{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Peru | Oplevelser i Peru | KILROY
Rejser til Peru | Oplevelser i Peru | KILROY

Rejser til Peru - Machu Picchu, Amazonas og ørken

De forskellige oplevelser og seværdigheder i Peru, vil hive dig direkte ind i Indiana Jones stemning, og det kan være svært at finde tilbage til virkeligheden igen! Peru vil give dig et kig ind i de mange indianske kulturer og civilisation, som har efterladt det mest fantastiske ruiner - først og fremmest Machu Picchu, men du kan lege videre i bl.a Reserva Nacional de Paracas og i Kuelap.  Samtidig er her så meget andet: jungle, dyreliv, høje bjerge, ørkener, kæmpe storbyer og små charmende landsbyer. Og så er Peru perfekt til backpacking!

Skriv til os og hør mere!

Trekking til Machu Picchu

Hovedattraktionen i Peru er og bliver Machu Picchu, det største levn fra den berømte og fascinerende inkakultur. Synet af Machu Picchu og trekkingen på den berømte inka-sti er så guddommeligt smukt, at man får lyst til at tude! Der er noget magisk og mystisk ved dette smukke sted højt i Andesbjerge, hvor man føler at man står på tærsklen til himlen. Du bruger også nemt tiden i den gamle inkahovedstad Cuzco og de mange andre ruiner, der findes her i denne del af Peru - det er et meget fascinerende område.

Titicaca og Amazonas

Men Peru er heldigvis også så meget andet. Fra Cuzco kan man nemt rejse videre til byen Puno ved Titicaca-søen, verdens højest beliggende sø og et helt specielt sted. Ude i søen lever indianerne på flydende øer af siv, og andre steder på denne store sø kan man besøge og overnatte hos indianske familier på 'rigtige' øer, hvor de lever uden de fleste af den moderne verdens hjælpemidler.

Du kan også tage til Puerto Maldonado, porten til den peruvianske del af Amazonjunglen. Denne afsides jungleby er et rigtig godt sted at starte en ekspedition ind i den vilde og mystiske Amazonjungle, hvor du kan opleve farverige papegøjer, aber, flodsvin, floddelfiner, fugleedderkopper og slanger - så efterlad dine fobier derhjemme!

Lima og ørkenens åbenbaringer

Hovedstaden i Peru, Lima, er en fascinerende og samtidig forvirrende, kaotisk storby - den bør helt klart opleves.

Besøg Huaraz i Andesbjergene nord for Lima - et sted der er noget nær verdensberømt blandt verdens trekking-folk og klatrere.Byen ligger i den guddommeligt smukke del af Andesbjergene, man kalder Cordillera Blanca.

Fra Lima af er der også rig mulighed for at rejse langs kysten, på en fascinerende tur der kan bring dig forbi den lille by Huacachina, en oase i ørkensandet med eksotiske, palmeomkransede laguner og kæmpestore sanddyner og klitter der er helt perfekte til en tur i en terrængående 'buggy' eller måske endnu bedre på et sandboard - ja, her kan du surfe på sandet!

Nazca - hvad er betydningen?

Fortsæt rejsen i Peru længere sydpå, hvor Nazca er et uundgåeligt stop. Dette sted er tiltrækker tusindvis af turister hvert år, takket være de berømte Nazca-linjer. Disse linjer er menneskeskabte tegninger i sandet, mere end 2000 år gamle og helt op til flere kilometer i omkreds. Det har altid været en gåde, hvordan de bar sig ad med at lave dem.

Rejsen til Arequipa og Colca Canyon

Fortsæt rejsen i Peru langs kysten i sydlig retning, hvor du vil komme gennem mere af Perus særlige kystørken og sidenhen til Arequipa, hvor trækplastret først og fremmest er den nærliggende svimlende smukke og storslåede kløft Canon del Colca – en kløft der er dobbelt så dyb som Grand Canyon!

Her i området finder du masser af hyggelige landsbyer på bjergsiderne, interessant kulturhistorie i stor stil og fantastiske udsigter, bl.a. den charmerende bjergby Chivay, der især er kendt for sine varme kilder og billedskønne omgivelser.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.