Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Iguazu | Iguazu vandfaldene og floden | KILROY

Rejser til Iguazu - det vildeste van(d)vid

Iguazu-vandfaldene består af intet mindre end 275 enkelte vandfald på et område, der er mere end tre kilometer i bredden og strækker sig ind i både Argentina, Brasilien og Paraguay. Her falder så meget vand ned i dybet hele tiden, at man kan høre den dybe og rungende lyd flere kilometer væk. Her er naturens rå kraft lige for næsen af dig, så vild og voldsom at du ikke tror dine egne øjne - ikke mindst når du kigger lodret ned i et af stedets hovedattraktioner, Garganta del Diablo (Djævlens Gab).

Skriv til os og hør mere!

Puerto Iguazu og Foz do Iguacu

På den argentinske side af vandfaldene ligger den lille by Puerto Iguazu, der er udgangspunkt for besøg ved selve vandfaldene. En hyggelig by med en afslappet atmosfære, der tilbyder en række forskellige former for billige overnatningsmuligheder, både hostels og små, familiedrevne hoteller.

På den anden side af grænsen og vandfaldene, i Brasilien, ligger den noget større by Foz do Iguacu med 300.000 indbyggere. Her er der også flere rejsende og mere liv, men kan man godt lide den lidt dovne jungle-charme, der er over nogle af de små byer i dette område, bør man vælge at bo i argentinske Puerto Iguazu.

Generelt er området omkring Iguazu yderst frodigt og tropisk. Vandfaldene ligger midt i en nationalpark med regnskov og masser af dyreliv. Med lidt held spotter man nogle af de kæmpestore sommerfugle eller måske en myresluger. Man kan bruge dage på at iagttage og beundre Iguazu. Uden tvivl et af verdens største vidundere.

Flere sider af samme vandfald

Iguazu er ikke noget helt almindeligt vandfald. Faktisk kan og bør man bruge et par dage her for at få det hele med: en dag på den argentinske side og en på den brasilianske. I Argentina får man det store overblik og får det ene fantastiske udsyn efter det andet - det er det rene paradis for fotografer. Ydermere er der flere gode chancer for at komme tæt på vandet, faktisk så tæt at du bliver drivvåd. Enten når du bevæger dig langs med bunden af nogle af de enkelte vandfald eller tager med på en af de sejlture, der tilbydes - her sejler man hele vejen ind under de kraftfulde vandstrømme, der konstant buldrer ned. Snyd heller ikke dig selv for at stå på platformen på toppen af Garganta del Diablo og kigge ned i malstrømmen af vand og dis, der ligger som en dyne over stedet.

Man bør også se vandfaldene fra den brasilianske side - her finder man de bedste steder at se og fotografere faldene lige på, 'face to face'. Ja, der er ingen grund til at vælge - man bør helt klart se Iguazu (som staves Iguacu i Brasilien) fra begge sider. Den mindst gode tid på året at besøge disse imponerende vandfald er i den argentinske vinter mellem juni og september, hvor der er mindst vand i floderne i området og derfor mindre volumen i vandfaldene.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.