{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 unikke oplevelser der vil få dig til at forelske dig i Sydafrika

Oplev Cape Town hvis du rejser til Sydafrika
Michael Clausen Kellberg

It's a match!

Sydafrika er virkelig en fantastisk destinationer! Hvorfor? Fordi her finder du virkelig det hele. De lækreste strande, cool storbyer, fantastiske landskaber og det vildeste dyreliv, både på land og til havs! Hvis du stadig ikke er overbevist, så har vi her samlet 5 oplevelser der, når du har prøvet dem, vil få dig til at forelske dig Sydafrika. Vær sikker på det!

Bliv frivillig i Cape Town
På The Adventure Club Project kommer du til at arbejde dagligt med børn & unge fra lokalområdet, hvor din vigtigste opgave er at give dem nogle værdifulde stunder gennem sport som f.eks. skateboarding eller surfing.
Læs alt om projektet her

The Adventure Club - Frivilligprojekt i Cape Town

Vil du kombinere frivilligt arbejde med din rejse til Sydafrika, så er dette projekt sandsynligvis interessant for dig. Det er ét af de mest populære frivilligprojekter, som vi samarbejder med i Sydafrika, og resultatet af dit engagement vil først og fremmest hjælpe de lokale børn, men der er god chance for, at du også på et personligt plan vil udvikle dig gennem dit ophold på projektet.

Og bare rolig, du får stadig muligheden for at få den fulde Cape Town-oplevelse! Det meste af dagen vil blive brugt udendørs og på stranden blandt andet i forbindelse med surfing, bare sammen med de lokale børn. Lyder det godt, eller hvad?    

8 episke dage i en surfcamp
Hvis du er til surfing og til hygge med andre unge fra hele verden, så tjek muligheden for at tage på surfcamp i én af de fedeste surfdestinationer.
Læs alt om surfcampen her

8 dages surfcamp i Cape Town

Vi bliver lidt i surfuniverset. Sydafrika er kendt som én af de allerbedste surfdestinationer i verden, så hvis din passion er surfing, så er det her stedet! Denne 8-dages surfcamp i Cape Town giver dig mulighed for at lære at surfe som en pro! Udover det, kan du se frem til en fantastisk atmosfære i surfcampen med unge mennesker fra hele verden. Nå ja, og fik vi nævnt den fantastiske placering? Well, du får nok ikke et bedre udgangspunkt for at udforske Cape Town samtidig med, at du lærer at surfe.

Inkluderet er overnatning, 7 x morgenmad, udstyr til brug under dit ophold, transfer til stranden og naturligvis surfundervisning.

Tag på et fantastisk safari-eventyr
Sydafrika har en af de bedste nationalparker i Afrika hvis du er til dyreliv, så hvordan lyder det med 5 fede dage i Krüger Nationalpark?
Læs alt om safarirejsen her

Spot vilde dyre på safari i Krüger National Park

Denne nationalpark, beliggende et par timer fra Johannesburg, er et af de bedste steder i hele Afrika, hvis du drømmer om at se det vilde dyreliv, som kontinentet er så berømt for. Det inkluderer naturligvis the Big 5 som er elefanter, løver, leoparder, næsehorn og bøfler - hvis du er heldig, naturligvis. Gør dig klar til nogle fede game drives i nationalparken sammen med andre eventyrere, præcis som dig selv. Det bliver aldrig det samme at spotte dyreliv, når først du har oplevet Krüger. 

Bliv frivillig og arbejd med dyr i Sydafrika
Elsker du katte? Elsker du også store katte? Så tjek dette frivilligprojekt, der stræber efter at hjælpe og rehabilitere sårede, mishandlede og truede katte. Du får en fantastisk oplevelse sammen med frivillige fra hele verden!
Læs alt om projektet her

Bliv frivillig på Big Cat Centre i nærheden af Johannesburg

The Big Cat Centre er beliggende omkring 30 km fra Kimberley, tæt på grænsen mellem de to stater Free State og Northern Cape i Sydafrika. Her får du mulighed for at hjælpe til på et af de mest populære frivilligprojekter, hvor der arbejdes med dyr. Projektet stræber efter at behandle og opfostre alle dyr med formålet om at dyrene igen en dag kan slippes fri i naturen, såfremt det er muligt. Sammen med andre frivillige fra hele verden får du en varieret hverdag med masser af forskellige opgaver, der alt sammen forhåbentlig kan give dig en masse erfaring, personlig udvikling og selvfølgelig være til gavn for de mange dyr, der bliver behandlet på stedet.

Drømmer du om et road trip i Sydafrika?
Vil du opleve Sydafrika på helt egen hånd, så kan du leje en bil eller en campervan og tage på et road trip gennem de smukke landskaber. Du bestemmer hvor du vil rejse hen, og hvornår!
Road trip fra Johannesburg til Cape Town

Et legendarisk road trip i Sydafrika

Sydafrika har nogle helt fantastiske landskaber, og hvilken bedre måde at opleve det på end gennem et road trip, hvor du selv bestemmer tempo og retning. Flyv f.eks. ind til enten Johannesburg eller Cape Town, lej en bil eller campervan og begiv dig af sted på et eventyr gennem ét af de mest mangfoldige lande i verden. Tjek Drakensberg-bjergene ud, kør langs den smukke Garden Route og nyd de hyggelige strandbyer langs kystlinjen.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.