{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vulkan på Vanuatu i Stillehavet | KILROY
Vanuatu i Stillehavet | KILROY

Rejser til Vanuatu - hvor Stillehavet er helt stille

Drømmer du om at rejse et sted hen, hvor næsten ingen andre kommer? Og drømmer du om paradisiske stillehavsøer med koralrev, jungle, vulkaner, lokal og afslappet ø-stemning og hvad man ellers kan finde på eksotiske øer? Så skal du rejse til Vanuatu i Stillehavet! Den eksotiske ø-stat bestående af 83 øer ligger et godt stykke øst for Australien, er næsten uberørt og uforstyrret – og er indbegrebet af tropisk skønhed.

Skriv til os og hør mere!

Mød en glad befolkning i Vanuatu

På en rejse til Vanuatu kan du opleve en række ægte Stillehavsøer, med alt hvad hertil hører af koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber og en eksotisk livsstil. Hovedstaden hedder Port Vila og ligger på øen Efate, og her kan man virkelig nyde en eksotisk ferie med udsigt til fantastiske laguner fra hotelværelset og lige så smukke udsigter fra hyggelige restauranter, der lokker med spændende eksotiske retter.
Noget af det allerbedste ved Vanuatu, der gør oplevelsen særlig speciel, er at folk er så imødekommende og glade, og at de byder dig velkommen og vil vise dig deres land uden at tigge og bede om drikkepenge og forsøge at få penge ud af dig på den ene og den anden måde. Her tager folk godt imod dig, fordi de har lyst!

Vanuatu - 83 øer i Stillehavet

Vanuatu består af 83 bjergrige øer, der ligger i Stillehavet. Der er mere end 1700 km. til Australien i vestlig retning, og ellers er nogle af de nærmeste naboer Fiji mod vest og Salomonøerne mod syd. Øgruppen er et ægte Stillehavsparadis og et oplagt sted at gøre stop på rejsen mellem Australien/New Zealand og USA eller vice versa. Her er hvide sandstrande hentet fra dine drømme, krystalklart vand og en afslappet, rolig livsstil der ikke kan undgå at smitte af på den besøgende.

Vanuatus velsignelser

Ja, en rejse til Vanuatu er et møde med et ægte paradis med indbydende hvide sandstrande og krystalklart vand, men det er heldigvis meget mere end det. Vanuatu er nemlig også stedet hvor du finder fremragende kulinariske oplevelser gourmet style og et skibsvrag af en luksusliner ikke langt fra kysten med perfekte dykkerforhold. Man finder også verdens lettest tilgængelige aktive vulkan og - i den lidt mere alternative afdeling - en gigantisk figentræ på størrelse med en fodboldbane!

Snorkling på Vanuatu: Hideaway Island

Leder du efter klassiske trope-favoritter som snorkling i krystalklart vand, så er Vanuatu selvfølgelig også stedet! Tag til øen med det perfekte navn Hideaway Island, hvor du også kan more dig med at besøge endnu en ekstraordinær Vanuatu-attraktion: et undersøisk posthus!

Vanuatus vulkaner og kratersøer

Mount Yasur, en 361 meter høj vulkan er konstant aktiv og ulmende, præcis som en række andre vulkaner i Vanuatu. En udflugt til Yasur kan nemt arrangeres på Vanuatu. En af de mere øde øer i Vanuatu er Aoba eller Ambae Island, der i høj grad består af mystiske, disede skove for hvis ende man finder en række lige så mystiske og smukke kratersøer i flere farver. Dette sted er ikke nemt tilgængeligt, men bestemt alle anstrengelser værd og et højdepunkt på rejsen til Vanuatu.

Port Vila: Vanuatus hovedstad

Vanuatus hovedstad Port Vila på øen Efate er centrum for landets turisme og et ganske hyggelig og tiltalende sted med masser af kolonicharme, gode restauranter og udsigter til de omkransende laguner fra hotelværelserne. Nær Port Vila kan du blandt andet prøve absailing fra vandfald, parasailing over kysten og udforske huler med fascinerende stalaktitter.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.