Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Fejringer rundt om i verden du ikke må gå glip af!

Fejringer rundt om i verden du ikke må gå glip af

Gadefester, festivaler, højtider og andre fejringer du bare skal opleve!

At opleve en destination eller et land udfra en lokal begivenhed er en helt unik måde at lære et sted at kende på. Der gemmer sig fantastiske og sjove gadefester, festivaler og andre fejringer både i Asien, Oceanien, Nord-og Latinamerika, Afrika samt Europa. Vi garanterer dig for, at du bliver inspireret til at sætte nogle af dem på din bucket liste.

1. Holi Festival i Indien & Nepal

Holi eller farvefestivalen er en hindu festival, som fejres i Indien og Nepal. Holi fejrer foråret og at det gode sejrer over det onde, ved at man kaster farvet pulver, også kaldet gulal, efter hinanden på gaden. Det er dog ikke altid lige nemt at få farven af igen, så vær klar på en farverig rejse!

Hvornår? Holi Festivalen finder sted i slutningen af februar eller marts og varer typisk i to dage.

 

2. Full Moon Party i Thailand

Det ligger måske lidt i ordet. Full Moon Party er en fest under fuldmånen og er måske den største fest i Sydøstasien for rejsende. Den finder sted på en strand på øen Koh Phangang i Thailand, hvor du kan se frem til musik, ildshows, UV maling på alt og alle og mange andre festlige oplevelser!

Hvornår? Full Moon Party finder sted hver gang der er fuldmåne. Du kan tjekke den officielle kalender med datoer her, samt sikre dig en plads til næste Full Moon Party her.

 

3. Kinesisk nytår i Sydøstasien

Kinesisk nytår er også kendt som forårets festival eller Lunar New Year. Traditionelt set var formålet med det kinesiske nytår, at man bad til guderne efter en god høstsæson. Legenden siger, at der tilbage i tidernes morgen var et monster som de lokale gemte sig for. Dagen efter da de vågnede og stadigvæk var i live fejrerede de det ved at fyre fyrværkeri af. Fyrværkeri er nu blevet en helt essentiel del af festivalen og det siges at dagen for det kinesiske nytår skulle være den dag i verden, hvor der fyres allermest fyrværkeri af.

Derudover lyder traditionen også på, at man under det kinesiske nytår kun må spise dumplings og at alle dekorationer skal være i farven rød. Selvom det er en kinesisk begivenhed, fejres den også af andre lande i Sydøstasien som Sydkorea, Vietnam, Thailand, Filippinerne, Malaysia og Singapore.

Hvornår? Det kinesiske nytår varer i 15 dage og foregår i januar eller februar. 

 

4. Yi Peng Festival i Thailand

Yi Peng er en lysfestival, der foregår i Chiang Mai i den nordlige del af Thailand. Festivalen markerer at monsoon sæsonen er overstået og fejres derfor ved, at man tænder lanterner og lader dem flyve op mod nattehimlen. Mange kender derfor også denne festival som lanterne festivalen. Yi Peng fejres ofte sammen med Loy Krathong – en anden thailandsk festival, hvor man sætter lanterner med lys ud på vandet.  

Hvornår? Yi Peng fejres på den første fuldmånedag i november hvert år. 

 

5. Harbin Ice & Snow Festival i Kina

Harbin Ice & Snow festival er verdens største is og sne festival, som finder sted hvert år i Kina. Festivalen startede efter at sne-lanternerne, som Harbin området er kendt for, blev rigtig populære at komme og se, hvilket udviklede sig til festivalen, som nu omfatter verdens største isskulpturer, snelandskaber og lysshows, der lyser den mørke vinterhimmel op. 

Udover at være en vinterfestival er Harbin Ice & Snow festival blevet en kulturfejring med traditionel kinesisk sang og dans.

Hvornår? Festivalen er åben fra slut december og to måneder frem.

 

6. Karneval i Rio

Du kender nok verdens største karneval i Rio de Jainero i Brasilien. Karnevallet er en kæmpestor gadefest med optog, sambadanserer, kostumer og ikke mindst en masse mennesker, der alle er i godt humør. Karnevallet holdes før fasten hvert år og datoerne er derfor aldrig de samme.

Hvornår? Rio Karneval strækker sig henover 5 dage og foregår i februar, marts eller april måned. Du kan tjekke den officielle hjemmeside for mere info. 

 

7. Día de los Muertos i Mexico

Día de los Muertos, også kendt som de dødes dag, er en højtid, hvor man mindes de døde. Legenden lyder på, at de døde på denne dag går iblandt os, og at de ved at følge gule blomster, som spredes ud over det hele, bliver ledt hen til deres slægtninge eller venner. Højtiden er fra Mexico, men bliver også fejret i udvalgte andre lande i Latinamerika. Selvom Día de los Muertos er en dag om året, strækker festlighederne sig over et par dage. 

Hvornår? De dødes dag er d.2 november hvert år. Vil du med næste gang det afholdes, så foreslår vi, at du kigger nærmere på denne aktivitet, som planlægges udfra festlighederne hvert år. 

 

8. Mardi Gras i New Orleans

Mardi Gras er måske hovedattraktionen når det drejer sig om New Orleans i USA. Navnet betyder tyk tirsdag og gadefesten falder derfor altid på en tirsdag, selvom der hele to uger op til dagen spreder sig god stemning og parader rundt omkring i byen. Gadefesten består af forskellige parader og folk, der danser på gaden, blomsterpiger der kaster kranse udfra balkonerne og ikke mindst masser af jazz og blues musik, som også kendetegner New Orleans.

Hvornår? Mardi Gras strækker sig henover to uger, men selve Mardi Gras dagen ligger hvert år før fasten.

 

9. Wildfoods Festival på New Zealand

Der findes mange spøjse fejringer i hele verden, men en af dem du måske ikke havde regnet med finder du i Hokitika på New Zealand's sydø. Byen er nemlig kendt for Wildfoods Festival, hvor mærkelig mad hyldes. Her får du mulighed for at udfordre dine smagsløg, hvis du ellers tør! Festivalmenuen lyder nemlig på ting som tekstikler fra får, hestersperm, larver og Whitebaite pandekager, som er en lokal delikatesse. Her steges der pandekager med små fisk på panden vis øjne triller rundt. Udover mærkelig mad er de lokale typisk udklædt og der er masser af liv i byen. 

Så hvis mærkelig mad står på din bucket liste er denne festival lige noget for dig!

Hvornår? Wildfoods Festival foregår i starten af marts på vestkysten af sydøen. Du kan finde mere info på festivalens officielle hjemmeside.  

 

10. Nytår i Sydney

Nytår fejres i hele verden, men nytår i Sydney er noget helt specielt.

Sydney i Australien er et af de første steder i hele verden, hvor det nye år fejres og hvis der er noget de er gode til, så er det at holde et brag af en fest. Nytår i Sydney er kendt for at være et af de bedste steder at fejre det nye år blandt andet på grund af deres massive fyrværkerishow, som skydes af henover havneområdet og opera huset. Hvert år er dedikeret til et særligt lyssymbol, hvilket gør alle år helt unikke. Udover et vildt fyrværkerishow er nytår i Sydney også kendt for deres vilde events, harbour cruises og rooftop parties. Vil du inspireres til andre potentielle steder at holde nytår så læs med her

Hvornår? 31 december. 

 

11. First Thursdays i Cape Town

First Thursdays i Cape Town i Sydafrika er noget helt særligt. På denne ene dag om måneden er der gang i gaderne til langt ud på natten. Forestil dig kulturnat på steorider! Det er en kulturel begivenhed, hvor museer, gallerier og andre steder holder åbent til sent, hvilket medfører at cafeer og barer forbereder det helt store lineup med musik og god stemning.

Den første torsdag i hver måned er der derfor fyldt med musik og mennesker, der danser på alle gadehjørner i centrum af Cape Town. På grund af First Thursday er den første torsdag i hver måned blevet den nye dag at gå i byen.

Hvornår? Første torsdag i hver måned.

 

12. Cappacodia Balloon Festival i Tyrkiet

Drømmer du om at flyve i luftballon? Cappacodia i Tyrkiet er kendt for at være et af de bedste steder at flyve i luftballon og særligt en gang om året, hvor Cappacodia Balloon Festival sørger for at fylde himlen med luftballoner i alle størrelser, former og farver.

Festivalen foregår over 4 dage og består af koncerter, opsætning af luftballoner i sjove og mærkværdige former samt lasershows, der lyser nattehimlen op.

Hvornår? Juli måned

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.