{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Buenos Aires | Oplev Buenos Aires | KILROY
Rejser til Buenos Aires | Oplev Buenos Aires | KILROY

Rejser til Buenos Aires - Sydamerikas sensuelle storby

Buenos Aires er et perfekt sted at begynde sin rejse rundt i Argentina eller Sydamerika. Her får man nemlig det bedste af sydamerikansk lidenskab, livsglæde og kaos kombineret med nedarvet og bibeholdt europæisk effektivitet og glans. Buenos Aires er fyldt med charmerende kvarterer, de såkaldte 'barrios', og gader med hver deres præg. Derfor kan det ofte føles som at bevæge sig fra landsby til landsby, og man kan nemt glemme, at man befinder sig i en af Sydamerikas største byer. Man kan opleve det meste af byen til fods - eller man kan tage en taxa, som er næsten latterligt billigt her!

Skriv til os og hør mere!

Smuk, elegant og stilfuld

Disse tre ord beskriver i høj grad Buenos Aires. Den har simpelthen klasse; Her hviler en helt speciel latinsk charme, melankoli og sensualitet. Det er ikke svært at blive forelsket her - om ikke i et menneske, så i byen! Et eksempel på byens fantastiske skønhed finder man på den unikke kirkegård La Recoleta i bydelen af samme navn, der overgår alle forventninger om en kirkegård! Den hvide farve dominerer her, og mange gravpladser består af højtragende monumenter og gravsten, der forsøger at overgå hinanden i skønhed. En af Argentinas største berømtheder Eva Peron (Evita) har sin grav her, og den tiltrækker mange besøgende hver dag.

La Boca i Buenos Aires

Et af mest byens karakteristiske og unikke steder er bydelen La Boca, der er berømt for sine mange hyggelige huse i alle regnbuens farver. Her er meget smukt og hyggeligt med mange kunstnere, der udstiller sin kunst på gaden, men også ret turistet, så du får desværre ikke stedet for dig selv. Det skal også siges, at bydelen er ret fattig mange steder, så man bør ikke begive sig alene rundt i randområderne.

Fodbold i Argentina

Fodbold er generelt ekstremt populært i Argentina, men La Boca er især også kendt for fodbold - ikke mindst fordi verdenskendte Diego Maradona voksede op her. En af Argentinas og hele Sydamerikas mest populære og traditionsrige fodboldklubber, Boca Juniors, har hjemme i La Boca, og det er et absolut must, hvis man er bare en lille smule til fodbold, at overvære en af holdets hjemmekampe. Det er totalt medrivende og ekstatisk at opleve publikum råbe "Bocaaaaa, Bocaaaaa", så det kan mærkes i hele stadionet. Det er en god idé at booke en sådan fodbold-oplevelse gennem eksempelvis det hostel, man bor på, så man på denne måde kommer sikkert til og fra stadion.

Det sensuelle San Telmo og smarte Palermo

Buenos Aires er måske mest af alt kendt for tango, denne lidenskabelige dans som for mange er synonym med byen. Et af de bedste steder at opleve dansen udført af hardcore tango-typer eller måske endnu bedre selv at lære et par af de sensuelle trin, er bydelen San Telmo. Denne bydel er samtidig en af de mest stilfulde og prestigefyldte i byen, og her er mange smukke, historiske bygninger.

Endnu mere prestigefyldt og cool er bydelen Palermo, der er rig på trendy butikker, en afslappet atmosfære, lækre restauranter og hyggelige hoteller.

Husk også …

… at sætte tænderne i verdens bedste oksebøffer, der fås så store som møllehjul her og smager guddommeligt, takket være de mange og gode kvæg, der opfostres på Argentinas pampas og endeløse sletter. Smag den lige så gode rødvin, der dyrkes mange steder i landet. Besøg Buenos Aires' badeby, Mar del Plata, hvor de unge, rige og smukke nyder solen og havet.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.