{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 lande vi virkelig håber åbner op snart!

Borneo Danum Valley Rainforest

Man har jo lov til at drømme...

Sidder du også i disse dage og forestiller dig selv siddende i en strandstol i 30 grader et eller andet nice sted i verden? Well, du er ikke alene. Selvom rejsemulighederne er meget begrænsede i øjeblikket, er der ingen grænser for dine drømme. Her er 6 lande vi håber vi kan få lov til at besøge meget, meget snart!

Er det ikke nok at drømme?

Tag det roligt! Hvis du, ligesom os, har en ekstrem længsel efter at komme ud og opleve verden, så har vi din ryg!

Lige nu er vi faktisk i gang med at planlægge det næste eventyr for ret mange unge mennesker. Men hvordan er det muligt, tænker du mon?

Vores fleksible "Book With Confidence"-koncept tillader dig at booke dit næste eventyr uden bekymringer og med mulighed for at ændre destinationerne, hvis der er brug for det. Og lige nu oplever vi stor interesse for rejser med afgang i starten af 2021.

Du kan læse mere om konceptet her.

Jeg vil vide mere om konceptet!

Hvis det stadig er for tidligt for dig, kan du starte med at dagdrømme lidt om en (eller flere) af de følgende destinationer:

1. Thailand

Nyd solnedgangen i Thailand

Thailand er en klassiker, uden tvivl! Og lige nu, er det måske noget velkendt, vi har brug for! Thailand er nem at rejse rundt i, fyldt med kulturelle højdepunkter og så vil du få serveret lækker mad!

2. Cambodja

 data-udi=

Cambodja er også et land, vi håber på, vi kan rejse til i den nærmeste fremtid. De rolige landsbyer, de smukke strande, den smilende befolkning og den lækre (og billige!) mad kilder de helt rigtige steder, og giver os seriøs wanderlust!

3. Vietnam

 data-udi=

Ah, Vietnam... Endnu en klassisk rejsedestination i Sydøstasien som vi længes efter. Vietnam har det hele, og en smuk tur fra nord til syd eller omvendt er, af åbenlyse årsager, en rejse vi meget gerne vil kunne tage på igen snart!

4. Filippinerne

data-udi="umb://media/fb97202329154786aa7180b63bd4ef5c"

Forestil dig selv siddende på en strand på én af de mere end 7.000 smukke øer i Filippinerne - nippende til en lækker cocktail samtidig med at du nyder lyden af bølgerne der stille rammer sandet. Mmmmh, livet er ikke så ringe endda, vel?

Og vi er helt med dig! Vi kan heller ikke vente på, at Filippinerne igen er åben for rejsende igen. 

5. Sri Lanka

Naturen er helt fænomenal i Sri Lanka. Det er egentlig ligegyldigt hvor du rejser hen i landet. Rejs mod nord, og du får fantastisk natur. Tag sydpå, og du får fantastisk natur (og smukke strande). Tag østpå og du får forrygende naturoplevelser! Du har nok fanget pointen. Jo tidligere Sri Lanka åbner op, desto hurtigere er vi mange, der bliver en flybillet fattigere.

6. Costa Rica

data-udi="umb://media/849b974489234c52b235b7dcb70ee688"

Costa Rica er fuld af adventure. Ziplining, jungletreks, rafting og surfing - bare lige for at nævne et par stykker. Hvis du er på jagt efter eventyr fyldt med adrenalin, så skal du håbe på, at du snart kan rejse til Costa Rica i den nærmeste fremtid.

Overvejer du at booke din næste rejse?

Verden er usikker, vi ved det. Det er derfor vi har lavet konceptet, Book With Confidence. 

Klik på knappen nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan booke din næste rejse på en sikker måde uden bekymringer.

Jeg vil gerne planlægge min næste rejse!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.