{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Off-the-beaten-path i Costa Rica: vores top 6

Aber, der ligger ovenpå hinanden i et træ i Tortuguero National Park i Costa Rica

Oplev hvad Caribbean og det sydlige Stillehav har at tilbyde

Costa Rica er et rigtig godt sted at tage hen, hvis det er din første gang afsted som backpacker. Det er et meget sikkert land, og her finder du helt sikkert noget, der falder i din smag, uanset hvad du er til. Vildt dyreliv, eventyr, fortryllende regnskove og fantastiske strande - you name it! Selvom mange turister tager til de mest kendte hotspots, er der stadig masser af skjulte skatte at gå på opdagelse i - og som vi da ikke skal holde for os selv! Lad os tage dig med til Caribbean og det sydlige Stillehav omkring Costa Rica - begge dele tilbyder uforglemmelige oplevelser til dem, som elsker at prøve noget lidt andet end bare de sædvanlige hotspots.

costa-rica-surfer-palmtrees-cover
Costa Rica er bogstavelig talt paradis
Costa Rica er en sand perle, og det er ikke overraskende, at det ofte bliver beskrevet som paradis. Det lille land emmer af naturlig skønhed - fra frodige jungler og farverige dyreliv til fantastiske strande og krystalklart vand. Oveni det, så er de lokale nok de mest imødekommende mennesker, du nogensinde kommer til at møde! De sætter en stor ære i deres kultur, mad og kaffe. Deres 'Pura Vida' livsstil skinner igennem overalt. Men det er ikke kun det betagende landskab, der gør Costa Rica til et paradis - landet har også en meget stabil regering og en boomende økonomi - det er med til at gøre Costa Rica til et ideelt sted at bo. Så hvad mangler du mere for at hoppe på flyveren og opleve paradiset selv?
Costa Rica

Mærk den afslappede caribiske livsstil

Den caribiske region af Costa Rica ligger på den østlige side af landet og grænser op til Det Caribiske Hav. Regionen er kendt for den afslappede og imødekommende atmosfære, levende kultur og den naturlige skønhed, som kendetegner området. Følg med og få vores tre yndlingsspots.

Girl looking out at a volcanic rock in Manzanillo, Costa Rica

Cahuita National Park: utopia for naturelskere

Cahuita National Park er et must for alle, der elsker natur. Med koralrev, hvide sandstrande og frodige regnskove er parken et fristed for dyreliv, inklusiv dovendyr, aber og farverige fugle. Du kan hike på stierne, svømme i havet og endda snorkle eller dykke ved koralrevet og opleve det vilde havliv tæt på.

Deserted beach in Cahuita National Park, Costa Rica

Det kulturelle fristed Puerto Viejo

Puerto Viejo er en lille by, som byder på en unik blanding af de indfødtes og afro-caribisk kultur. Byen er kendt for dens pulserende natteliv, lækre mad og smukke strande. Du kan tage på en cykeltur til den nærliggende strand Playa Cocles, surfe, stå på SUP eller bare slappe af på stranden med en kold drink i hånden.

Tæt på Puerto Viejo finder du også Gandoca-Manzanillo Wildlife Refuge. Det er et beskyttet område, og her bor en masse vilde dyr, bl.a. brøleraber, tukaner og havskildpadder. Du kan udforske regnskoven på en guidet tur og opleve dyrene i deres naturlige omgivelser.

Colourful traditional restaurant in Puerto Viejo, Costa Rica

Tortuguero National Park:

I den nordcaribiske provins ligger Tortuguero National Park. I parken finder du flere forskellige landskabstyper samlet på ét sted: både regnskov, sump og skovområder, og her bor der mange forskellige dyr.

Tæt på Tortuguero kan du komme på et af vores yndlings frivillig programmer i Costa Rica, La Tortuga Feliz - også kendt som "the Happy Turtle project". Her kan du hjælpe med at bevare skildpaddebestanden ved at informere de lokale og hjælpe med at samle penge ind til projektet på en bæredygtig måde. Samtidig er du med til at nedbringe krybskytteri af skildpadderne og deres æg. La Tortuga Feliz har deres eget skildpaddereservat og rehabiliteringscenter, hvor frivillige hjælper med research og opgaver relateret til at beskytte skildpadderne.

Turtles on a log in Tortuguero National Park, Costa Rica
costa-rica-surfing-beach-guancaste-cover
10 grunde til at du vil elske Costa Rica
Udover at være en tropisk favorit beliggende i hjertet af Mellemamerika, byder Costa Rica også på den ideelle blanding af aktiviteter - som surfing, dykning, snorkling, canyoneering og trekking gennem junglerne. Det er en fantastisk destination for nye backpackere. Hvis du ikke er overbevist endnu, får du her 10 grunde til hvorfor du vil elske Costa Rica!
10 grunde til at du vil elske Costa Rica

Forsæt din rejse gennem det sydlige Stillehav

Den sydlige del af Costa Rica ligger på den sydvestlige side af landet og grænser op til Stillehavet. I ligesom resten af Costa Rica, finder du her de lækreste strande, frodige regnskove og smukke vandfald. Her er nogle af de steder, du ikke må misse i denne del af Costa Rica.

Small village near Drake Bay in the South Pacific region of Costa Rica

Corcovado National Park: et uberørt vildnis

Corcovado National Park er et af de mest biodiverse steder på jorden - med mere en 500 træarter, 140 arter af pattedyr og 400 fuglearter. Du kan tage på en guidet tur og udforske regnskoven, spotte vilde dyr og svømme i et vandfald efter en lang dag fyldt med oplevelser. Hvilke dyr kan du se her, spørger du, måske? Dovendyr, forskellige aber, tukaner og måske ser du endda en jaguar, hvis du er heldig!

Green lizard in Corcovado National Park

Tjek Marino Ballena National Park ud - en legeplads for havdyr

Marino Ballena National Park er en kystnationalpark, der består af to strande, der støder ind i hinanden og danner en "hvalhale". Parken er hjemsted for en bred række af havliv, bl.a. pukkelhvaler, delfiner og havskildpadder, samt imponerende mangrover. Du kan tage på en bådtur hvis du vil se dyrelivet tæt på eller bare slappe af på stranden og bade i solen, mens du nyder de betagende omgivelser.

Whale Tail beach in Marino Ballena National Park in Costa Rica

Uvita Waterfall: en skjult perle

Vidste du, at Costa Rica har mere end 300 vandfald? De er godt nok ikke alle et besøg værd, men Uvita Waterfall er! Et smukt vandfald beliggende tæt på byen Uvita. Fra byen kan du tage en kort hiking-tur hen til vandfaldet. Når du kommer derhen, kan du snuppe en dukkert i det kølige, klare vand og holde en velfortjent pause. Vandfaldet er omgivet af frodig regnskov, og du er måske heldig at spotte forskellige vilde dyr, f.eks. aber og tukaner på turen derhen. Win-win!

Uvita waterfalls and its lush green surroundings in Costa Rica

Vil du se mere af Costa Rica?

Lad os få dig afsted! Snak med vores inspirerende rejseeksperter om din drømmerejse, og lad dem hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed. De ved hvor man skal tage hen, hvad man skal undgå og de har masser insider viden, du kan bruge, inden du hopper på flyet til Mellemamerika. Skriv til os ved at trykke på knappen nedenfor.

Skriv til os!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.