{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Strand på Samoa | KILROY
Dykning på Samoa | KILROY

Rejser til Samoa - et fattigt Stillehavsparadis

Du vil huske rejsen til Samoa for de eksotiske jungletreks i øernes fugtige regnskove, for dramatiske vandfald, forfriskende ferskvandssøer, vandreture langs øde vulkankratre og paradisiske strande. Samoa er et af de mindste Stillehavslande – og også et af de fattigste. Hovedstaden er en lille provinsby uden fancy beach resorts som man oplever i andre Stillehavslande. I stedet finder du små hytter og en befolkning der særligt er kendt for at være utroligt venlige, imødekommende og hjælpsomme.

Skriv til os og hør mere!

Upolu: Stedet du chiller med de lokale

Hovedstaden Apai på øen Upolu er et godt sted at iagttage, hvordan den lokale Stillehavskultur tilegner sig global moderne indflydelse. I sig selv er byen ikke charmerende; her er lidt for beskidt og trangt, men her finder du det bedste udbud i caféer, restauranter og lokalt natteliv med røvrystende R&B - et godt sted at finde glade lokale venner. Grib også muligheden for at se en rugby kamp og hep på de bredskuldrede lokale helte.

Chill ud et par dage i en lille palmehytte på en af Upolus mange smukke strande, og nyd at der hverken er internet eller andre vestlige distraktioner. Dagene mudrer sammen, fordi de alle går med at snorkle, flette palmemåtter med lokale og med at fordøje kokosbrød, kokosris, kokosmælk, kokossalat og kokosalting! Et godt lokalt råd er også at bruge kokos som myggespray. Hvis du smører dig ind i kokosolie, bliver du så fedtet og glat at myggene glider af, hvis de prøver at stikke!

Sava'i: Vulkansafari, dykkerture og fint hvidt sand

Savai'i er en ægte vulkanø og mere laid back end Upolu. Det barske lavalandskab udgøres af intet mindre end 450 kegleformede vulkaner. Mt Matavanu er et besøg værd, både for sit imponerende månelandskab i lava og for den tussegamle 'vulkanvogter' Api Utumapu, som har afmærket hele vandreruten med sære skilte på Utamupu-style Pidgin English. Dwarf's Cave er en uendelig lavahule med skarpe kanter og små floder, som også bør udforskes med pålidelig lommelygte, gode sko og en lokal guide.

Lokale dykkercentre arrangerer snorkel og dykkerture i øens bugter. Hop i vandet uden for revet, hvor mangfoldige fiskestimer, farverige koraller, hajer, skildpadder og indimellem stærk strøm giver spændende undervandsoplevelser. Du kan også dykke på vrag inden for revet, hvor barracudaer hænger ud, så skræmmende store at du risikerer at få regulatoren galt i halsen!

Savai'i har et utal af fine hvide sandstrande, hvor du kan bo i primitive stråhytter ud til vandet, og bare nyde livet og dagene der kommer og går. Der er også masser af historiske steder som kan besøges på hyggelige dagsture. Lokale arrangerer rundture på øen, men billeje er næsten ligeså billigt, og giver mere frihed. Pas på grise, høns, hunde og børn, som render frit rundt over det meste af Samoa.

Manono og Apolima: små smukke oplevelser

Hvis du gerne vil længere væk fra alt hvad der minder dig om vestlig civilisation, så tag på retreat på Manono; én af de små øer i det 22 km brede stræde mellem Upulo og Savai'i. Her kan du bo billigt med mad og snorkelture inkluderet, så behøver du ikke engang arrangere det selv. Bugtens anden ø, Apolima, knejser utilgængelig op af havet med dens stejle klippesider. Det er dog muligt at gå i land på en lille sandstrand i bunden af en smal klipperevne. Og det er en unik oplevelse at overnatte hos en af øens 80 beboere.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.