Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Kombinér mindfulness og adventure med disse cool oplevelser i Thailand

General Activity Yoga Tropical Mountain Girl

En ny måde at rejse på

Der findes et udtryk, der lyder: "Jeg har brug for ferie fra min ferie". En følelse som denne vil typisk betyde at dine ferier har mistet deres glans og at du rejser bare fordi du føler, at du skal. Hvis du kan nikke genkendende til dette (og sådan havde vi det på et tidspunkt) kan det være, at du skal overveje en anderledes tilgang til det at rejse. Fordi når du skal ud at rejse burde det ideelt set være en berigende og afslappende oplevelse i stedet for bare at være at krydse noget af på en 'to do' liste. 

Mindfulness hvad?!
Hvis du er ny indenfor Mindfulness og mental helbred, så lad os give dig en hurtig introduktion. I de sidste år har der været en del snak omkring mentalt helbred, stress reducering og hvordan mindfulness can medvirke til dette. For at sige det helt simpelt, så er mindfulness en sindstilstand, der kan opnåes ved at skifte dit fokus til nutiden samt acceptere dine følelser og tanker. Der er mange forskellige måder at opnå dette og ikke nogen one-size-fits-alls når det handler om effektivitet. Nogle foretrækker at skrive dagbog, andre foretrækker at gå en tur i naturen, fokusere på vejrtrækning, sidde alene omgivet af stilhed og lade tankerne løbe eller lave yoga eller en anden form for træning. Hvis du gerne vil igang du kan prøve nogle forskellige ting og se hvad der virker bedst for dig. Der er mange apps, som kan hjælpe dig med at øve en række mindfuldness teknikker ved at komme med tips, øvelser og daglige reminders så du nemmere kan holde rutinen kørende selv når du er i udlandet.

Ændre dit fokus til nuet

Det er her mindfulness kommer i spil. Det er en af de koncepter, som bliver nævnt hele tiden men mindfulness handler i virkeligheden om at opnå et særligt mentalt stadie ved at fokusere al din energi på nuet. Mindfuldness er ganske enkelt baseret på at være tilstede her og nu, hvilket vi også vil påstå er helt essentielt når man rejser. Det gælder især når man udforsker en destination som Thailand, hvor der sker en masse omkring én hele tiden og man nemt kan føle sig overvældet af noget så simpelt som at prøve at finde vej.

 

At koncentrere sig om at være i nuet vil ikke kun bidrage til en reducering af stress både under og efter din rejse, men du vil også opleve at ved at være mindful vil det være en del nemmere at finde glæde og en stor del af dine negative tanker vil forsvinde. Det kickstarter en sneboldseffekt, hvor mindre stress og færre bekymringer bidrager til bedre søvn samtidig med at det hjælper dig med at fokusere på nuet og skabe meningsfulde relationer med verden omkring dig, i stedet for bare at kigge frem mod den næste store ting rundt om hjørnet. 

Lad være med at planlægge for meget

Du tænker måske på hvordan du kan starte med at arbejde på dette. At prioritere tid for at opnå mindfulness og mental well-being handler ikke kun om at bruge tid på at meditere og lave ingenting. Det handler mere om HVORDAN du rejser og interagerer med dine omgivelser. Der er flere forskellige måder at introducere mindfulness til din rejse på. Den første og nemmeste måde er ved at sikre dig, at du har nok fritid "planlagt", så du har friheden til at udforske destinationen og virkelig nyde alt, hvad der er omkring dig. Bevæg dig væk fra en must-see liste og vær åben overfor det uventede. Bare vent, vi kan garantere, at dette hjælper dig med at nyde din rejse (og dit liv) mere, idet du er mere tilstede i det som sker omkring dig. 

Digital detox fra tid til anden

En anden måde at være tilstede i nuet er ved digitalt at koble fra i et par dage. Sluk for din telefon og efterlad dit kamera. Hvis du hele tiden har et kamera med så overvej et analog eller et instant kamera så du ikke bare retter kameraet mod alting og tager et billede, men rent faktisk lader det være en bevidst handling når du tager et billede. Det er ikke kun en god øvelse i at være mere fokuseret på nuet men fysiske billeder er også den bedste souvenir vi kan komme i tanke om! 

Vi må derudover indrømme at valget af destination også spiller en role i forhold til hvorvidt det er nemt eller svært at have en mindful tankegang. At bruge tid i naturen reducerer en masse stress, som er forbundet med det daglige liv fordi der er mindre larm og typisk mere frisk luft. At nyde en vandretur eller cykeltur er en fantastisk måde at tømme hovedet for tankemylder og nyde alt omkring én. Det gør det også nemmere at interagere med, hvad der foregår omkring dig eftersom du nemt kan stoppe og tale med folk eller tage en omvej, hvis det er, hvad du føler for. Du kan ikke udforske alle destinationer på cykel, men Sydøstasien og særligt Thailand er et fantastisk sted, hvis du ønsker at indkorporere rolige dage i dit program. 

 

Hvorfor Thailand?
Det er mange steder, som egner sig perfekt til mindfulness, meditation og mentalt helbred, men variationen i Thailand er næsten ikke til at finde andre steder. Med deres unikke kombination af østens kultur, traditioner og buddhismen indflydelse samt den smukke natur og adventure aktiviteter som dykning, vandring og at ro i kajak er der plads til masser af sjov. Hvis du ønsker en komplet oplevelse med mediation og yoga så kan du fordybe dig i holistisk spiritualitet og her anbefaler vi at du leder efter et ophold på et retreat eller et kloster. Men for dig som ønsker at indkorporere mindfuldness elementer i din rejse men ikke have det som det primære fokus, så har Thailand masser at tilbyde.

Slip af med dagligdagens stress

Selv i en summende by som Bangkok har vi oplevet, hvordan man kan undslippe stress og jag og finde ro i denne metropol. Ved at cykle igennem byens "grønne lunge" oplevede vi en helt ny og uventet side af denne hektiske og larmende by, som vi alle kender den. Bang Kachao er det rigtige navn for dette grønne og røgfrie beskyttede område, som står i stor kontrast til den tunge skyline, der dominerer på den anden side af Chao Phraya floden. Dette viser, at hvorend du er, så er et mindfuldt øjeblik aldrig langt væk. Selv i Bangkok er der mere du kan gøre for at skabe meningsfyldte relationer til hvad, der foregår omkring dig. Tag en cooking class og lær hvordan de lokale tilbereder en ægte 5 retters thai menu ved hjælp af ingredienser du finder på det lokale markede. Nyd den simple process af at snitte grøntsager og male krydderurter og krydderier på en mindful måde. Det vil berige din rejse og du vil lære noget nyt som du kan tage med dig i dit videre liv. Samtidig er det en nem måde at komme væk fra dine enheder i en dag og bare dufte, se og smage i stedet. Det behøves du hverken et kamera eller en telefon til vel?

 

Yoga er en anden fantastisk måde at få mere ud fra din rejse. Det vil bidrage til, at du kommer igennem din rejse udhvilet og i form. Når vi rejser får vi ofte en masse indtryk fra hele verden og det er befriende at tune in til dit indre jeg en gang i mellem og lukke al larm og omgivelser ude. Det kan være, at du har svært ved at finde det rette sted og tidspunkt til at lave det, men når først du har besluttet dig for det kan yoga praktiseres alle steder. Hvis du har brug for hjælp til at komme igang, så prøv at tage en yoga time først. I Thailand kan du finde yoga studier alle vegne, men at finde motivationen til at lave yoga regelmæssigt er MEGET nemmere når du befinder dig et sted, hvor du virkelig kan slappe af. Den smukke ø Koh Tao i Chalok Bay er perfekt til netop dette. Det er en fantastisk base, hvorfra du kan tage på eventyr samt nyde yoga sessions to gange om dagen. Øen er populær blandt backpackere fordi der er meget at lave men samtidig finder du en rolig og afslappende atmosfære. Tiden går bare lidt langsommere sådan et sted. På Koh Tao kan du dykke, snorkle, ro i kajak, vandre, svømme og feste når du ikke laver yoga. Du er også meget velkommen til at joine, selv hvis du er helt ny til yoga!

Efter, at du har taget de første skridt med yoga og mindfulness er det nemmere at blive ved med at praktisere det i løbet af din rejse, hvorend den går hen. Har du lyst til at høre mere om vores approach til slow travel? Så kan du læse mere via vores rookie's guide til Slow Travel!

Fascineret?

Hvis det er noget for dig, er vi klar til at hjælpe. Tryk på knappen nedenfor og tag kontakt til os!  

Jeg vil høre mere

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.