{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

San Pedro de Atacama

Rejser til San Pedro de Atacama i Chile | KILROY
Rejser til San Pedro de Atacama i Chile | KILROY

Rejser til San Pedro de Atacama - jordens tørreste plet

San Pedro de Atacama er en lille landsby midt i det nordlige Chiles tørre Atacamaørken. Og denne ørken er ikke bare tør – den er knastør! Faktisk kaldes den det tørreste sted på jorden. Området er dybt fascinerende, mulighederne for eventyr er mange og områdets landskaber byder på saltsletter, vulkaner, dampende gejsere, imponerende, sære klippeformationer og sidst men ikke mindst lyserøde flamingoer. Rejser du rundt i Chile, må du absolut besøge denne særlige by, der rummer en hel speciel stemning.

Skriv til os og hør mere!

San Pedro

San Pedro er et hyggeligt lille sted, og anses for at være den arkæologiske hovedstad i Chile. Er du til mumier og shamansk kultur og historie, kan vi anbefale et besøg på Museo Gustavo le Paige. Her finder du i omegnen af 380.000 præcolumbianske indianske kulturgenstande fra den såkaldte Atacameño-kultur. Dette museum er det perfekte sted hvis du gerne vil vide lidt mere om områdets kultur og historie. Aldea De Tulor er navnet på en 3000 år gammel samling af ruiner ikke så langt fra San Pedro, der udgør et perfekt mål for en dagsudflugt på cykel fra San Pedro. Området med dets mange sandklitter og sandsten er i det hele taget perfekt for udflugter på mountainbike, som kan lejes mange steder i San Pedro. Man bør også se den smukke salthvide kolonikirke Iglesia San Pedro midt i byen - lavet af kaktustræ og andre kunstmaterialer og vældig anderledes og speciel.

Atacamaørkenen - hvor man spotter stjerner

Atacama er et vildt syn! Kendt som det tørreste sted i verden og for mange rejsende et af de mest uforglemmelige steder – ikke mindst fordi dette sted er et af de allerbedste i hele verden at se på stjerner, takket være den næsten altid klare og smukke himmel. Området huser et par større observatorier, bl.a. i Chajnantolies cirka 40 km fra San Pedro. Stedets saltslette, Salar de Atacama, er et fantastisk syn, og på rejsen i denne del af Chile må du ikke snyde dig selv for Laguna Chaxa, et saltsø-reservat hvor du bl.a. kan se ynglende flamingoer og andre eksotiske fugle. Det kan anbefales at tage herud ved solopgang - stedet er utroligt smukt i det tidlige morgenlys mens fuglene synger dagen i møde og spiser til den store guldmedalje.

El Tatio gejserne

80 km fra San Pedro ligger gejserområdet El Tatio, et imponerende sted sprængfyldt med termisk aktivitet og naturlige boblebade. Især ved solnedgang tager disse særprægede dampende 'fumaroles', som de hedder lokalt, sig flotte og fantastiske ud. Glem ikke badetøjet, da du ellers vil ærgre dig over, at du ikke fik mulighed for at bade i disse varme bade. Også på vej til El Tatio er der bademuligheder, nemlig ved Termas de Puritama.

Valle de la Luna - Månens dal

Et af de bedste udflugtsmål fra San Pedro er den besynderlige Valle de la Luna, der ligger blot 13 km fra byen. Her viser naturen sig fra sin mest underfundige og betagende måde. Denne dal består af en række særprægede klippeformationer og spektakulære ørkenlandskaber, og som navnet antyder byder stedet især om aftenen i månens lys på storslåede udsigter.

Anderledes aktiviteter ved San Pedro de Atacama

De storslåede ørkenlandskaber her ved San Pedro de Atacama giver gode muligheder for lidt anderledes former for adspredelse - fx en tur på hest gennem de wild west-lignende landskaber, eller hvad med en tur på sandboard ned ad de stejle klitter?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.