{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Ushuaia | KILROY
Rejser til Ushuaia | KILROY

Rejser til Ushuaia - verdens ende

Byen Ushuaia i det sydligste Argentina er bogstaveligt talt ved verdens ende. Du kommer faktisk ikke tættere på Antarktis. Ushuaia er verdens sydligste by, og den har både en helt fantastisk beliggenhed og en helt unik 'End Of The World'-atmosfære. Det er især omgivelserne, der gør Ushuaia attraktiv med sine landskaber, der består af storslåede nationalparker med skove, gletsjere, bjergkamme og voldsomt hav. Der er en særlig storhed og afsondrethed over dette sted, og en fornemmelse af at være langt, langt væk fra den civiliserede verden man kender.

Skriv til os og hør mere!

Høje tinder og kolde vinde i Ushuaia

Klæd dig godt på når du rejser til Ushuaia. Det meste af året er her koldt, ofte takket være de kolde vinde, havet bringer over land her. Området er mest gæstfrit og indbydende i de danske vintermåneder, som er sommer hernede på den anden side af jordkloden. I december, januar og februar er dagene lange og lyse, og det er faktisk kun mørkt nogle få timer i døgnet. I disse måneder er der noget helt særligt ved Ushuaia. Rejser du alligevel i de mørke vintermåneder (vores sommer), er der om ikke andet gode skimuligheder, og mulighed for at komme på hundeslædetur gennem de smukke landskaber.

Rundt om Ushuaia er der udsyn til overvældende bjergtinder i Andesbjergene, og her er der gode muligheder for vandreture og bjergbestigning. Prøv også at trekke på gletsjeren Glaciar Martial, hvorfra der er gode udsigter over byen og den såkaldte Beagle Channel, som havet her ved Ushuaia kaldes. Du kan også tage på udflugt til de nærliggende øer, hvor store kolonier af pingviner, søløver og forskellige fuglearter kan opleves.

Ildlandet: Tierra del Fuego

Denne sydligste del af Argentina og Sydamerika kaldes Tierra del Fuego, hvilket betyder Ildlandet, og tæt ved Ushuaia finder man områdets største nationalpark, der selvfølgelig hedder Parque Nacional Tierra del Fuego. Selv om parken er stor, dækker de tilgængelige områder kun en lille del af den, så stedet er bedst egnet til dagsudflugter. Til gengæld kan disse korte udflugter og vandreture være ganske oplevelsesrige og opløftende, med gode udsigter over bugter og skove i området. Ikke mindst for fugleinteresserede er der noget at komme efter, for her er mange spændende fuglearter - med lidt held spotter man en kondor eller en albatros, som er to af de største.

Rejser til Ushuaia & Antarktis

Der er noget helt specielt over havnen i Ushuaia. Den er ofte fyldt med kolossalt store skibe og gamle isbrydere der bruges som ekspeditionsskibe for forskere og videnskabsfolk. Om sommeren, fra november til marts, smelter isen i havene og disse skibe får mulighed for at sejle til Antarktis - det er din chance! Du kan nemlig, hvis man har penge nok, komme med ombord og som en af de få i verden komme ned og sætte fødderne på verdens sydligste kontinent. Det er en enestående chance, så selv om det er dyrt - meget dyrt - er det en overvejelse værd, hvis du har lidt ekstra mønter i rygsækken…

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.