{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Cuzco (Machu Picchu)

Rejser til Cuzco | Trekking til Machu Picchu | KILROY
Rejser til Cuzco | Trekking til Machu Picchu | KILROY

Cuzco & Machu Picchu - Magisk kultur og skønhed

Dér, i 3.300 meters højde, midt i de voldsomme og fantastiske Andesbjerge ligger Cuzco. Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt den gamle inkahovedstad Cuzco og trekket op til de nærliggende, fantastiske inkaruiner Machu Picchu. Denne gamle inkaby er et af verdens største menneskeskabte vidundere, der er velsignet af en helt enestående beliggenhed. I sandhed et syn for guder! Men glem ikke Cuzco, som i sig selv en seværdighed og flere dages udforskning værd.

Skriv til os og hør mere!

Cuzco - Berigende og bjergtagende

Her finder man et charmerende mix af det moderne Peru, den spansk-katolske kolonitids-indflydelse og ikke mindst en særlig stemning af verden af i går, af dengang inkastyret var på sit højeste og havde hovedsæde her i Cuzco. Byen en række spændende levn fra inkatiden, og det er en rigtig god idé at se lidt nærmere på dem, inden turen går til områdets top-seværdighed, Machu Picchu. Bruger du et par dage her, får du samtidig mulighed for at vænne dig til den tynde luft her oppe i højderne, inden du skal trekke på inkastien hele vejen til Machu Picchu. Til at starte med bliver man nemlig forpustet af det rene ingenting, men kroppen vænner sig langsomt til det.

Cuzco - Backpackere og gammel inkakultur

Cuzco er en magnet på backpackere og turister fra hele verden, så vær beredt på ikke at have dette sted for dig selv! Til gengæld er det så ikke svært at møde nye venner, som man kan drikke en af de gode, lokale øl med på en af byens hyggelige caféer eller barer, mens man indhenter gode råd om oplevelserne på inkastien. Cuzco er livlig og vibrerende og et mødested for rejsende.

Heldigvis er byen mere eller mindre intakt. Ingen luksushoteller eller lignende her, men huse og bygninger som de så ud også for mange år siden. Hoteller, restauranter og barer til huse i charmerende gamle huse, der bærer præg af inkatiden. Husk at tjekke den imponerende gade ud med den berømte tolvkantede sten - skåret perfekt ind mellem de andre sten. Med tanke på, at denne mur og de mange andre imponerende bygningsværker i området blev skabt uden alle vor tids hjælpemidler, er dybt fascinerende at se, hvor perfekt det hele er bygget. Også lige uden for byen finder man spændende levn fra inkakulturen, i form af ruinerne ved Sacsayhuaman, Tambo Machay og Qenko. Besøg også de overdådige ruiner i Ollantaytambo, 60 km fra Cuzco.

Lamaer, shopping og markeder i Cuzco

Ud over de uundgåelige lamaer der fylder byens gader, er Cuzco rig på både gode og mindre gode butikker med store udvalg af souvenirs og lokalt håndværk. Prøv de lokale markeder, hvor du møder masser af lokale, farverigt klædte indianere og hvor man kan gøre mange gode handler på bl.a. håndlavede produkter i alpaca-uld, keramik og malerier.

Inkastien og rejsen til Machu Picchu

Der er to måder at komme til Machu Picchu på: enten tager man toget hele vejen ud til ruinerne, eller også vandrer man 2-4 dage på den berømte inkasti, der slutter ved Machu Picchu. Vandrer man turen alene (kan kun lade sig gøre af alternativ rute, ikke den originale inkasti), skal man sørge for at købe ind og pakke sin rygsæk til 3-4 dages forplejning, alternativt kan man gå i en gruppe med guide, hvor man som regel har lokale bærere til at bære al tung bagage og lave mad. Vandreturen er både udfordrende og utroligt smuk, her er masser af fortryllende udsigter over Andesbjergene og de dybe, frodige dale, og samtidig kommer man forbi en række spændende inkaruiner.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.