{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 grunde til at din næste rejse skal gå til Perhentian Islands og Tioman

5 grunde til at din næste rejse skal gå til Perhentian Islands og Tioman
Nanna Ibsen Rahr

Turen går til...

Du kender det godt, ik? Det er ved at være at stykke tid siden, du sidst har rejst. Det kribler i fingrene, og du kan ikke vente med at smække backpacken på ryggen, og sætte kursen mod lufthaven og nye eventyr. Men hvor skal turen gå hen? Lad os hjælpe dig lidt på vej!

På den malaysiske østkyst finder du flere fantastiske øer, som er et besøg værd, men især to stikker ud! Udforsk den tropiske jungle på øen Tioman, der ligger i samme område som flere af Robinson Ekspeditionens tidligere optagelser. Du kan også kaste dig tilbage i sandet og nyde det meget simple liv på Perhentian Islands! 

Her får du i hvert fald 5 gode grunde til, hvorfor du bør (kraftigt!) overveje, at lægge vejen forbi den malaysiske østkyst. 

1. Udlev Robinson-drømmen på Tioman

Tioman er en lille idyllisk paradis-ø, ud for Malaysias østkyst. I mange år har området omkring øen været brugt som location til reality-programmet, Robinson Ekspeditionen. Det eneste du har behov for her, er mangel på mad og en strand, hvor du kan grave, løbe, hoppe og rulle rundt. Og så selvfølgelig en midaldrende mand, der råber og skriger i sine vandrestøvler. Så er du faktisk mere eller mindre med i din egen Robinson Ekspedition, og sandsynligheden for at du bliver stemt ud, er meget, meget lille. 

Tioman i Malaysia - KILROY

2. Sig pænt goddag til de lækreste (ikke-overfyldte) strande!

Du kan se det allerede, når båden nærmer sig stranden på den ene af de to Perhentian Islands. Du er på vej til en ø, hvor der er meget få turister, og hvor der venter dig afslapning, som du fortjener det. Perhentian har blot få overnatningsmuligheder, og derfor kan du være sikker på, at du kan finde et lækkert isoleret spot på stranden. Du kan også tage ud og dykke, snorkle eller kaste dig ud i en omgang beach volley med de andre backpackere. 

Strand på Perhentian Islands i Malaysia - KILROY

3. Ild-show, beach party og strand-kino

Perhentian Islands består af de to hovedøer, Kecil og Besar. Begge ligger udfor den nordøstlige kyst i Malaysia. Besar er den største af de to øer, og består egentlig blot af en strand med hostels & bungalows, dykkershops og små restauranter. Bag stranden er en tæt jungle, der med en lille sti igennem skaber en forbindelse til stranden på bagsiden af øen. Om aftenen samles backpackerne på en af de to strandbarer, hvor vi kan anbefale den lokale, billige, 'Orangutang', hvis du vil forkæle ganen lidt. 

På den lidt mindre Kecil er der typisk lejrbål om aftenen med dertilhørende ildshows - det plejer at være en god opvarmning til aftenens beach party. Ind i mellem arrangerer Ombak Resort film ud under åben himmel. Læn dig tilbage i sandet og nyd forestillingen, mens bølgerne stille kvulper ind mod strandkanten.

Perhentian Islands i Malaysia - KILROY

4. Dejligt klima under vores sommer!

Modsat mange andre steder i Sydøstasien, er perioden i og omkring sommerferien er det perfekte tidspunkt at rejse til både Perhentian Islands og Tioman. Det regner ikke ret meget, og temperaturerne ligger omkring de 30 grader. Sommerferietip?  

Perhenthian Islands i Malaysia - KILROY

5. Et paradis for snorkling og dykning

Uanst om du tager til Tioman eller Perhentian Islands får du det mest fantastiske turkise vand og de flotteste koralrev fyldt med farverrige fisk, skildpadder og revhajer. Hvis du vælger at hopppe ud i en omgang dykning, kan du komme ud og se den enorme hvalhaj.

Dykning i Malaysia - KILROY

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.