Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Oplev Påskeøen i Chile | Rejser til Påskeøen | KILROY

Rejser til Påskeøen - Chiles mystiske mirakel

2200 kilometer fra den nærmeste beboede ø og næsten dobbelt så langt væk fra hovedlandet Chile ligger Påskeøen, der lokalt hedder Rapa Nui. Denne ø er samtidig et af de mest isolerede steder på Jorden. Dette mystiske og mytiske sted, der gennem årene har været genstand for så mange gætterier og spekulationer. Dens altoverskyggende attraktion er de imponerende og kolossale statuer i sten, hvis historie og oprindelse stadig er et mysterium den dag i dag.

Skriv til os og hør mere!

Påskeøens kendte ansigter

Ja, den helt store seværdighed på Påskeøen, og grunden til at ikke så få turister rejser så langt, er de berømte stenansigter, statuerne kaldet moais. Men øen og dens natur i sig selv er nu også opmærksomheden værd. Det er en vulkansk ø, hvis landskab især domineres af tre udslukkede vulkaner: Terevaka (den største), Poike og Rano Kau. Disse vulkankratere og de omgivende lavaformationer giver sammen med det funklende dybblå hav og de nærliggende smukke strande Påskeøen et ganske særligt og imponerende udtryk.

Der findes hele 887 af de berømte moais rundt om på Påskeøen. Der er forskellige gæt på, hvornår statuerne blev bygget, og de fleste gæt ligger mellem år 400 og 1700.  Også formålet med statuerne har der været delte meninger om, men de fleste peger på, at de har været en hyldest til Rapa Nui-folkets forfædre og guder. Det er noget helt enestående at se disse mystiske statuer næsten så langt øjet rækker, mens man går der og undrer sig over det utrolige arbejde, der gik forud for opførelsen af dem.

Man bør besøge Rano Raraku, en slags 'plejehjem' for moai-statuerne; det er her, der ufærdige statuer står. Og så bør man heller ikke gå glip af de interessante polynesiske ceremonier i landsbyen Orongo.

Påskeøens mange ukendte fordele

Hvis man tror, stenstatuerne er den eneste grund til at rejse til Påskeøen, kan man godt tro om igen. Denne enestående ø langt ude i Stillehavet byder nemlig på en lang række andre fordele, som de færreste sikkert kendte til i forvejen. Og det er ikke mindst det indbydende Stillehav, der indbyder til aktiviteter af forskellig slags.

Der er f.eks. mange erfarne dykkere der mener, at Påskeøen er et af verdens allerbedste dykkersteder, først og fremmest fordi vandet er så utroligt klart. Samtidig er her også massevis af perfekte bølger, så alverdens surfere står også i kø for at rose området for dets perfekte surferforhold. Moto Nui er stedets bedste og mest populære dykker- og snorkelsted.

Endelig er der masser af muligheder for at udforske Påskeøens mange smukke egne på hesteryg eller på en simpel gang trekking, som øens terræn også indbyder så glimrende til. Og for de mere mageligt anlagte er her også en række indbydende strande i bedste Stillehavsstil - Anakena Beach er den allerbedste!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.