Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip fra Johannesburg til Cape Town

Tag på et fedt road trip i Sydafrika
Få et overblik over ruten på dit road trip i sydafrika

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Start dit road trip i Sydafrika i Johannesburg

Johannesburg

Start med et par dage i Johannesburg, inden du bevæger dig af sted på dit egentlige road trip. Tjek det hippe up-coming område Maboneng ud, og besøg nogle af de hyggelige caféer og restauraner som byen byder på, inden du sætter dig i din bil og kører af sted på et smukt road trip i Sydafrika.

Besøg Kruger National Park på dit road trip i Sydafrika

Krüger National Park

Krüger National Park er ét af de største naturreservater i hele Afrika, og hvad angår dyrelivet en af de vildeste nationalparker i hele verden. Det er én af de nationalparker, hvor du har mulighed for at se "the Big 5" i deres eget miljø. Det er en vild, og surrealistisk, oplevelse at være omringet af elefanter, giraffer, flodheste og andre fantastiske dyr. Du kan både køre selv, eller tage på en safari-tur med guide. Med en erfaren guide er chancen for at du ser flest mulige dyr nok størst.

Oplev Drakensberg Mountains på dit road trip i Sydafrika

Drakensberg Mountains

rakensberg er de højeste bjerge i Sydafrika. Stedet er på UNESCO's verdensarvsliste på grund af det mangfoldige planteliv ligesom man også finder Afrikas største samling af San Rock-malerier. Drakensberg er både grønt og rustikt, så hvis du elsker den rå natur og fantastiske hikes, er det et oplagt sted at få den stressede hverdag lidt på afstand.

Nyd de smukke strande i Durban når du kører langs Sydafrikas kyst

Durban

Durban er desværre lidt en overset storby i Sydafrika, og det er virkelig en skam. Byen har masser at byde på, og du finder glimrende shoppingmuligheder (byen har mange lokale designere), lækre restauranter og fantastiske strande, uanset om du vil bade eller surfe.

Coffee Bay er en lille perle i Sydafrika, som du absolut bør besøge

Coffee Bay

Fra storby til afsides hyggelige getaways. Med en beliggenhed i ét af Sydafrikas mest uberørte områder, The Wild Coast, finder du Coffee Bay. Inden du kommer frem til denne lille perle, skal du lige igennem de smukkeste grønne bjerge og autentiske lokalområder med små farverige huse. Her finder du så den smukke lille strand, hvor det ikke er unormalt at spotte delfiner, der leger i havet. Derudover er det et fantastisk sted, hvis du er til surfing. Hvis du endnu ikke har prøvet, eller bare gerne vil blive bedre, kan du joine vores surfcamp. Du kan også tage ud og hike langs stranden til 'Hole In the Wall', der er meget mere end blot et hul i en klippe, du får den vildeste naturoplevelse på dette hike. Vær opmærksom på, at køreturen til Coff...

Få nogle fantastiske oplevelser i Port Elizabeth

Port Elizabeth

Det er især området omkring de mange smukke strande, der lokker folk til Port Elizabeth. Dyrelivet i havet er helt sensationelt, og du kan være heldig at spotte både delfiner og hvaler året rundt - og du behøver ikke bevæge dig ret langt fra kysten.

Tag ud og surfe i Jeffreys Bay i Sydafrika

Jeffreys Bay

J-Bay, som Jeffrey's Bay også kaldes, er en charmerende lille by, der af flere magaziner er rangeret som et af de 10 bedste surfspots i verden. Især surfspottet Super Tubes bliver anerkendt for de forrygende surfforhold. Surfing er dog ikke den eneste grund til at have J-Bay på listen på dit road trip. Atmosfæren i den lille landsby er helt unik, og hvis du ikke følte du var på ferie endnu, så gør du det i hvert fald i Jeffrey's Bay. Byen grænser på begge sider op til naturreservater og floder, og har desuden masser af gode kaffebarer, fast food takeaway-steder og lækker seafood.

Oplev Kaimaans River tæt på den lille by Wilderness

Wilderness

Wilderness er et fantastisk sted, hvor du får nogle af de flotteste naturoplevelser i hele Sydafrika. Byen byder på masser af forskellig slags håndværk og en afslappet, ja nærmest hippie-agtig, stemning. Selv om det er en lille by, er der mange fede oplevelser i vente: Naturen i sig selv, adrenalinfyldte aktiviteter, smukke strande og talrige steder, hvor du kan være heldig både at se hvaler og delfiner. Besøg Kaaimans River, lej et SUP-board og tag turen langs floden til vandfaldet, og nyd den spektakulære natur. Her finder du også en vanvittig smuk strand. Der kan dog godt være stærk strøm i vandet her, så vi anbefaler ikke at du bader uden for de røde flag. Uanset hvor erfaren en svømmer du er.

Smag den gode vin i vinområdet Franschhoek eller Stellenbosch på vej mod Cape Town

Cape Town

Slut dit road trip i Cape Town, men inden du ankommer til storbyen skal du lige besøge Franschhoek & Stellenbosch på vejen. Det er to smukke to vindistrikter tæt på Cape Town, og vi anbefaler, at du besøger, hvis ikke begge, så i hvert fald det ene af de to på dit road trip i Sydafrika. Franschoek er en lille by beliggende mellem to dale der består af én hovedgade, mens Stellenbosch er en lidt større studenterby.

Slut dit road trip i Cape Town med alle de fantastiske muligheder, den skønne storby byder på!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 4 uger

Antal kilometer

Ca. 3000

Antal stop

9

Autocamper eller lejebil?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Hvis du elsker at tage på road trip, fri som fuglen, så er Sydafrika et oplagt land for dig at besøge. Vi har på egen hånd oplevet Sydafrika som et land betående af naturlig skønhed, kontraster og vilde eventyr! Glæd dig til et episk road trip og en oplevelse for livet!

Ruteforslag til road trip:

Johannesburg - Kruger National Park - Drakensberg Mountains - Durban - Coffee Bay - Port Elizabeth - Jeffreys Bay - Wilderness - Cape Town

Antal kilometer: Ca. 3.000 km 
Anbefalet varighed: Ca. 4 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i udlandet

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

Få et overblik over ruten på dit road trip i sydafrika

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Johannesburg

Start dit road trip i Sydafrika i Johannesburg

Start med et par dage i Johannesburg, inden du bevæger dig af sted på dit egentlige road trip. Tjek det hippe up-coming område Maboneng ud, og besøg nogle af de hyggelige caféer og restauraner som byen byder på, inden du sætter dig i din bil og kører af sted på et smukt road trip i Sydafrika.

Krüger National Park

Besøg Kruger National Park på dit road trip i Sydafrika

Krüger National Park er ét af de største naturreservater i hele Afrika, og hvad angår dyrelivet en af de vildeste nationalparker i hele verden. Det er én af de nationalparker, hvor du har mulighed for at se "the Big 5" i deres eget miljø. Det er en vild, og surrealistisk, oplevelse at være omringet af elefanter, giraffer, flodheste og andre fantastiske dyr. Du kan både køre selv, eller tage på en safari-tur med guide. Med en erfaren guide er chancen for at du ser flest mulige dyr nok størst.

Drakensberg Mountains

Oplev Drakensberg Mountains på dit road trip i Sydafrika

rakensberg er de højeste bjerge i Sydafrika. Stedet er på UNESCO's verdensarvsliste på grund af det mangfoldige planteliv ligesom man også finder Afrikas største samling af San Rock-malerier. Drakensberg er både grønt og rustikt, så hvis du elsker den rå natur og fantastiske hikes, er det et oplagt sted at få den stressede hverdag lidt på afstand.

Durban

Nyd de smukke strande i Durban når du kører langs Sydafrikas kyst

Durban er desværre lidt en overset storby i Sydafrika, og det er virkelig en skam. Byen har masser at byde på, og du finder glimrende shoppingmuligheder (byen har mange lokale designere), lækre restauranter og fantastiske strande, uanset om du vil bade eller surfe.

Coffee Bay

Coffee Bay er en lille perle i Sydafrika, som du absolut bør besøge

Fra storby til afsides hyggelige getaways. Med en beliggenhed i ét af Sydafrikas mest uberørte områder, The Wild Coast, finder du Coffee Bay. Inden du kommer frem til denne lille perle, skal du lige igennem de smukkeste grønne bjerge og autentiske lokalområder med små farverige huse. Her finder du så den smukke lille strand, hvor det ikke er unormalt at spotte delfiner, der leger i havet. Derudover er det et fantastisk sted, hvis du er til surfing. Hvis du endnu ikke har prøvet, eller bare gerne vil blive bedre, kan du joine vores surfcamp. Du kan også tage ud og hike langs stranden til 'Hole In the Wall', der er meget mere end blot et hul i en klippe, du får den vildeste naturoplevelse på dette hike. Vær opmærksom på, at køreturen til Coffee Bay kan byde på meget dårlige veje, så vi anbefaler, at den foretages i dagslys og uden en alt for stram tidsplan.

Port Elizabeth

Få nogle fantastiske oplevelser i Port Elizabeth

Det er især området omkring de mange smukke strande, der lokker folk til Port Elizabeth. Dyrelivet i havet er helt sensationelt, og du kan være heldig at spotte både delfiner og hvaler året rundt - og du behøver ikke bevæge dig ret langt fra kysten.

Jeffreys Bay

Tag ud og surfe i Jeffreys Bay i Sydafrika

J-Bay, som Jeffrey's Bay også kaldes, er en charmerende lille by, der af flere magaziner er rangeret som et af de 10 bedste surfspots i verden. Især surfspottet Super Tubes bliver anerkendt for de forrygende surfforhold. Surfing er dog ikke den eneste grund til at have J-Bay på listen på dit road trip. Atmosfæren i den lille landsby er helt unik, og hvis du ikke følte du var på ferie endnu, så gør du det i hvert fald i Jeffrey's Bay. Byen grænser på begge sider op til naturreservater og floder, og har desuden masser af gode kaffebarer, fast food takeaway-steder og lækker seafood.

Wilderness

Oplev Kaimaans River tæt på den lille by Wilderness

Wilderness er et fantastisk sted, hvor du får nogle af de flotteste naturoplevelser i hele Sydafrika. Byen byder på masser af forskellig slags håndværk og en afslappet, ja nærmest hippie-agtig, stemning. Selv om det er en lille by, er der mange fede oplevelser i vente: Naturen i sig selv, adrenalinfyldte aktiviteter, smukke strande og talrige steder, hvor du kan være heldig både at se hvaler og delfiner. Besøg Kaaimans River, lej et SUP-board og tag turen langs floden til vandfaldet, og nyd den spektakulære natur. Her finder du også en vanvittig smuk strand. Der kan dog godt være stærk strøm i vandet her, så vi anbefaler ikke at du bader uden for de røde flag. Uanset hvor erfaren en svømmer du er.

Cape Town

Smag den gode vin i vinområdet Franschhoek eller Stellenbosch på vej mod Cape Town

Slut dit road trip i Cape Town, men inden du ankommer til storbyen skal du lige besøge Franschhoek & Stellenbosch på vejen. Det er to smukke to vindistrikter tæt på Cape Town, og vi anbefaler, at du besøger, hvis ikke begge, så i hvert fald det ene af de to på dit road trip i Sydafrika. Franschoek er en lille by beliggende mellem to dale der består af én hovedgade, mens Stellenbosch er en lidt større studenterby.

Slut dit road trip i Cape Town med alle de fantastiske muligheder, den skønne storby byder på!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.