Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Fiji | Backpacking i Fiji | KILROY

Rejser til Fiji - et paradis for livsnydere

Fiji er Stillehavets perle og et tropisk paradis bestående af mere end 300 bounty-agtige øer. På din rejse til Fiji kan du udforske magiske landskaber, og kaste dig ud i de mange forskellige aktiviteter og eventyr. Nyd de hvide sandstrande, dyk i det krystalklare vand og kom helt tæt på den fascinerende Fijianske kultur.

Skriv til os og hør mere om Fiji!

Adventure og oplevelser i Fiji

Allerede når du ankommer til dette paradis, vil du mærke den helt specielle stemning som kun findes på Fijis mange smukke øer, det store smil fra det gæstfri Fijianske folk,der møder én ved ankomsten til Viti Levu - den største af de mange øer i det smukke turkise øhav i det sydvestlige Stillehav. 

På Viti Levu lander man i Fijis tredjestørste by, Nadi, og herfra kan øen nemt udforskes med bus. Der er mange skønne steder udenfor selve øen. For eksempel den lille nabo-ø Nananu-i-Ran, nord for Viti Levu, som er et helt vidunderligt sted og et perfekt paradis for dem, der elsker livet ved havet og på stranden. På selve Viti Levu er det især den sydlige del, det er værd at udforske. 

Specielt strandene på Coral Coast tiltrækker snorkel-folket - det bliver simpelthen ikke bedre med maske og snorkel end her! Når du er færdig med at udforske Viti Levu, kan du passende lade turen gå videre til Yasawa-øerne - der måske er landets største trækplaster.

Yasawa-øerne - Øhop i Fiji

Den lille ø-gruppe, Yasawa, kan nemt nås med båd fra Viti Levu. Du kan med fordel købe et “hop-på og af"-bådpas - så er rejsefriheden total. Omgivelserne i Yasawa-øerne er fantastiske flotte, ja næsten faktisk guddommeligt smukke. Det var hér, man optog filmen 'Cast Away' med Tom Hanks. 

Hvis du rejser til Fiji og Yasawa-øerne, skal du helt klart sørge for at komme ud og dykke her. Det bedste sted er ved Kadavu Island - et dykkerparadis med rev rundt om hele øen. 

Dykning i Fiji

Hvis du rejser til Fiji, rejser du til et af de lækreste steder i verden at dykke. Det gælder for både for helt nye dykkere og for garvede. Kom under havets overflade og mød Fijis fantastiske maritime liv. Det er en helt særlig verden, der venter under havoverfladen. Her får du farverige og næsten uvirkelige koraller overalt, og lige så farverige og fantastiske fisk i endeløse stimer. Og så kan du endda være heldig at se hajer og måske hvaler.

Livet er kava!

Du slipper ikke fra en rejse til Fiji uden at have smagt Kava! Kava er en lokal drik lavet på planten af selvsamme navn. Den ser besynderlig og ikke særlig appetitlig ud, og laves på pulveret fra plantens rødder blandet med vand. Den smager lidt af græs og peber, og blev tidligere brugt som et vigtigt element i ritualer. I dag fungerer den mere som socialt element med sin, eftersigende, både afslappende og opløftende virkning. Den er kendt i store dele af det øvrige Stillehav.

Det er i øvrigt utrolig let at få den fijianske kultur og livsform lidt ind under huden, når du besøger landet - ikke mindst den forbløffende evne til at leve livet i et meget roligt tempo, uden stress og jag! Livet på Fiji er virkelig vidunderligt – maden, menneskene, havet, sandet og solen. Mere behøver du ikke.

Brug for mere inspiration?

Gå til rejsebloggen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.