilometer til staten Northern Territory i det nordlige Australien og den hede, fugtige by Darwin. Her venter den tropiske nationalpark Kakadu med smukke vandfald, svømmehuller og varieret dyreliv – og masser af krokodiller. 

Sydpå, i midten af den endeløse, røde outback, der virkelig kendetegner den centrale del af landet, finder man Australiens mest berømte seværdighed: Ayers Rock, eller Uluru, som de lokale aboriginees, kalder denne kæmpesten, der er et mageløst syn og som er et helligt område for Australiens indfødte befolkning. For at nå ind til "The Red Centre" i Northern Territory skal du et stop forbi byen Alice Springs, hvor du kan opleve mere af den australske kultur og lære mere om australiens historie.

GO WEST: BACKPACKING I VESTAUSTRALIEN

Vil man væk fra den værste turiststrøm under sin rejse i Australien, og samtidig opleve en helt anden og unik del af landet, skal man ikke tøve: Go west! Western Australia - eller Det vestlige Australien - er øde, vildt - meget vildt. Her findes nogle af verdens smukkeste og mest uspolerede naturområder. Det storhed og stilhed i skøn forening.

SURFING I AUSTRALIEN

Under din rejse i Australien kan du tage et surfkursus af forskellige dages varighed. Lad os hjælpe dig med at finde lige præcis det surfkursus, der passer bedst til din rejse Down Under. Gode surfspots er der mange af i Australien, men nogle af de mest populære for backpackere er Byron Bay, Noosa, Sydney og Surfers Paradise.

WORKING HOLIDAY I AUSTRALIEN – ARBEJD OG TJEN PENGE MENS DU REJSER

Hvis du er under 35 år har du mulighed for at rejse og arbejde i Australien op til et helt år på et working holiday visa. Du kan for eksempel arbejde som medhjælper på en gård eller som bartender. Du skal ikke forvente at blive styrtende rig på et working holiday visa, men du tjener penge, så du kan rejse videre og du får helt sikkert en oplevelse for livet. Det er den perfekte måde at forlænge din rejse til Australien på.

STEDER DU BØR OPLEVE I AUSTRALIEN

Australien byder på alverdens forskellige backpackermuligheder. Du kan både nyde stemningen i storbyerne som Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth og Adelaide. Østkysten er fyldt med fantastiske strande og dermed både surf- og dykkermuligheder. Især Cairns, Byron Bay, Whitsundays, Surfers Paradise & Fraser Island er populære og er helt sikkert steder, du bør besøge på din rejse til Australien. Og så er der hele outbacken fra Adelaide til Darwin, med bl.a. Ayers Rock, Alice Springs og Kings Canyon som et par af hovedattraktionerne undervejs.  

Tager du til det sydlige Australien kan du bl.a. cruise langs Great Ocean Road, hvor du kan se De Tolv Apostle, og du kan også tage til Kangaroo Island, hvor du kan opleve noget af Australiens mest fantastiske dyreliv.

Tager du på road trip langs Australiens østkyst, er det oplagt at starte rejsen enten i Sydney i New South Wales eller Cairns i Queensland. Området omkring Cairns er især kendt for at være indgangen til Great Barrier Reef, verdens største koralrev. Her kan du både snorkle og dykke - faktisk kan du endda tage dit dykkercertifikat ved Great Barrier Reef! Du kan også prøve et reef sleep, hvor du overnatten på en båd ude på revet. I Queensland kan du også opleve Daintree National Park, som er et stort område af tropiske regnskove og enestående natur og Whitsunday Islands, hvor du kan besøge Whitehaven beach, som tidligere er kåret som verdens bedste strand.

I delstaten New South Wales kan du ikke undgå, at skulle et smut forbi Sydney og se Sydney Opera House, Bondi Beach, Manly og Sydney Harbour Bridge. Vil du gerne lidt ud for storbyen, kan du tage til Blue Mountains, hvor der er gode trekking muligheder, uberørt natur og flere fantastiske oplevelser.

Kombiner Australien og New Zealand

Rigtig mange backpackere vælger ofte at rejse videre til New Zealand efter deres rundrejse i Australien - og det forstår vi godt! Både New Zealand og Australien ligger på den anden side at jorden, og rejsen dertil kan virke lidt udoverskuelig, derfor er det super oplagt at krydse begge lande af din bucket list, når du nu allerede har taget den lange rejse hertil!

Ligesom Australien har New Zealand et rigt dyreliv. Forskellen er bare, at der ikke findes nogle rovdyr i New Zealand! Her kan du modsat Australien opleve kiwi fugle, farverige fisk, sæler, pingviner, delfiner og mange flere! I New Zealand får du også masser af muligheder for at opleve smukke hvide sandstrande, fantastiske storbyer og store naturoplevelser.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.