{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De 6 bedste steder i verden at dykke med hajer!

De 6 bedste steder i verden at dykke med hajer - KILROY

Hej haj!

Der er få ting, der kan sammenlignes med den følelse man får, når man oplever verden under havets overflade. Men én ting er at dykke rundt blandt klodens smukke koralrev, noget andet er, når man befinder sig i det store blå dyb sammen med nogle af de mest skræmmende naturskabninger; nemlig hajer!

Her får du de 6 bedste steder i verden, du kan dykke med hajer. Husk at dette dyr ofte er misforstået, men at al dykning naturligvis skal foregå under sikre forhold med professionelle dykkere. Rækkefølgen er i øvrigt tilfældig. 

1. Cat Islands, Bahamas

I det rolige vand omkring Cat Island, der er en af Bahamas-øerne, er der gode levevilkår for hajerne. Her er det især den hvidtippede revhaj, der er til at få øje på. Men også nursehajer og tigerhajer befinder sig i området. 

2. Isla Mujeres, Cancun, Mexico

Isla Mujeres ud fra Cancun i Mexico er verdensberømt for den store koncentration af hvalhajer - verdens største haj. Især mellem juni og september valfarter flere hundrede hajer til området lidt nord for Isla Mejures bl.a. for at nyde det planktonfyldte hav. Her kan du komme helt tæt på de gigantiske undervandsvæsner. 

3. Wilmington, North Carolina, USA

Ud for byen Wilmington i den amerikanske stat, North Carolina, ligger vraget af det gamle søfartøj, The Hyde. Skibet blev sunket i 1988 for at fungere som et kunstigt rev, og er i dag hjemsted for rigtig mange sandtigerhajer.

4. Tiger Beach, Bahamas

Godt 30 kilometer vest for kysten på Grand Bahama Island, finder du dykkerlokationen, Tiger Beach. Stedet blev først opdaget så sent som i 1980, og er i dag ekstremt populær blandt dykkere på grund af den enorme mængde tigerhajer, som man nærmest garanteret, at komme HELT tæt på. Men bare rolig, de bliver kun op til 5 meter lange...

5. Cocos Island, Costa Rica

Cocos Island, der ligger hele 550 kilometer vest for Costa Rica, er et sandt dykkerparadis, hvis man gerne vil dykke med hajer. Den helt store attraktion i marineparken er hammerhajerne, der ofte kommer i gigantiske stimer - nogle bestående af flere hundrede hajer. 

6. Fish Rock Cave, Australien

Et par kilometer ud for den australske østkyst finder du Fish Rock Cave. En stor klippeformet ø, der under havoverfladen har en grotte på 125 meter, der gennemborer klippeøen. Denne grotte er meget populær blandt dykkere, der i overvejende grad får selskab af sandtigerhajen. 

Hvor skal dit næste dykkereventyr foregå?

Vi kan hjælpe med dykning til alle, uanset niveau. Vi tilbyder både dykkercertificater fra bunden, eller de mere avancerede og dybere dyk. Skriv til os, hvis du har fået lyst til at opleve verden under havets overflade. Så skal vi nok guide dig til de bedste dyk, uanset hvor i verden du gerne vil rejse hen.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.