{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Lima i Peru | KILROY
Rejser til Lima i Peru | KILROY

Rejser til Lima - ekstremernes by

En rejse til Perus hovestad, Lima, byder på et særligt indblik i det bedste af Sydamerikas og Perus mangfoldighed, kaos og passion. Lima emmer af kultur og historie, og tilbyder et fantastisk indblik i den peruvianske livsstil. Lima er lidt af det hele på samme tid – og lige så vanvittig og pulserende denne sydamerikanske hovedstad er, lige så rar og indbydende er den, når du ligger og slapper af på de flotte strandpromenader.

Skriv til os og hør mere!

Lima: En by der er helt sin egen

Selv om Lima en stor del af året ligger indhyllet i et tæppe af smog, er byen i allerhøjeste grad værd at tjekke ud. Temperaturerne er stabile det meste af året - her er næsten altid varmt - og byen har på nogle punkter et præg af Middelhavsstemning. Nyt møder gammelt, og faldefærdige slumkvarterer blander sig med veludviklede og skinnende forretnings- og finanskvarterer. På en forunderlig måde bliver man hurtigt forført af byens særlige stil og stemning, og så tilbyder den oven i købet gode muligheder for at slappe af på de mere eller mindre mondæne caféer og spisesteder ved byens strande og i det lidt eksklusive Miraflores-kvarter. Lima et godt sted at blive lidt klogere på Perus kultur og historie, især de mange indianske kulturer, der har præget landet gennem århundreder.

Mærk historien og kulturen

Lima rummer nemlig flere yderst interessante museer og kirker, der giver en god introduktion til landet. Hvad kirker angår må du absolut ikke gå glip af den storslåede katedral fra det 16. århundrede, og ellers kan du udforske de mange imponerende ruiner, udgravninger og indianske områder med spændende kulturarv, der findes rundt omkring i Peru. Prøv fx museerne Museo de Arqueologia y Etnologia, Museo de la Nación og Museo de Oro del Peru (Guld-muséet). Også en lille tur op til Huaca Huallamarca, hvorfra man også har en storslået udsigt over byen, kan varmt anbefales.

Det pulserende Lima

Limas natteliv er et kapitel for sig. Det er de færreste steder i Sydamerika, der kan hamle op med byens energi og pulserende rytme. Kast dig ud i nattelivet i bydelen Barranco, hvor Limas bedste barer og klubber ligger. Husk at prøve Perus nationaldrik, Pisco Sour, en heftig cocktail der hurtigt vil gøre det hele lidt sjovere.

Om sommeren er Limas strande fyldt med livlige og underholdende strandfester. Start aftenen med en god seafood-middag og efterfølgende kan du danse natten væk på et af de funklende udendørs diskoteker i den fashionable og smarte bydel Miraflores - det er her de rige, unge og smukke bor!

Lima for adrenalinjunkier

Lima har sandelig også noget at byde på for dig, der hungrer efter action og adventure. Fra klipperne ved Miraflores er der eksempelvis mulighed for at prøve kræfter med paragliding. Når du lander på stranden, kan du passende lægge vejen forbi en af de mange butikker, der udlejer surfboards og hoppe ud i de indbydende bølger, der slår ind mod Limas kyst. Og så kan det varmt anbefales at tage en dagsudflugt fra Lima til Luna Huana, som er et ideelt sted for white water rafting.

Peru venter på dig

Når du har fået nok af Limas puls og kaos (og al den charme, der følger med), er du klar til at søge mod nye horisonter. Peru er et fantastisk land, der venter på at du skal opdage og udforske det. Oplev Cuzco, inka-stien og Machu Picchu, Titicaca-søen, junglen i Parque Nacional Manu, trekkingmekkaet Huaraz i de imponerende Andesbjerge, Nazca-linjerne i ørkensandet og Colca Cañon i nærheden af den smukke by Arequipa. Ja, Lima er blot begyndelsen på dit Peru-eventyr.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.