Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

5 grunde til at din næste rejse skal gå til Perhentian Islands og Tioman

5 grunde til at din næste rejse skal gå til Perhentian Islands og Tioman
Nanna Ibsen Rahr

Turen går til...

Du kender det godt, ik? Det er ved at være at stykke tid siden, du sidst har rejst. Det kribler i fingrene, og du kan ikke vente med at smække backpacken på ryggen, og sætte kursen mod lufthaven og nye eventyr. Men hvor skal turen gå hen? Lad os hjælpe dig lidt på vej!

På den malaysiske østkyst finder du flere fantastiske øer, som er et besøg værd, men især to stikker ud! Udforsk den tropiske jungle på øen Tioman, der ligger i samme område som flere af Robinson Ekspeditionens tidligere optagelser. Du kan også kaste dig tilbage i sandet og nyde det meget simple liv på Perhentian Islands! 

Her får du i hvert fald 5 gode grunde til, hvorfor du bør (kraftigt!) overveje, at lægge vejen forbi den malaysiske østkyst. 

1. Udlev Robinson-drømmen på Tioman

Tioman er en lille idyllisk paradis-ø, ud for Malaysias østkyst. I mange år har området omkring øen været brugt som location til reality-programmet, Robinson Ekspeditionen. Det eneste du har behov for her, er mangel på mad og en strand, hvor du kan grave, løbe, hoppe og rulle rundt. Og så selvfølgelig en midaldrende mand, der råber og skriger i sine vandrestøvler. Så er du faktisk mere eller mindre med i din egen Robinson Ekspedition, og sandsynligheden for at du bliver stemt ud, er meget, meget lille. 

Tioman i Malaysia - KILROY

2. Sig pænt goddag til de lækreste (ikke-overfyldte) strande!

Du kan se det allerede, når båden nærmer sig stranden på den ene af de to Perhentian Islands. Du er på vej til en ø, hvor der er meget få turister, og hvor der venter dig afslapning, som du fortjener det. Perhentian har blot få overnatningsmuligheder, og derfor kan du være sikker på, at du kan finde et lækkert isoleret spot på stranden. Du kan også tage ud og dykke, snorkle eller kaste dig ud i en omgang beach volley med de andre backpackere. 

Strand på Perhentian Islands i Malaysia - KILROY

3. Ild-show, beach party og strand-kino

Perhentian Islands består af de to hovedøer, Kecil og Besar. Begge ligger udfor den nordøstlige kyst i Malaysia. Besar er den største af de to øer, og består egentlig blot af en strand med hostels & bungalows, dykkershops og små restauranter. Bag stranden er en tæt jungle, der med en lille sti igennem skaber en forbindelse til stranden på bagsiden af øen. Om aftenen samles backpackerne på en af de to strandbarer, hvor vi kan anbefale den lokale, billige, 'Orangutang', hvis du vil forkæle ganen lidt. 

På den lidt mindre Kecil er der typisk lejrbål om aftenen med dertilhørende ildshows - det plejer at være en god opvarmning til aftenens beach party. Ind i mellem arrangerer Ombak Resort film ud under åben himmel. Læn dig tilbage i sandet og nyd forestillingen, mens bølgerne stille kvulper ind mod strandkanten.

Perhentian Islands i Malaysia - KILROY

4. Dejligt klima under vores sommer!

Modsat mange andre steder i Sydøstasien, er perioden i og omkring sommerferien er det perfekte tidspunkt at rejse til både Perhentian Islands og Tioman. Det regner ikke ret meget, og temperaturerne ligger omkring de 30 grader. Sommerferietip?  

Perhenthian Islands i Malaysia - KILROY

5. Et paradis for snorkling og dykning

Uanst om du tager til Tioman eller Perhentian Islands får du det mest fantastiske turkise vand og de flotteste koralrev fyldt med farverrige fisk, skildpadder og revhajer. Hvis du vælger at hopppe ud i en omgang dykning, kan du komme ud og se den enorme hvalhaj.

Dykning i Malaysia - KILROY

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.