{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 undskyldninger du kan bruge for at rejse mere!

8 undskyldninger du kan bruge for at rejse mere!

Mangler du en undskyldning for at rejse?

Du er typen, der ikke kan få nok af at rejse, og du er altid på udkig efter en god lejlighed for at komme på nye eventyr, og vi forstår dig! Derfor giver vi dig her 8 glimrende undskyldninger, du kan bruge, når tiden igen er inde til, at din indre globetrotter skal tilfredsstilles. 

1. Selvudvikling

8 undskyldninger for at rejse mere | KILROY

Du har booket dit næste eventyr, og tæller egentlig bare dagene til du igen står i lufthavnen - parat til at erobre verden! Og det er præcis dét, det handler om. Det er tid til at udvide horisonten og opdage nye sider af sig selv, inden fast job, hus i forstaden og børn kommer ind i billedet!

2. Gør hvad du har lyst til!

Surfing | KILROY

Hvornår er man egentlig allermest lykkelig? Det er man, når man kan gøre lige præcis de ting, man har lyst til. Nogle steder er selvfølgelig bedre end andre, hvis du har nogle specifikke hobbyer, som du er på jagt efter. Måske du er det komplette menneske, når du har et surfbræt i hånden? 

3. Du har venner der enten studerer eller bor rundt om i verden

8 undskyldninger for at rejse | KILROY

Det er vel i virkeligheden nok den mest oplagte undskyldning? Du er jo nødt til at være up to date med de venner, der har valgt at tage udenlands! Og så er du jo også nødt til selv at se de steder, du får smidt i hovedet på de sociale medier!

4. Rejsen er en gave til dig selv

8 undskyldninger for at rejse | KILROY

Og vi ved jo alle sammen, at det er uhøftligt ikke at tage imod den gave, man har fået...

5. Når du finder et tilbud, du ikke kan sige nej til

8 undskyldninger for at rejse

Det kan godt være, at banken ikke altid er helt enig, men når du ser et tilbud, der simpelthen bare er for godt til at være sandt, så er du jo nødt til at slå til. Faktisk kan følelsen af at booke en rejse til en virkelig god pris sammenlignes med, når du har fået en god karakter til en eksamen. Man går altid lidt rundt og klapper sig selv på skulderen mentalt.

6. Når du har vundet en konkurrence

8 underskyldninger for at rejse | KILROY

Altså... Så er der jo ingen vej tilbage! Hold øje med forskellige konkurrencer, og sørg for at deltage. Ellers vinder du jo aldrig. Og tro os, der er ikke noget som at tage på en rejse, som andre har betalt for. 

7. Når dine venner rejser

8 undskyldninger for at rejse | KILROY

Ja, det sker jo ind imellem, at dine venner planlægger at tage ud og rejse, og desværre ikke har nogen rejsemakker. Så må man jo tage én for holdet og rejse med. 

8. Du bliver klogere af at rejse

8 undskyldninger for at rejse | KILROY

Vi har tidligere skrevet en artikel, hvor vi beskrev 13 grunde til at det er sundt for din hjerne at rejse. Derudover, så er det i hvert fald helt sikkert, at det er mere spændende at lære om lokal historie, hvis man rejser, frem for at læse i en bog.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.