Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Punta Arenas & Torres del Paine

Rejser til Punta Arenas | KILROY
Rejser til Punta Arenas | KILROY

Rejser til Punta Arenas - så stort, så smukt

I det sydligste Chile finder du nogle af verdens mest storslåede naturvidundere: forrevne, dramatiske bjerge, klipper og vulkaner, smukke bjergsøer, fortryllende fjordlandskaber og utrolige gletsjere. Højdepunktet her er nationalparken Torres del Paine, der ligger lidt nord for Punta Arenas. Denne helt utrolig nationalpark byder på eventyrlige muligheder for trekking og klatring – og er noget af det smukkeste natur, du vil støde på i verden.

Skriv til os og hør mere!

Torres del Paine - en enestående nationalpark

Torres del Paine er uden tvivl den bedste, vildeste og mest fascinerende nationalpark i Chile, og endda en af de bedste i hele verden. En rejse til Chile skal helt klart sende dig forbi dette imponerende sted, der er paradis for outdoor-fans, trekkere og klatrere. Parkens hovedattraktion, som har givet den sit navn, er de tre 'tårne' - tre massive, lodrette klippespir, der rejser sig brutalt fra midten af det bjergmassiv, der fylder store dele af parken. Vandreturen herop er selvfølgelig et must, men langt fra den eneste fornøjelse her. Alene det at slå lejr for natten i en dal, omgivet af brusende floder, lodrette bjergvægge og stedsegrøn skov er det hele værd, men gå heller ikke glip af 'søstrene' til de føromtalte tre 'tårne', nemlig Cuernos del Paine, der er tre brutale, skarpt formede klipper. Og så er der dyrelivet, som især byder på guanacos, en lama-art, og masser af fugle.

Punta Arenas - og Antarktis

Inden du udforsker andre dele af Sydchiles storslåede natur kan det være rart at slappe lidt af i Punta Arenas. Byen er ganske rar og hyggelig, og byder på en række gode hostels og hoteller, og også pubberne i byen er gode. Her hersker en uforlignelig eventyrer- og sejlerstemning. Punta Arenas har nemlig for det første en af landets vigtigste havne, og for det andet er byen en af civilisationens sidste bastioner inden Antarktis. Mange Antarktis-ekspeditioner tager sin begyndelse her, og du kan komme med, hvis du planlægger i god tid!

Byens maritime historie kan bl.a. opleves på det fremragende Museo Naval y Maritimo. Husk endelig også at smage den lækre chilenske seafood, f.eks. centolla (kongekrabber) - hernede i landets sydlige del smager det af endnu mere, takket være de kolde og næringsrige vande.

De chilenske fjorde

Nord for Punta Arenas ligger et imponerende system af fjorde, et af verdens største og flotteste af sin slags. Tag evt. på en af de lange ture med skib fra Puerto Montt langt mod nord til Puerto Natales - eller omvendt. På vejen ser du fantastiske scenerier med vulkaner og de snedækkede Andesbjerge.

Hvornår bør du rejse til Chile?

HUSK! Chile ligger på den anden side af Jorden, så årstiderne er omvendt i forhold til vores. December til marts er højsæson - i december og januar er der dage, hvor det næsten ikke bliver mørkt takket være den meget sydlige placering. Omvendt er juni, juli og august både mørke og meget kolde. Vær samtidig opmærksom på, at vejret selv om sommeren kan ændre sig på få minutter - vær velforberedt, og pak altid tasken med lidt af hvert hvad angår tøj.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.