Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

7 ting du MÅ se og gøre i Sri Lanka

7 ting du må se og gøre i Sri Lanka | KILROY

Prioriter disse seværdigheder hvis du skal rejse til Sri Lanka!

I det sydlige Asien ligger Sri Lanka, en vidunderlig ønation, der i mange år har tilbudt besøgende oplevelser af den sjældne slags. Landets interessante kultur, talrige teplantager, buddhistiske ruiner og smukke strande er noget helt særligt, for ikke at nævne dyreriget, som har opfyldt enhver dyrevens drøm. Her har vi samlet 7 ting, du bør afsætte tid til at se og gøre, hvis du planlægger en rejse til Sri Lanka!

 

1. Besøg Polonnaruwa

Ruinerne af den gamle by Polonnaruwa er blevet et verdensarvsted og en stor turistattraktion i Sri Lanka. Den engang blomstrende by er i dag tømt, men stadig spændende at udforske med sine smukke bygninger, parker og søer. Drøm dig væk blandt gamle templer og ruiner af Det Kongelige Palads, Audience Hall og Sacred Quadrangle; den mest koncentrerede samling af bygninger i hele den gamle bydel. Absolut et must see!

Sri Lanka Sacred Quadrangle Polonnaruwa

2. Bestig Sigiriya

I den centrale del af Matale distriktet ligger Sigiriya, et gammelt klippefort og ruiner af et slot bygget på et vulkansk stik. Landskabet er omgivet af store smukke haver, damme, kanaler, stræder og springvand. Efter en lidt svimlende stigning kan du nyde den fantastiske udsigt fra toppen cirka 200 meter over jorden. Sigiriya er bestemt et besøg værd! Det er ikke uden grund, at vartegnet er et af syv steder på verdensarvslisten i Sri Lanka.

Sri Lanka Sigiriya Rock

3. Togtur fra Kandy til Ella

En genial måde at se Sri Lankas varierende og dramatiske landskab på er en togrejse fra Kandy til Ella. Jernbanerne blev oprindeligt bygget til at transportere te og kaffe fra plantagerne i Colombo på en nemmere måde. I dag er ruten en populær turistattraktion. Turen tager omkring 6 timer og giver dig mulighed for at passere smukke bjerge, tætte skove, vandfald og lokalbefolkningens primitive liv. Læn dig tilbage og nyd alle indtryk undervejs!

Sri Lanka Ella Girl On Train

4. Udawalawe Nationalpark

Udawalawe National Park er et vidunderligt sted at besøge, hvis du er nysgerrig efter at se frie elefanter. Den majestætiske art er beskyttet her, og de cirka 200 elefanter nyder livet i beskyttelse. Parken ligger i det sydlige Sri Lanka og byder på smukke, frodige landskaber og mulighed for at få øje på andre spændende dyr.

Sri Lanka Udawalawe Reservoir Elephants

5. Delfin- og hvalsafari

I den nordlige del af Sri Lanka ligger Kalpitiya, kendt for sine smukke marine omgivelser. Kalpitiya byder på perfekte betingelser for at se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Ikke nok med det, den 48 km lange halvø byder på fantastiske strande! En times sejltur væk kan du også opleve Sri Lankas længste koralrev, Bar Reef - et godt stop for dem, der elsker at dykke og snorkle!

6. Surfing i Ahangama

Ahangama er et af Sri Lankas bedste surfsteder. Her kan du slå dig løs i vandet med perfekte surfforhold for alle niveauer, og blive en del af en helt unik surfkultur. Lær andre afslappede, rejseglade mennesker at kende mens du nyder bølgerne. 

Sri Lanka Arugam Bay Surfers At Sunset

7. Deltag i en ceremoni i Sri Dalada Maligawa

I byen Kandy ligger det buddhistiske tempel Sri Dalada Maligawa, et af Sri Lankas vigtigste pilgrimssteder. Rygtet siger, at templet huser en af ​​Buddhas hjørnetænder, betragtet som værdifuld af mange buddhister. Templet er dekoreret med hvidt, guld og rødt interiør med farverige vægmalerier, og lægger du besøget om aftenen, kan du se en ceremoniel dans ledsaget af rød- og hvidklædte trommeslagere.

Sri Lanka Kandy Temple Of The Tooth

Hvad venter du på?

Tag en snak med os, så hjælper vi dig med at planlægge din drømmerejse til Sri Lanka! Vidste du, at vi også har grupperejser hertil? Vil du rejse med andre backpackers fra Norge, Sverige og Danmark? Tjek vores grupperejser her.

Skriv til os

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.